Transferden sonra kaçıncı günde çıktı bu değer anlamadım.Transferden sonra lekelenme şeklinde kanamasıolup test yaptırım beta hcg 16.6 çıkıp daha sonra kanamanın yogluşması ve sonra süreç de neler yaşadınız çok yeniyim şuan ne oldugu hiç. Bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.,
Adet gününüz mü peki bu ara? Leke dediğiniz kanama rengindeyse şuan parça var diyorsanız adet mi oldunuz acaba? İnşallah öyle değildir ama parça gelmesi normal değil çünküAma sanki adet olurmuş aslına kanama var parça parça düşen kanama
Aynı şey bende de oldu. Doktor olabilir dedi. Jel kullanınca geçtiAma sanki adet olurmuş aslına kanama var parça parça düşen kanama
Ben jel kullanıyorum zaten crinone jeldenAynı şey bende de oldu. Doktor olabilir dedi. Jel kullanınca geçti
Belki jel geliyordur parça parça.içerde rengi de değişiyormuş ya.inşallah parça dediğiniz jeldir.olmadı yarın bir kan verin belli olur artık 9.gündeBen jel kullanıyorum zaten crinone jelden
Çok sagol Doktorda yarın tekrar kan ver dedi bakalım ne olacakB
Belki jel geliyordur parça parça.içerde rengi de değişiyormuş ya.inşallah parça dediğiniz jeldir.olmadı yarın bir kan verin belli olur artık 9.günde
Canım seninde tüp bebek eger öglese transferden sonra kaçıncı günbenim sabah kanama olmuştu. Öğlen jel saati idi. Sabah düştü filan sandım çok korktum. öğleye kadar az az oldu Öğlen jeli yaptıktan sonra olmadı .
Ya 12ci gün kan tahlili sonucun ne peki aynı şekeri yaşıyoruz benimde 8 ci gün oldu kanamamTransferden sonra 8.gün oldu benimde kanama. ama ben kan tahlili için 12. Günü bekledim
Ya benim anlamadım ben dün iki doktora göründüm. Hiç biri bişey yapmadı bi ilaçta vermediBende ayni seyleri yasadim düşük tehlikesi demekmiş.crinone u bende kullaniyordum.kanama olunca progestan igneye başlatti doktorum.2,5ay sürdü kanama ben wc disinda yataktan çikmadim doktor ö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?