• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar iğnelerin 6.günündeyim amh 0.89 düşük 15-12 mm yumurta görünce adetini hatırlamıyorum ama max 4 tane falanlardır geriden gelenler var ama cok bir beklentim yok amhdan ötürü rahim 3 çizgi kalımlık 5.3 dedi yorum yapmadı yarın kurulda konusulacaklmış tahim kalınlıgı bana ince geldi sizlerin deneyimi nedir opudan çnce yada sonra rahim kalınlasması için ilaç başlanıyormu siz dogal birşeyler kullandınızmı nar suyu gibi benimle paylaşırsanız cok sevinirim uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🥹🤲🏻
Progesteron veriliyor bu rahmin kalınlaşması için,geriden gelenler genelde iğne yardımıyla büyüyor ama tabi büyümüş olanlara yetişmesi lazım 20 mm gelince toplama yapılıyor iğnelerin dışında takviye vitaminlerin de kalite için etkisi var teansfer için en az 7mm rahim kalınlığı isteniyor

Maalesef sonucum 0,3< geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Merhaba, daha önce de forumda cokca konuşmuştuk. Şöyle bişiy yazmışstınız sanki doktor renkli doppler ile bakıp rahim damarları konusunda bişiyler söyledi bana diye. Doğru mu hatırlıyorum? Benzer bi durumla bir negatif sonrası baska iki doktordan adenomyozis tanısı aldım maalesef. Gözardı etmemeniz acısından yazmak istedim.

Progesteron veriliyor bu rahmin kalınlaşması için,geriden gelenler genelde iğne yardımıyla büyüyor ama tabi büyümüş olanlara yetişmesi lazım 20 mm gelince toplama yapılıyor iğnelerin dışında takviye vitaminlerin de kalite için etkisi var teansfer için en az 7mm rahim kalınlığı isteniyor
Şükür bugun iğnelere devam ederken 6 tı cıktı dediğiniz gibi progetan iğne ve fitil verdi

Back
X