- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bn bsey sorsam size..3 yillik evlyz bnm yumurta rezervm cok dusukmus amh 1.07 ama belki baska labda daha düşük cikar cunku muayenede rezervm ciko kistnden dolayi cok dusuk dendi. Rapor cikar mi szce?bilginiz var mi?Selam canim. Pandemi doneminde rapor verilme durumunu ogren ben trabzonda yasiyorum burdaki universite hastanesi suan sadece kendi hastalarina rapor veriyor illere gore degisebilir. Skg raporu heyet raporu ayni sey hastaneden toplaman gereken evraklari soyluyolar sana. 3 yillik evlilik eslerden birinin 5 yillik sigortasi varsa geri kalan evraklari rahat toplarsin. En ciddileri bubiki madde cunku. Bazilari asilama olmadan tup bebek raporu cikmaz diyor oyle bisey yok bunu hastanin durumu ve degerleri belirliyor asilamaya uygun olmayan hastadan rapor icin asilama yapilmasi istenmiyor örnek ben.
Tedaviye gelince uzun ve kisa protokol olmak uzere iki cesit buna doktorun karar verecek. Uzun protokolde adetli gidip dogum kontrol hapina baslaticak seni devaminda kontrole cagiracak gerekiyorsa farkli bir ilac ekleyecek bana dkh nin ikinci haftasi igne eklemisti. Hap bitiyor adet olunca tekrar gidiyorsun ve yumurta buyutucu ignelere basliyor
Bu igneleri ortalama 12 gun kullanacaksin bu 12 gunde sık sık muayeneye cagiracak seni yumurtalarin durumunu takip edecek gerekiyorsa ilaclara doz ayari yapacak. Sonra yumurtalar yeterli buyukluge ulasinca sana soylenen saatte ve gunde catlatma ignesi yapacaksin kendine bu igneden sonraki 2. Gun (cumartesi aksam yaptin diyelim pazartesi sabah) yumurta toplama islemine alinacaksin bu narkoz altinda yapiliyor 20 dk kadar suruyor. Ayni gun esinde sperm vereck. Sonra hastaneden cikacaksin iki gune seni arayip bilgi verecekler tranasfer gununu soyliycekler. Bukadar.
Kisa protokolde bu anlattigimin dogum kontrol hapsiz kismi adetli gidip direkt yumurta buyutucu ignelere baslaniyor. Biri 1 aylik digeri 2 aylik tedavi ikisinide denedim
Fiyatlara gelince daha yeni yaptirdim universite hastanesinde. Hastaneye 970 hocaya 3800 odedim ilaclarimda raporlu 3000 tuttu ama benim ilac dozum cok yuksekti o yuzden fazla ilac aldik
Canim benim rezervim 3.14 ama rapor cikiyor. Raporda tek etken rezerv degil.Merhaba bn bsey sorsam size..3 yillik evlyz bnm yumurta rezervm cok dusukmus amh 1.07 ama belki baska labda daha düşük cikar cunku muayenede rezervm ciko kistnden dolayi cok dusuk dendi. Rapor cikar mi szce?bilginiz var mi?
Merhaba, ben de Trabzon'da ikamet ediyorum fakat Samsun'da tedaviye başlamayı planlıyoruz. Ama malûm pandemi sebebiyle sehir dışı pek istekli degiliz. Siz Trabzon'da hangi doktora gittinizSelam canim. Pandemi doneminde rapor verilme durumunu ogren ben trabzonda yasiyorum burdaki universite hastanesi suan sadece kendi hastalarina rapor veriyor illere gore degisebilir. Skg raporu heyet raporu ayni sey hastaneden toplaman gereken evraklari soyluyolar sana. 3 yillik evlilik eslerden birinin 5 yillik sigortasi varsa geri kalan evraklari rahat toplarsin. En ciddileri bubiki madde cunku. Bazilari asilama olmadan tup bebek raporu cikmaz diyor oyle bisey yok bunu hastanin durumu ve degerleri belirliyor asilamaya uygun olmayan hastadan rapor icin asilama yapilmasi istenmiyor örnek ben.
