- 6 Haziran 2025
- 49
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi laylililom97
Merhaba 2,5 yıllık evlilik bir yıllık çocuk istemiyle uğrasıyorum boyum 165 kilom 103 hafif pcos ve insülin direncim çıktı zor kilo verebiliyorum bir kc doktora gittim kilo verince doğal yolla gebe kalıcaksınız dedi ama ben daha çok stres yapıp yedim .. Farklı bir doktora gittim iki kere klomen ovitrelle denedik tutmadı..eşim ve ben çalısıyıruz ilişkilerimiz malesef düzenli değil yumurtlama zamanını çogu zaman kacırdım ya da yakaladım dediğim aylardada gebe kalmaadım, insanlar uzan vs diyor ama nerde benim hemen afedersiniz küçük geliyor bu ay son kez kendime bir şans vermek istedim, Artık desteksiz olmayacağını anladım , tüp bebek merkezine gittim elimden ve benden twst istediler bu ay reglim gecikti ilaç kullnamayı bekliyorum hsg için.. Doktor yasınız genç (29) önce aşılama deneyelim dedi ama yuzde 15 şamsı olan bir şey için vakit kaybetmek istemiyorum henüz tatiller çıkmadıgı için bir şey diyemedim ama hem maddi hem manevi baya zor bir süreç... Eşimin twst sonucunu yüklüyorum bilgisi olanlar yorum yapabilir mi.. Ve regldn sonra ovülasyon testi aldım nasıl baslamam lazım her gün test her gün ilişki bel altına yastık, tüm tecrübe, bilgilerinize açığım❤
, uzun yazdım hakkınızı helal edin