• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde normal bi kit daha var sabah ilk idrarla yaparız belki ama işte az önce fitil yaptım sabaha kadar ayağa kalkmadığım için fazlası atılmıyor sabah idrara girince akmaya başlıyor fitilin kalıntısı haliyle idrara sıkışık olunca önce temizle sonra yap falan yine karışma ihtimali olabilir
Yok araştırın sabah ki yapılır net sonuç

Eşim eve gelirken erken test almış 10. Gündeyim transferimin 5. Gün embiryosu var yok gibi yine. Pazartesi kanı bekleyeceğiz..
Tebrik ederim. Baya belli testte bence fitil de kullanıyorsanız kan testinden kesin cevap alırsınız. Ama gerçekten baya belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin. ❤️🙏

Tebrik ederim. Baya belli testte bence fitil de kullanıyorsanız kan testinden kesin cevap alırsınız. Ama gerçekten baya belli oluyor. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin. ❤️🙏
Ay kızlar inşallah nolur dualarınızda bana da yer verin sağlıkla gebe kalayım alayım kucağıma

Ay kızlar inşallah nolur dualarınızda bana da yer verin sağlıkla gebe kalayım alayım kucağıma
İnşallah canım İnşallah dualarım seninle. Hiç aklına kötüyü getirme hep iyiye gideceğiniz düşün ve bebeğin seninle olduğunu düşünerek dua et

İnşallah canım İnşallah dualarım seninle. Hiç aklına kötüyü getirme hep iyiye gideceğiniz düşün ve bebeğin seninle olduğunu düşünerek dua et
Yani çok umutluydum transfer günü fotoğrafı bile verldi sürekli bakıp bakıp dua ediyorum

merhabalar. Öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun cok cok mutlu oluyorum okudukca :)
Bende persembe transfer oldum 3.günümdeyim.
5. Gün embriyosuyla transfer oldum bakalım bizimde yüzümüz gülecekmi 🙏

2018 de tüp bebekle kızımı kucagıma almıştım 3.gün embriyosuydu ve cok üzülmüştüm neden 5 e gitmedi tutmama ihtimali cok düşük diye ama Rabbim ol deyince akan sular durur. Şimdi 8 yaşında bir kızım var kardesi olsun cok istiyor onun için üstüne 7 kez daha denedim 1 kimyasal 1 de 12.haftada kalp atısı durdu gebeliğim oldu birdahada olmadı.
2 ay önce histereskopi oldum cizikler atıldı bakalım bu ay transfer oldum doğal hormonlarla inşallah emeğimizin karşılıgını alırız

İnşallah güzel sonuç alablrm Salı günü progestan testi verdim şükür güzel geldi şimdi sıra betaya kaldı umarım Oda istediğimiz şekilde gelir hafataya Salı vericem kanı ama pazar sabahı idrar test yapacağım 10. Gün erkenden çıkar o zamana varsa zaten
Yaptın mı canım

Back
X