Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

yaa kızlar, benim eşimde, ilk evlendiğimiz zamanlarda siğiller vardı, benim zorum ve ısrarlarımla kıza kıza doktora gitti.. dediğine göre o zaman dr bunlarda bişey yok yaktırsak geçer demiş. hatta dedğine göre biyopsi de yapılmış. o zaman beni dr a götürmemişti. ben pimpiriklenip smear yaptırmıştım temiz çıkmıştı. ama siğiller bir süre önce tekrar etmiş (bana da hiç demiyo ben de farketmedim) 3-4 tane çıkmış yine. internetten baktığımda anladığım kadarıyla her siğil bir hpv..
Vallahi artık bişey de iyi olsun bari diyorum. Bu hafta kaan aydosta randevumuz var, ama o bu işin uzmanı değil gördüğüm kadarıyla.. Haftaya yine eşimle bi dünya cebelleşip iyi bi dr dan randevu alacağım, yine kavga kıyamet.. sanki benim sorunum için gidiyoruz. Çok yoruldum artık
Canım benim ikna et kocanı iyi bir doktora gidip hpv sanada geçebilir bildigim kadarıyla bulaşıcı tup bebek işinizi zora sokabilir.

Valla ben saklayamadım canım.sonuçlarım hep negatif olunca şimdi acıyarak napcan şimdi bi daha denicen mi vs sorular karşısında yıldım bıktım usandım.ve artık soranlara eve bi kedi yada köpek alcam diyorum :KK11:
Hahaha güldürdün beni en iyi cevap vermişşin. Bende herkese denedik çocuğunuz olmuyor diye dan dan söylüyorum. Napalım elimizden birşey gelmiyor

Evettt ben de bu gruba dahil oldum su an...negatif ne yazikki...1 tane daha dondurulmus var onu deniycem artik...haziranda denemeyi dusunuyorum...acaba neden tutmadi o tespit edilebilse belki ikinci de tutar;)

Evettt ben de bu gruba dahil oldum su an...negatif ne yazikki...1 tane daha dondurulmus var onu deniycem artik...haziranda denemeyi dusunuyorum...acaba neden tutmadi o tespit edilebilse belki ikinci de tutar:KK66:
Benimde bir tane kaldı neden tutmadığını araştıracak miis rahim filmi istedi bide gen testi

Evettt ben de bu gruba dahil oldum su an...negatif ne yazikki...1 tane daha dondurulmus var onu deniycem artik...haziranda denemeyi dusunuyorum...acaba neden tutmadi o tespit edilebilse belki ikinci de tutar:KK66:
Canım ya geçmiş olsun üzüldüm ya bazen sebeb bulunamıyor Allah'ın taktiri.insallah diger dondurulmuşundur senin bebişin. Benimde 3 denemem negatif bir tane dondurulmuşum var hayırlısı bakalım.

Canım ya geçmiş olsun üzüldüm ya bazen sebeb bulunamıyor Allah'ın taktiri.insallah diger dondurulmuşundur senin bebişin. Benimde 3 denemem negatif bir tane dondurulmuşum var hayırlısı bakalım.
Sendeki sikinti neydi canim..bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayisi hiç artmadi ☹

Sendeki sikinti neydi canim..bnm esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayisi hiç artmadi ☹
Bizde önemli bir problem yok tutunmuyor bir türlü bebişler daha onceden 2 kez düşük yaptım 2 dış gebelik geçirdim. Kaç doktora gittim en son tüp bebek başladık 3.deneme 3 negatif sonuç bizde anlamadık tek yaptirmadigimiz sey embriyoları genetiğe göndermedik pahalı olduğu için bilmiyorum şimdi tutamamasınin nedeni embriyolar sağlıklı mı değil acaba insan herşeyi düşünüyor.

Bizde önemli bir problem yok tutunmuyor bir türlü bebişler daha onceden 2 kez düşük yaptım 2 dış gebelik geçirdim. Kaç doktora gittim en son tüp bebek başladık 3.deneme 3 negatif sonuç bizde anlamadık tek yaptirmadigimiz sey embriyoları genetiğe göndermedik pahalı olduğu için bilmiyorum şimdi tutamamasınin nedeni embriyolar sağlıklı mı değil acaba insan herşeyi düşünüyor.
Acaba onun ücreti ne kadar

Keske rahim filmini transferden once isteseydi boylelikle bir problem varsa bastan çözülürdü. Mutlaka rahim filmi ve histereskobi olmak lazım rahim hazırlığı icin.
Deneme yanılma yoluyla üstümüzde işlem yapıyorlar Allah yardımcımız olsun inşaallah k endiliginden okur da gerek kalmaz bisiye

Acaba onun ücreti ne kadar
Tanesi 300 yada 400 dolar demişlerdi bizim 5 tane embriyomuz vardı doktorumda pahalı siz bilirsiniz dedi bizde yaptırmadık zaten tup bebek merkeze para ilaclara para rahim filmi histerekospi derken baya masraf yaptık. Hayırlısı Allah büyük insallah senin kendiliğinden olur bir daha aynı şeyleri yaşamazsın

Transferden sonraki uc gun feci grip oldum ondan mi tutmadi diyorum embriyolar sikintili miydi acaba diyorum transfer zamanını mi yanlis hesapladilar diyorum vs...insanin beyni hic susmuyor:(

Tanesi 300 yada 400 dolar demişlerdi bizim 5 tane embriyomuz vardı doktorumda pahalı siz bilirsiniz dedi bizde yaptırmadık zaten tup bebek merkeze para ilaclara para rahim filmi histerekospi derken baya masraf yaptık. Hayırlısı Allah büyük insallah senin kendiliğinden olur bir daha aynı şeyleri yaşamazsın
İnsaallah hepimizin k ndiliginden olur olur rabbim dualarımızı kabul etsin

Back
X