Tüp bebek süreci deneyimlerinize önerilerinize ihtiyacım var

Cikolata kistini küçültmek için lipozomal resveratrol takviye kullanabilirsiniz.
Bana herhangi bir takviye vermedi kullandığım folik asit ve magnezyum vardı onlara devam etmemi söyledi kistin boyutu küçükmüş 5 gün sonra kontrol için gideceğim duruma göre kullanabilir miyim diye sorarım teşekkür ederim

Merhaba canım bende mart 2024 te transfer oldum kistlerim vardı ve amh çok düşüktü doktor bana %25 şansımız var dedi. Rezervim düşük diye iki defa yumurta toplama işlemi yaptık toplamda 4 tane embriyom oluştu ve taze transfer işlemi yapıldı. Sadece vitamin ilacı kullandım ve o transfer sürecinde beslenmeme çoK dikkat ettim. Ve en önemlisi doktoruna güven. Çok şükür bebeğim şuan 7 aylık

Ya Allah sağlıkla anali babalı büyümeyi büyütmeyi nasip etsin. Beslenme ve stres yapmama kilit noktalar herkes bu konuda konuşuyor. Stres çok şükür tevekkül modundayim o yüzden pek stres yapmıyorum.beslenmeye daha da dikkat etmeliyim. Teşekkür ederim güzel umut verici deneyiminiz için.

Rica ederim ne demek, evet inşallah çok bekletmeden sağlıklı bebislerimiz de olur

Cikolata kistini küçültmek için lipozomal resveratrol takviye kullanabilirsiniz.
Lipozomal ,resveratrol, nac ve curcumin kullandım ben de. Cok siddetli agrim vardi sol kasikta ve gecti artik olmuyor . Enfeksiyon atan hücre yenileyen takviyeler olarak kullandım bunları. 2 ayda 6cmden 3 cm e düştü çikolata kistim bunlara mı bağlı bilmiyorum ama. Ama aynı zamanda rahimde de incelmem oldu ,bıraktım artık o yüzden. Bir yeri yaparken bir yeri bozmaktan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…