Tüp bebek sonunda hamileyim🥰🥰🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın, sağ salim kucağınıza alın yavrunuzu.

Ancak birliktelik olmaması normal gibi bir algı olmamalı, bu durumdan eşinizi ve kendinizi mahrum etmemeniz lazım, birinin cinsellik istemesi onu sevmediği anlama gelmez, her insan helali ile cinsellik yaşamak ister, bu psikolojik olarak da bedenen de rahatlatır insanı. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz ve tedavi olmanızı öneririm.

Senden mi akıl alacağım? Gayet de aklı başında kendi ayakları üzerinde durabilen cehaletle itham edeceğin en son kişiyim. Yoksun kelimesini çok aradın mı? Benim sana söylediğimi sen bana söylüyorsun. Kelime dağarcığın baya genişmiş. Klasik müzik dinlet önerisi de regl olan kadınlara erkeklerin çikolata ye demesi kadar boş bir öneri olmuş

Ben halen konu dışında kişinin özel hayatına saygısızlık yapıldığı fikrindeyim ve kışkırtan haddi aşan msjlar. Esra Erol , Müge anlı yarınının potansiyel hikayelerini görüyorum. Eşinizi aşk ile sevin. Cinselligi merkeze koyup, evliliğin bu olduğunu söylerken, evlilikte çok şeyi yaşamamışsiniz sanırım, hayatı paylasmayi. Bu ne böyle s.d.k yarışı yapar gibi özel hayatınızın ne kadar aktif olduğunu yazip başka bir kadını eksik hissettirmeye çalışıyorsunuz.. Yine söylüyorum mutlu insanların gireceği haller değil bu. Kadına biçilen rol şehvet robotu olmak değil ki. Herneyse Rabbim kalbimizdeki kötülüklerle sinamasin bizi. Kalbi kararmislari görünce Rabbim rahmetini eksik etmesin duasını ediyorum.

Hayırlı bayramlar Allah sağlıkla kucaginiza alsin suan bayram ama benim icim buruk bende tüp bebek sürecinden geçtim ilk denenmdi negatif oldu düşük yaptım 5 haftalıkken 2 yıllık evliyiz siizde sorun kimdeydi neden ikide tuttu.Bizden genetik test istediler daha ikinciye şuan maddi açıdan durumuz yok ama olursa benimde olurmu acaba kendimi eksik ve yanliz hissediyorum sadece Allah'a dua ediyorum

Hiç cevap vermeye bile değmez.

Ben artık onlara cevap bile vermiyorum ben ne yaptığımı bilen yaşayan biriyim. Asla böyle cahil insanlarla muhatap olmam. Bu son mesajım hatta gerçekten Allah’a bırakıyorum Allah en sevdikleriyle en çok istedikleriyle sınasın isteyen beddua olarak algılasın isteyen dua

Kocamı çok düşünüyorsanız gelin siz birlikte ol vay anasını sanki bunu dünyada ilk ben yazmışım yaşamışım gibi hücum ettiniz. Arkadaşlar sizi ilgilendirmez sizi alakadar etmez ben sizden bir yol bir çözüm istemiyorum ben çözümü böyle buldum siz gider başka erkeklerle birlikte olursunuz ben kocamla birlikte olmam sizene. Bu benim hastalığım benim durumum. Ben kabullendim ben hamileyim kocamın şeyini düşünen varsa buyursun gelsin. Cahiller allahım cahiller. Gavat kocalarınıza sahip çıkın siz şizofren olup milletin şeyinin başını beklemeyin.

Ciddiye alınmaya bile degmezsiniz farklı sayfalara actigim konulara beddua içeren yorumlar yazıyorsunuz.ben size fikrimi soyledim herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Farklı fikirlere açık değilseniz sorunuzda belirtin benim gibi düşünmeyen cevap vermesin diye.Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyeyim.bebegimde gayet sağlıklı bedduaniz tutmadi çok şükür

Tutar elbet bir gün merak etme. Allah kimsenin yanına bırakmaz
Çok kötüsünüz sizi ve diğerlerini tanımam ama gerçekten çok kötüsünüz Allah kalbinizdekini yaşatsın size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`