Tüp bebek sorunsal

Tüp bebek transfer sonrası kanama yaşayan varmı,?

• Evet

OY: 2 22,2%
  • Hayır

OY: 7 77,8%
  • Olumlu olumsuz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Amine5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
21
5
86
34
Transferden sonra lekelenme şeklinde kanamasıolup test yaptırım beta hcg 16.6 çıkıp daha sonra kanamanın yogluşması ve sonra süreç de neler yaşadınız çok yeniyim şuan ne oldugu hiç. Bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.,

Transferden sonra kaçıncı günde çıktı bu değer anlamadım.

Şimdi gebelik var denebilir bu durumda ama birkaç kez daha kan verip düzenli bir artış var mı onu görmeniz gerekir.inşallah tutunur yavrunuz :) değer biraz düşük ama önemli olan düzgünce artması

Ama sanki adet olurmuş aslına kanama var parça parça düşen kanama

Ama sanki adet olurmuş aslına kanama var parça parça düşen kanama
Adet gününüz mü peki bu ara? Leke dediğiniz kanama rengindeyse şuan parça var diyorsanız adet mi oldunuz acaba? İnşallah öyle değildir ama parça gelmesi normal değil çünkü

İlk önce kahverengi lekelenmyle başladı bir gün sürü sonra birden parça gelmeye başladı

B
Ben jel kullanıyorum zaten crinone jelden
Belki jel geliyordur parça parça.içerde rengi de değişiyormuş ya.inşallah parça dediğiniz jeldir.olmadı yarın bir kan verin belli olur artık 9.günde

benim sabah kanama olmuştu. Öğlen jel saati idi. Sabah düştü filan sandım çok korktum. öğleye kadar az az oldu Öğlen jeli yaptıktan sonra olmadı .

Transferden sonra 8.gün oldu benimde kanama. ama ben kan tahlili için 12. Günü bekledim

105 ..bugün değerin az attığını öğrendim. Umarım senin öyle bişey olmaz canım

Bende ayni seyleri yasadim düşük tehlikesi demekmiş.crinone u bende kullaniyordum.kanama olunca progestan igneye başlatti doktorum.2,5ay sürdü kanama ben wc disinda yataktan çikmadim doktor ö

Bende ayni seyleri yasadim düşük tehlikesi demekmiş.crinone u bende kullaniyordum.kanama olunca progestan igneye başlatti doktorum.2,5ay sürdü kanama ben wc disinda yataktan çikmadim doktor ö
Ya benim anlamadım ben dün iki doktora göründüm. Hiç biri bişey yapmadı bi ilaçta vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…