Hayırlı olsun birlikte burdan mutluluk haberleri paylaşalım inşallahHayırlı olsun, herşey su gibi aksın
Ben de 8 ocakta başladım iğnelere, 3. denemem sayılıyor sanırım..güzel haberler bekliyorum
Merhaba
6 ocakta adetimin 2. Günü bir üniversite hastahanesinde bir profesör doktorlar başladı maceramız.
Evliliğimin 8. Yılı ve 4 yıldır çocuk istiyoruz. Yaş 38 olunca yumurtalık rezervi 0,78 e düşünce ve doğal yoldan nasip olmayınca tüp bebek deneyelim dedik. Bir kaç sefer niyetlendik ama ya testleri yaptırmadık, ya kontrole gitmedik ama şimdi hepten o yola girdik. Ara ara buraya güncelleme yaparak durumu kayıt altına almak istiyorum. Bir de belki sizlerden güzel hayır dualar.
Doktor şuan için meriofert 150 ml her gün tek seferde saat 4-6 arasında (biz 5.30 da yapıyoruz ) 2 tane kullanmamızı söyledi. Ama ilacın sadece 1 sıvısını kullanıyoruz. Eşim yapıyor iğneleri o anları kameraya alıyorum. Değişik bir tecrübe.yarın sabah randevumuz var yumurta gelişimine bakacak doktor. İnşallah her şey çok güzel gelişir, sağlıkla hayırla alırız kucağımıza evladımızı. Amin
Hayırlı olsun canım inşallah kolayca akar gider herşey bende transfer bekliyorumMerhaba
6 ocakta adetimin 2. Günü bir üniversite hastahanesinde bir profesör doktorlar başladı maceramız.
Evliliğimin 8. Yılı ve 4 yıldır çocuk istiyoruz. Yaş 38 olunca yumurtalık rezervi 0,78 e düşünce ve doğal yoldan nasip olmayınca tüp bebek deneyelim dedik. Bir kaç sefer niyetlendik ama ya testleri yaptırmadık, ya kontrole gitmedik ama şimdi hepten o yola girdik. Ara ara buraya güncelleme yaparak durumu kayıt altına almak istiyorum. Bir de belki sizlerden güzel hayır dualar.
Doktor şuan için meriofert 150 ml her gün tek seferde saat 4-6 arasında (biz 5.30 da yapıyoruz ) 2 tane kullanmamızı söyledi. Ama ilacın sadece 1 sıvısını kullanıyoruz. Eşim yapıyor iğneleri o anları kameraya alıyorum. Değişik bir tecrübe.yarın sabah randevumuz var yumurta gelişimine bakacak doktor. İnşallah her şey çok güzel gelişir, sağlıkla hayırla alırız kucağımıza evladımızı. Amin
Bugün kontrol için tekrar gittim doktora. Yumurtaların gelişmeye başladığını be 3 gün daha meriofertte devam etmemizi söyledi. Bir de bir kaç test istedi. Fsh, progesteron, tsh gibi Değerler. Şuan son 5 gündür öksürük var o yüzden geceleri uyuyamıyorum bu yüzden mi bilmiyorum ama fsh biraz yüksek çıkmış. D vitaminim de düşük. Fsh hep normal değerde çıkıyordu şaşırdım. Ama gelişen yumurtalarıma çok sevindim.Merhaba
Canım gittin mi hastahaneye? Ben transfer oldum gün dolduruyorumİnş hersey yolunda gıder ve bebegınızı kucağınıza alırsınız bende 10yıllık evlıyım 34yasındayım yarın bende hastaneye gıdıp tüp bebek görüşmesı yapacağım
Ayyy ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Amin inşallah bende güzel haberler paylaşırımİnşallah güzel haberlerini alırsınız bende Kasım da başlamıştım bu serüvene 0.69 amh 33 yaşındayım herşey güzel geçti . Umudunu hep diri tut , bebişimiz tutundu 3. ayımıza girdikrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Geçen sene bugunlerde bende igne yapiyodum şimdi ise iğnelerin sonucu kucağımda ve 45 GünlükMerhaba
Oyyyy ne güzel maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah.Geçen sene bugunlerde bende igne yapiyodum şimdi ise iğnelerin sonucu kucağımda ve 45 Günlükallah sizlerede nasiip etsin insallah
Ben o gece saatlerce burda yorum okudum sabh randevumu ıptal ettım gıtmedımCanım gittin mi hastahaneye? Ben transfer oldum gün dolduruyorum
İnş güzel haberler alırsınızCanım gittin mi hastahaneye? Ben transfer oldum gün dolduruyorum
Amin inşallah cümlemiz hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruzİnş güzel haberler alırsınız
Ben o ilacı kullanmadım.Elinizde cetrodite ilacı olan var mı acaba çok acil tedaviye bu perşembe başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?