Şimdi ne durumdasın gebelik devam ediyormu inşaallah ediyordurBende ayni seyleri yasadim düşük tehlikesi demekmiş.crinone u bende kullaniyordum.kanama olunca progestan igneye başlatti doktorum.2,5ay sürdü kanama ben wc disinda yataktan çikmadim doktor ö
Tüp bebek doktoruna söylemek lazim digerleri pek yardimci olamiyor farkli bisey bu çünkü.Ya benim anlamadım ben dün iki doktora göründüm. Hiç biri bişey yapmadı bi ilaçta vermedi
Ben dogurdum çok şükür 3 yas olacak.Şimdi ne durumdasın gebelik devam ediyormu inşaallah ediyordur
Ay allah bagışlasın Rabbim olmayanlarda banada nasip etsin inşaallahBen dogurdum çok şükür 3 yas olacak.
Amin inşallah.ama çok zordu 9ay korkudann öllüp ölüp dirildikAy allah bagışlasın Rabbim olmayanlarda banada nasip etsin inşaallah
Geçmiş olsun rabbi Korusun esirgesinAmin inşallah.ama çok zordu 9ay korkudann öllüp ölüp dirildik
Allahh razi olsun.cümllemizin çocuklarini inşalllah.Geçmiş olsun rabbi Korusun esirgesin
Amin canımAllahh razi olsun.cümllemizin çocuklarini inşalllah.
Aslında hemen bir herhangi acile gitseniz proluton depot iğne yaptırsanız, bende bundan önceki tedavimde aynı şeyi yaşadım benim 3.gün leke başladı burda baktım herkes yerleşme kanaması diyor önemsemedik ama 6.gün şiddetlenince doktorum en yakın acilde iğne yaptır ve kan testi dedi hcg sonucum 53 çıkmıştı ve kanamada durdu hemen ama ben geç kalmıştım progestanın fazlazı zarar değildirAmin canım
Canım ben dün iki hastane gezdim hiç bişi yapmadılar doktorumlada konuştum kan testi yaptır tekrar dedi bende igne verilir diye düşündüm ama yokAslında hemen bir herhangi acile gitseniz proluton depot iğne yaptırsanız, bende bundan önceki tedavimde aynı şeyi yaşadım benim 3.gün leke başladı burda baktım herkes yerleşme kanaması diyor önemsemedik ama 6.gün şiddetlenince doktorum en yakın acilde iğne yaptır ve kan testi dedi hcg sonucum 53 çıkmıştı ve kanamada durdu hemen ama ben geç kalmıştım progestanın fazlazı zarar değildir
Hayret bir şey sonuçta 8.günün çıkan değer çatlatma iğnesinin olamaz hamilelik oluşmuş tutunmaya çalışıyor, burda hangi acile gitsem hamileyim kanamam var doktorum iğne yaptır dedi desen yapıyorlar. Geçmiş olsun inşallah kat kat artmış olur ayaklarının altını yükselt bol bol dinlenCanım ben dün iki hastane gezdim hiç bişi yapmadılar doktorumlada konuştum kan testi yaptır tekrar dedi bende igne verilir diye düşündüm ama yok
Teşekkür ederim canım sagol bu arda ankara'da yaşıyorum ama bende mi sıkıntı var yoksa gittiğim hastanelerde mi anlamadımHayret bir şey sonuçta 8.günün çıkan değer çatlatma iğnesinin olamaz hamilelik oluşmuş tutunmaya çalışıyor, burda hangi acile gitsem hamileyim kanamam var doktorum iğne yaptır dedi desen yapıyorlar. Geçmiş olsun inşallah kat kat artmış olur ayaklarının altını yükselt bol bol dinlen
Beta hcg yi transferin kacinci günü yaptırdınız acabaTransferden sonra lekelenme şeklinde kanamasıolup test yaptırım beta hcg 16.6 çıkıp daha sonra kanamanın yogluşması ve sonra süreç de neler yaşadınız çok yeniyim şuan ne oldugu hiç. Bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.,
12. Günü kandan baktır canım
Selam hanımlar gruba yeni katıldım daha merhabalar hepinize... dün transferimin 10.günüydü kanda negatif sonuc aldım acaba 12.gün pozitif olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?