Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç takma ben çok takıyodum kiloyu. benim kilom 116 boyum 180. saglksız bliyorum ama yıllarca ugrastım diyetisyen spor ama verip geri aldım. allah nasip ederse olur herşey . çok şükür buraya kdar geldik artık tutunması ve tasımak kalıyo transferden sonra
çookk teşekkür ederim allah razı olsun dualar için aminnnallah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
allah bagıslasın saglıklı buyutmek nasıp etsın bebegini . artık yavastan denemelere başladık diyebilirim hayırlısı olsun bakalım hakkımızda. bikaç ay normal olmazsa kaldığımız yerden tüp bebeğe devam edicez son embriyolarla
Merhaba uzun zaman olmuş ama umarım giriş yaparsınız tekrar acaba sonuç istediğiniz gibi oldu mu? Bir ümit sizden cevap bekliyor olucam ve inşallah bu güzel hikayenin sonu mutlu son olmuştur inşallah bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur