Tüp bebek sürecim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sadd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Avrupa yakasındayım hastane yakın olsa daha sağlıklı olur sanırım çünkü uzun bir süreç gidip gelmek zor olabilir sizin için
Merhabalar ben Avrupa yakasındayım. Tedavinizi hangi merkezde yaptırdınız acaba

Genetik teste gönderirdi mi

Doktorunuzun adı neydi

Bende pazartesi günü transfer oldum ama herhangi bir serum tedavisi uygulanmadı, 15 inde test vericem inşallah pozitifi görürüm

Momart - erbil yagmur ilk trabsferimde pozitif oneririn canim
Canım merhaba Erbil beyle tedavideyim 4 aydr 2 embriyom oluştu siz ne guzel pozitifi görmüşsnz sizin kacıncı gün embriyonuz birde çift transvermiydş

Canım merhaba Erbil beyle tedavideyim 4 aydr 2 embriyom oluştu siz ne guzel pozitifi görmüşsnz sizin kacıncı gün embriyonuz birde çift transvermiydş
benimde 2 embriyom olmustu ikiside 5. Gundu. Duyunca cok endiselenmistim ama korktugum gibi olmadi. Erbil hica embriyoyu nereye yerlestirecegi i biliyor yani transferde cok basarili. Sen sadece sana denilenleri yap cok dikkat et. Ben transfer yapildiktan sonra arabadan eve yatarak geldim ve test sonucuna kadar evde hep dinlendim hic kendini yormadim. Bol bol su ictim, avocado ve kabak cekirdegi yedim. Simdi cok sukur kizim 14 haftalik:) Allah isteyen herkese sanada kolaylikla versin canim

sizin 5. günmüş ne güzel benim 3. gün embriyosu dondurdular nasip hersey bakalım

amin canım rabbim evladına sağlıklı hayırlı guzel günler göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…