- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
-
Merhaba hayırlı olsun Ben PCo değilim ama benim hiç zor olmadı uyudum uyandım öyle çok bir ağrı olmadı. Adet başlangıcı gibş bir sancı oldu Verdikleri ağrı kesici de onu çözdü.Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ismim Kübra Tüp bebek sürecine başlayacağız bununla alakalı yumurta toplamanın çok zor olduğu ile ilgili şeyler okudum pco luyum Çok korkuyorum gerçekten o kadar zor mu hsg çektirdiğimde problem yaşamamıştım ama çok korkuyorum toplama işleminden bu işlemi yaptıranlar var mı bilgi verirmisiniz işlemimi bahçeci de yaptıracağım
Asla zor değil. Anestezi ile yapılıyor. Hafif bir adet sancısı giriyor ama o da geçiyor zaten.Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ismim Kübra Tüp bebek sürecine başlayacağız bununla alakalı yumurta toplamanın çok zor olduğu ile ilgili şeyler okudum pco luyum Çok korkuyorum gerçekten o kadar zor mu hsg çektirdiğimde problem yaşamamıştım ama çok korkuyorum toplama işleminden bu işlemi yaptıranlar var mı bilgi verirmisiniz işlemimi bahçeci de yaptıracağım
Canım bende pcoluyum 19 tane yumurtam toplandı inan toplamada hicbisey hissetmiyorsun anestezi altında zaten odaya alıyorlar hemen damar yolu bayılıyorsun sen kalkana kadar ağrı kesici serumlar iğneler çoktan vurulmuş oluyor. Ben kalktığımda çok hafif adet sancisi gibi hissettim tekrar serum verdiler sonra hemen günlük yasantima döndüm o gün içinde gezdim tozdum. Çok yumurta olunca sadece yumurta toplama öncesi o çatlatma iğnesi yapıldığında çok kasık ağrısı oluyor hepsi catlmaya çalıştığı için başkada bişey yok korkmaArkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ismim Kübra Tüp bebek sürecine başlayacağız bununla alakalı yumurta toplamanın çok zor olduğu ile ilgili şeyler okudum pco luyum Çok korkuyorum gerçekten o kadar zor mu hsg çektirdiğimde problem yaşamamıştım ama çok korkuyorum toplama işleminden bu işlemi yaptıranlar var mı bilgi verirmisiniz işlemimi bahçeci de yaptıracağım
canım ben de 1 ay önce opu oldum senin gibi çok korkmuştum bir gece öncesinde hiç uyumadan gittim hatta heyecandan. ama gerçekten hiç korkulacak bir işlem değilmiş nasıl uyuyup uyandığını anlamıyorsun bile. 15 20 dk sürüyor. fazla yumurta toplanırsa ona göre ağrı kesici vs bütün ilaçları veriyorlar uyanana kadar. sonrasında da ağrı kesici verilebilir. opu sonrası o bekleyiş daha stresli bence olacakmı kaç tane olacak diye. inşallah bol bol embriyon olur.Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ismim Kübra Tüp bebek sürecine başlayacağız bununla alakalı yumurta toplamanın çok zor olduğu ile ilgili şeyler okudum pco luyum Çok korkuyorum gerçekten o kadar zor mu hsg çektirdiğimde problem yaşamamıştım ama çok korkuyorum toplama işleminden bu işlemi yaptıranlar var mı bilgi verirmisiniz işlemimi bahçeci de yaptıracağım
Nasıl bir anestezi oldu peki ağzınıza tüp falan takıldın mı daha önce anestezi olmadım Yoksa sadece damardan iğne mi verildiCanım bende pcoluyum 19 tane yumurtam toplandı inan toplamada hicbisey hissetmiyorsun anestezi altında zaten odaya alıyorlar hemen damar yolu bayılıyorsun sen kalkana kadar ağrı kesici serumlar iğneler çoktan vurulmuş oluyor. Ben kalktığımda çok hafif adet sancisi gibi hissettim tekrar serum verdiler sonra hemen günlük yasantima döndüm o gün içinde gezdim tozdum. Çok yumurta olunca sadece yumurta toplama öncesi o çatlatma iğnesi yapıldığında çok kasık ağrısı oluyor hepsi catlmaya çalıştığı için başkada bişey yok korkma
Teşekkür ederim umarım iyi geçer benimkidecanım ben de 1 ay önce opu oldum senin gibi çok korkmuştum bir gece öncesinde hiç uyumadan gittim hatta heyecandan. ama gerçekten hiç korkulacak bir işlem değilmiş nasıl uyuyup uyandığını anlamıyorsun bile. 15 20 dk sürüyor. fazla yumurta toplanırsa ona göre ağrı kesici vs bütün ilaçları veriyorlar uyanana kadar. sonrasında da ağrı kesici verilebilir. opu sonrası o bekleyiş daha stresli bence olacakmı kaç tane olacak diye. inşallah bol bol embriyon olur.
