- Emoji Skoru
- 98
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi papatyam1992
-
Hikayem herkese umut olsun inşallahBende bir gün bunu yazar mıyım diyordum9 senelik evliyim. Bende Vajinusmus vardı tam birleşme olmuyordu. Korkudan ilişkiye adapte olamıyordum. Psikiyatri psikolog kadın doğumcular terapiler hiç biri tam yenmem için tedavi olamadı. Bir gün bir doktor hamile kalmak istersen tedaviyle kalabilirsin dedi. Başladık sürece eşimde de bende de hiç bir sorun yoktu. İki aşılama bir tüp bebek yaptırdık. Hepsi anestezi altında oluyordu. Bu konuda doktorlar anlayışlıydı. Sonunda ikinci tüp bebekde hamile kaldım galiba ikiz olacaklar. Şükürler olsun Allahım
isteyen bekleyen herkese nasip etşimdi sağlıklı ilerlemeleri için dualarınıza talibim
Bizm yıllardır aramızda hiç bundan dolayı sorun olmadı eşim çok anlayışlı çok şükür. Ben seni sevdim diyor cinselliği değil. Doktorumda anlayışlı herşeyin o takip edecek. Allah sizlerede nasip etsin anlayışlı eş. Sorunsuz eşHayırlı olsun. Asıl sorunu çözmeden hamile kaldın, doğumdan sonra ne olacak. Bebekle uğraşmaktan, adapte olamadığın ilişkine tamamen uzaklaşacaksın. Aranızda daha büyük sorunlara yol açar. Ne yapmayı düşünüyorsun. Sorun çözülmeden tüp bebek öneren doktora ne demeli. Doğumunda sezeryan olur ama sezeryan da bile doğum sonrası kanama kontrolü yapılıyor alttan. Ama ondada yine uyuşuk olursun anlamazsın.
Herkesin imrendiği ilişkimiz de varHayırlı olsun. Asıl sorunu çözmeden hamile kaldın, doğumdan sonra ne olacak. Bebekle uğraşmaktan, adapte olamadığın ilişkine tamamen uzaklaşacaksın. Aranızda daha büyük sorunlara yol açar. Ne yapmayı düşünüyorsun. Sorun çözülmeden tüp bebek öneren doktora ne demeli. Doğumunda sezeryan olur ama sezeryan da bile doğum sonrası kanama kontrolü yapılıyor alttan. Ama ondada yine uyuşuk olursun anlamazsın.
Benim eşim çok anlayışsız sürekli ilişki istiyor. Gerçekten çok imrendim, inşallah bi gün senin eşin gibi anlayışlı ve sorunsuz olur.Bizm yıllardır aramızda hiç bundan dolayı sorun olmadı eşim çok anlayışlı çok şükür. Ben seni sevdim diyor cinselliği değil. Doktorumda anlayışlı herşeyin o takip edecek. Allah sizlerede nasip etsin anlayışlı eş. Sorunsuz eş
Hayırlı olsun bende 21 şubatta transfer oldum 2 tüp bebekte tuttu 5+4 olduk kesti gördük kalp atışını duymadık inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur sizlerde sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallahBende bir gün bunu yazar mıyım diyordum9 senelik evliyim. Bende Vajinusmus vardı tam birleşme olmuyordu. Korkudan ilişkiye adapte olamıyordum. Psikiyatri psikolog kadın doğumcular terapiler hiç biri tam yenmem için tedavi olamadı. Bir gün bir doktor hamile kalmak istersen tedaviyle kalabilirsin dedi. Başladık sürece eşimde de bende de hiç bir sorun yoktu. İki aşılama bir tüp bebek yaptırdık. Hepsi anestezi altında oluyordu. Bu konuda doktorlar anlayışlıydı. Sonunda ikinci tüp bebekde hamile kaldım galiba ikiz olacaklar. Şükürler olsun Allahım
isteyen bekleyen herkese nasip etşimdi sağlıklı ilerlemeleri için dualarınıza talibim
Hayırlı olsun ama garip geldi eşinin de sorun olarak. Görmemesini kendisininde bir sorunu oldugunu düşünüyorumBende bir gün bunu yazar mıyım diyordum9 senelik evliyim. Bende Vajinusmus vardı tam birleşme olmuyordu. Korkudan ilişkiye adapte olamıyordum. Psikiyatri psikolog kadın doğumcular terapiler hiç biri tam yenmem için tedavi olamadı. Bir gün bir doktor hamile kalmak istersen tedaviyle kalabilirsin dedi. Başladık sürece eşimde de bende de hiç bir sorun yoktu. İki aşılama bir tüp bebek yaptırdık. Hepsi anestezi altında oluyordu. Bu konuda doktorlar anlayışlıydı. Sonunda ikinci tüp bebekde hamile kaldım galiba ikiz olacaklar. Şükürler olsun Allahım
Biz bugün duyduk kalp atışınıHayırlı olsun bende 21 şubatta transfer oldum 2 tüp bebekte tuttu 5+4 olduk kesti gördük kalp atışını duymadık inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur sizlerde sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Benim gördüğüm bildiğim fark ettiğim bir sorunu yokHayırlı olsun ama garip geldi eşinin de sorun olarak. Görmemesini kendisininde bir sorunu oldugunu düşünüyorum
Bende aynı şeyi düşündüm.es olmadan anne baba olmak ne kadar doğru.yani ev arkadaşımdan çocuğum olsun istemezdim acikcasiHayırlı olsun. Asıl sorunu çözmeden hamile kaldın, doğumdan sonra ne olacak. Bebekle uğraşmaktan, adapte olamadığın ilişkine tamamen uzaklaşacaksın. Aranızda daha büyük sorunlara yol açar. Ne yapmayı düşünüyorsun. Sorun çözülmeden tüp bebek öneren doktora ne demeli. Doğumunda sezeryan olur ama sezeryan da bile doğum sonrası kanama kontrolü yapılıyor alttan. Ama ondada yine uyuşuk olursun anlamazsın.
Onlar ev arkadaşı olarak çok mutlu maşallah. Çocuğuda yapmışlar cinsellik artık hiç gündemlerinde yok. Ortada bi evlilik yok farkında değiller. Bu konuda zaten hiç toz kondurmuyor. Ev arkadaşıyla mutluluklar dilemekten başka dıcek bişey yok.Bende aynı şeyi düşündüm.es olmadan anne baba olmak ne kadar doğru.yani ev arkadaşımdan çocuğum olsun istemezdim acikcasi
Yahu konu sahibi doktora aşılama ve tüp bebek için gitmiş resmen. Olur mu hiç böyle evlilik? Çocuk yapmayı biraz daha erteleyip sorunu çözmeye odaklanmalılardı.Bana göre gaddarlik. Hani doktora gitmiyorum bu seçimimiz dese tamam da, bu evlilik değil demek çok ağır ve haddi aşıcı. Hepimiz hassas süreçlerden geçiyoruz. Burda paylaşmak istediği bebeğin kalbini dinleyecegi ve hamile olduğu. Böyle insanları üzen yorumlar çok çirkin. Bir kimsenin birşeyi olmadan ilişki uzmanı olmanız, doktor kesilmeniz yargilamaniz hadsizlik. Bu yorumlarınız da karşınızda ki insana kırıcı oldunuz. Kadının ilişkisine evlilik değil demek kimsenin haddine düşmemiş. Bu terbiyesizlik ten başka birşey değil.