Tedaviye gelince uzun ve kisa protokol olmak uzere iki cesit buna doktorun karar verecek. Uzun protokolde adetli gidip dogum kontrol hapina baslaticak seni devaminda kontrole cagiracak gerekiyorsa farkli bir ilac ekleyecek bana dkh nin ikinci haftasi igne eklemisti. Hap bitiyor adet olunca tekrar gidiyorsun ve yumurta buyutucu ignelere basliyor
Bu igneleri ortalama 12 gun kullanacaksin bu 12 gunde sık sık muayeneye cagiracak seni yumurtalarin durumunu takip edecek gerekiyorsa ilaclara doz ayari yapacak. Sonra yumurtalar yeterli buyukluge ulasinca sana soylenen saatte ve gunde catlatma ignesi yapacaksin kendine bu igneden sonraki 2. Gun (cumartesi aksam yaptin diyelim pazartesi sabah) yumurta toplama islemine alinacaksin bu narkoz altinda yapiliyor 20 dk kadar suruyor. Ayni gun esinde sperm vereck. Sonra hastaneden cikacaksin iki gune seni arayip bilgi verecekler tranasfer gununu soyliycekler. Bukadar.
Kisa protokolde bu anlattigimin dogum kontrol hapsiz kismi adetli gidip direkt yumurta buyutucu ignelere baslaniyor. Biri 1 aylik digeri 2 aylik tedavi ikisinide denedim
Fiyatlara gelince daha yeni yaptirdim universite hastanesinde. Hastaneye 970 hocaya 3800 odedim ilaclarimda raporlu 3000 tuttu ama benim ilac dozum cok yuksekti o yuzden fazla ilac aldik
Ktü de prof cavit kart. Bende ist dusunuyordum fakat ayni sebepten ikinci defa doktorumda denemeye karar verdimMerhaba, ben de Trabzon'da ikamet ediyorum fakat Samsun'da tedaviye başlamayı planlıyoruz. Ama malûm pandemi sebebiyle sehir dışı pek istekli degiliz. Siz Trabzon'da hangi doktora gittiniz
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız Selin hanımcım, teşekkür ederimKtü de prof cavit kart. Bende ist dusunuyordum fakat ayni sebepten ikinci defa doktorumda denemeye karar verdim
Ozel hastanelerde gecerli ozel kliniklerin bazilarinda gecerliKızlar rapor çıkarsa özelde de ilaçlar indirimli alınıyor mu yoksa sadece devlette mi yaptırabiliyoruz bu raporla
Anladım ben özel muayenehane ye gidiyorum rapor çıkartırsam hiç bir şekilde ile yaramaz mıOzel hastanelerde gecerli ozel kliniklerin bazilarinda gecerli
Merhaba doktor dogal yollarla hamile kalamayacagimi asilamanin da cok buyuk ihtimalle olumsuz sonuclacagini; tek cozum yolunun tup bebekte oldugunu, sorun kadin es kaynakli olmadigindan kolay tutacagini tahmin ettigini soyledi. Eger basindan gecen varsa anlatabilir mi surec nasil ilerliyor ilac tedavisi cok uzun sürüyor mu sgk raporu heyet raporu neden aliniyor ucretler nasil vs vs hakkind herşeyi okuyorum ama her yerde farkli bir bilgi yaziyor
Merhabalar birşey sorabilir miyimBizimde erkek kaynakliydi dondurulmusu saymazsak 3.denemem de tuttu bi tane dusugum var ama şimdi 4aylik hamileyim, bunu söylememim nedeni moralini bozmak değil bir olumsuzluk olursa umudunu kaybetmemen benim böyle olmama rağmen, erkek nedenli 2 arkadaşımın ilk denemede oldu hemde birinin ikiz kizlari oldu, tedavi 20 günlük bir süreç inşallah ilk denemenizde bebeğinize kavusursunuz
TabikiMerhabalar birşey sorabilir miyim