Benim normalde adet sancım çok fazla olmaz olana da dayanırım ama anestezi durumu beni korkutuyor nasıl bir anestezi acaba sadece damardan iğne mi veriliyor yoksa tüp falanda takılıyor muYumurta toplama tüp bebeğin eennn basit ve acısız olayı benceanestezi altında 10-15 dk süren bir işlem uyuyup uyanıyorsunuz ki bitmiş her şey. İçinizi ferah tutun korkmayın, gerçekten çok kolay, adet sancısı gibi bir sancı oluyor en fazla gün içinde ki benim adet sancımda ben yerleri tırmalardım işlem sonrası sancı bana fıs geldi
Canım ben daha öncede anestezi aldım ağzıma buharda verilmişti başka ameliyatta ama bu öyle birşey değil sedasyon tarzı çok basit hafif damar yolundan anestezi ilacını veriyor bayılıyorsun o kadarNasıl bir anestezi oldu peki ağzınıza tüp falan takıldın mı daha önce anestezi olmadım Yoksa sadece damardan iğne mi verildi
Tamam bu iyiymiş rahatladım şuanCanım ben daha öncede anestezi aldım ağzıma buharda verilmişti başka ameliyatta ama bu öyle birşey değil sedasyon tarzı çok basit hafif damar yolundan anestezi ilacını veriyor bayılıyorsun o kadar
Tüp bebek surecinde en kolay kısım yumurta toplama hicbisey hissetmiyorsunTamam bu iyiymiş rahatladım şuan
Ben şuan yeni vitaminlere başladım bir daha ki ay yumurta toplanacak kuzumTüp bebek surecinde en kolay kısım yumurta toplama hicbisey hissetmiyorsunsen şuan hangi aşamadasin canim
Aa anladım kuzum o zaman yumurta büyütme aşamasında degilsinBen şuan yeni vitaminlere başladım bir daha ki ay yumurta toplanacak kuzum
Hiç zor değil zaten anestezi alıyorsunuz uyandığınızda herşey bitmiş oluyor sadece anestezi etkisi geçince biraz ağrınız olabilir ama ertesi güne birseyiniz kalmıyorArkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ismim Kübra Tüp bebek sürecine başlayacağız bununla alakalı yumurta toplamanın çok zor olduğu ile ilgili şeyler okudum pco luyum Çok korkuyorum gerçekten o kadar zor mu hsg çektirdiğimde problem yaşamamıştım ama çok korkuyorum toplama işleminden bu işlemi yaptıranlar var mı bilgi verirmisiniz işlemimi bahçeci de yaptıracağım
Ben size komple süreci anlatayım içiniz rahatlasınBenim normalde adet sancım çok fazla olmaz olana da dayanırım ama anestezi durumu beni korkutuyor nasıl bir anestezi acaba sadece damardan iğne mi veriliyor yoksa tüp falanda takılıyor mu
O nasıl oluyor ki oda mı bu şekildeAa anladım kuzum o zaman yumurta büyütme aşamasında degilsin
O nasıl oluyor ki oda mı bu şekildeAa anladım kuzum o zaman yumurta büyütme aşamasında degilsin
Ay yine de korkuyorum işte ne bileyim teşekkür ederim yine de rahatladım birazcık da olsaBen size komple süreci anlatayım içiniz rahatlasınsizi bir odaya alıyorlar önlük giyiyorsunuz. Damar yolunuz açılıyor işlemden önce, serum vs herhangi bir şey verilmiyor ameliyat gibi. Tuvalete gidiyorsunuz hatta çişiniz falan varsa ameliyathaneye de yürüyerek giriyorsunuz, sizi yatırıyorlar çatala, kollarınızı ayaklarınızı bağlıyorlar kemer gibi bişeyle (sanırım sabit kalmanız gerektiği ve bilinçdışı kıpırdanma olmasın diyeymiş). Zaten doktorunuz orda sizi rahatlatıyor merak etmeyin :) Sabitlendiğinizde damardan anestezi veriliyor. Anestezi çok hafif bir dozda, dediğim gibi 15-20 dakikalık uyumanızı sağlayacak şekilde. Sonra uyanıyorsunuz ki odadasınız işlem bitmiş, herhangi ağrı sızı yok. Biraz dinlendikten sonra kalkıp giyinip çıkıyorsunuz. Mümkünse yanınızda ped götürün, kanama olabiliyor çünkü az bir miktarda. Bana 2. denememde klinikte vermişlerdi ped, ilkinde kanama dahi olmamıştı. Gerçekten korkacak hiçbir şey yok, çok basit ve acısız bir işlem :)
Yumurta büyütme aşaması göbekten yapılan iğne ile oluyor bu arada onu da yanıtlamış olayım :)O nasıl oluyor ki oda mı bu şekildeAy hiç bilmiyorum hiçte araştırmıyorum neler yapılacağın
Ay yine de korkuyorum işte ne bileyim teşekkür ederim yine de rahatladım birazcık da olsa
İğnelerle yumurta buyutuluyor günlük takip ediliyor yeterli olunca toplanıyor kuzumO nasıl oluyor ki oda mı bu şekildeAy hiç bilmiyorum hiçte araştırmıyorum neler yapılacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?