Ayy hayırlı olsun canım kaçıncı gündüEvet idrar yaptım çift çizgiyi gördüm Salı kan vereceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hayırlı olsun canım kaçıncı gündüEvet idrar yaptım çift çizgiyi gördüm Salı kan vereceğim![]()
9. Gün yaptım idrarı gördüm Salı günü 12. Gün kan vereceğim inşallah orada net çıkacaktır varsaAyy hayırlı olsun canım kaçıncı gündü![]()
Ay hadi inşallah. Ben 5.gün kan verdim ya çok umutlu değilim açıkcası9. Gün yaptım idrarı gördüm Salı günü 12. Gün kan vereceğim inşallah orada net çıkacaktır varsa
Çıktımı sonucunuz ama çok erken vermişsinzAy hadi inşallah. Ben 5.gün kan verdim ya çok umutlu değilim açıkcası
Bugün 8.gün birdaha test yapmadımÇıktımı sonucunuz ama çok erken vermişsinz
Kaçınca gün embriyosuKızlar sizce neye yorumlamalıyım bu testi 6.gün testim akşam yaptım …
6.gün embriyosu 4bc kalitesi embriyo glue yöntemi ile transfer yapıldı bu sefer 2. Tüp bebek denememKaçınca gün embriyosu
2. Çizgi görünüyor sanki değil miKızlar sizce neye yorumlamalıyım bu testi 6.gün testim akşam yaptım …
Seni üzmeyi istemem ama tek çizgi görünüyorKızlar sizce neye yorumlamalıyım bu testi 6.gün testim akşam yaptım …
En alttaki testte 2.çizgi varEki Görüntüle 3650732 burada belli olmuyor mu gerçekten ? Ben mi tek görüyorum
Merhabalar aynı gün transfer olmuşuz benim 3.gün embriyosu .tek embriyo transfer edildi .inşallah çok güzle haberler alırız aminmerhabalar. Öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun cok cok mutlu oluyorum okudukca :)
Bende persembe transfer oldum 3.günümdeyim.
5. Gün embriyosuyla transfer oldum bakalım bizimde yüzümüz gülecekmi![]()
Bu şekilde bakınca en altta belli belirsiz bi çizgi var inşallah gebesinizdirEki Görüntüle 3650732 burada belli olmuyor mu gerçekten ? Ben mi tek görüyorum
Aminn inşallah Rabbim nasip ederMerhabalar aynı gün transfer olmuşuz benim 3.gün embriyosu .tek embriyo transfer edildi .inşallah çok güzle haberler alırız amin
Sonuç ne oldu acaba aynı durumdayız bende 6. Gün benim 0,1 çıktıAy hadi inşallah. Ben 5.gün kan verdim ya çok umutlu değilim açıkcası
Bugün verdim 10.gün negatifSonuç ne oldu acaba aynı durumdayız bende 6. Gün benim 0,1 çıktı
Bugün bende verdim 8.gün ama umudum yokBugün verdim 10.gün negatif
Bugün bende verdim 8.gün ama umudum yok