Benimde yarın sabah yumurta toplaması var. İnşaAllah bol bol kaliteli yumurtalarımız olmuştur. Benide bugün heyecan kapladı. Çok umutluda olmak istemiyorum umutsuz da :)Merhaba bende tüp Bebek surecindeyim yarın yumurta toplamam yapılacak ilk denememumarım sizinde pozitif olur çok heyecanli süreçler
İnşallah bende heyecanlıyımBenimde yarın sabah yumurta toplaması var. İnşaAllah bol bol kaliteli yumurtalarımız olmuştur. Benide bugün heyecan kapladı. Çok umutluda olmak istemiyorum umutsuz da :)
Hangi şehirdesinizBenim doktorlarım kongredeydi yarın merkezde olacaklar ama. Onun yerine bakan asistan doktor sadece yumurta ölçümü yaptı. Doktorlara video ile attılar. O yüzden napilacak hiç bilmiyorum :)
Kayseri'deyim siz?Hangi şehirdesiniz
Hayırlı sonuç alırsınız inşallah. Ben de bu ay nasip olursa ön görüşme yapıp en geç Ağustosta tedaviye başlıcam inşallahMerhaba arkadaşlar, sonunda tüp bebek sürecindeyim. AMH 0.13 e kadar düşmüştü sağ cikolata kistim var. Sağ tüpüm enfeksiyon sonrası alındı. Kist boşaltıldı ama tekrar büyüyor. Adetimin 2. Günü kontrole gittim hormon testleri verdim, sonuca göre tüp bebek kararı verildi. 3. Gün Gonal f 300, menopur 150, enox başlandı.6 gün dozları yaptım .Pazar, pazartesi, salı Cetrotide yaptım. Dün ilaçlar kesilip akşam ovitrellle + 2 adet gonapeptyl yaptım. Yarın sabah opu yapılacak. Yumurtalarım salı günü solda 19+18mm sağda 16.5mm folikul göründü. Bundan sonraki süreç nasıl olacak merak icindeyim.
Amiiin inşaAllah hepimiz güzel haberler alalım. Rabbim hayırla en kolay şekilde tek seferde sağlıklı gebelikler nasip etsin. Sürecimiz en kolay şekilde ilerlesin. Sizde İnşaAllah çok kolay ve yıpranmadan tedavinizi olursunuz bian önceHayırlı sonuç alırsınız inşallah. Ben de bu ay nasip olursa ön görüşme yapıp en geç Ağustosta tedaviye başlıcam inşallah
Aminn, Allah razı olsunAmiiin inşaAllah hepimiz güzel haberler alalım. Rabbim hayırla en kolay şekilde tek seferde sağlıklı gebelikler nasip etsin. Sürecimiz en kolay şekilde ilerlesin. Sizde İnşaAllah çok kolay ve yıpranmadan tedavinizi olursunuz bian önce
Opu yapildi 2 tane yumurtam toplandı. Benim için dua eder misiniz? Enfeksiyon riskli hasta olduğum için bugun hastanede kalıcam.
Ankara ben. Sonucunuz güzel olsun inşallah kaliteli kaliteli yumurtalarınız olsun dualarım sizinle bende bugün opu oldum sabah.Kayseri'deyim siz?
Amiin çok teşekkür ederim sizin kaç toplandı yumurta? İnşaAllah hepsi 5. Güne ulasir. Tedavimiz hayırlısıyla kolay bir şekilde pozitife ulaşsınAnkara ben. Sonucunuz güzel olsun inşallah kaliteli kaliteli yumurtalarınız olsun dualarım sizinle bende bugün opu oldum sabah.
22 tane toplandı ama kaç tane kaliteli embriyo olur bilemiyorumAmiin çok teşekkür ederim sizin kaç toplandı yumurta? İnşaAllah hepsi 5. Güne ulasir. Tedavimiz hayırlısıyla kolay bir şekilde pozitife ulaşsın
İnsaAllah çoğu kaliteli olur fazlasını dondurursunuz22 tane toplandı ama kaç tane kaliteli embriyo olur bilemiyorum
Merhaba ben de Ağustos ta yaptıracağım inşallah olumlu sonuçlanırMerhaba arkadaşlar, sonunda tüp bebek sürecindeyim. AMH 0.13 e kadar düşmüştü sağ cikolata kistim var. Sağ tüpüm enfeksiyon sonrası alındı. Kist boşaltıldı ama tekrar büyüyor. Adetimin 2. Günü kontrole gittim hormon testleri verdim, sonuca göre tüp bebek kararı verildi. 3. Gün Gonal f 300, menopur 150, enox başlandı.6 gün dozları yaptım .Pazar, pazartesi, salı Cetrotide yaptım. Dün ilaçlar kesilip akşam ovitrellle + 2 adet gonapeptyl yaptım. Yarın sabah opu yapılacak. Yumurtalarım salı günü solda 19+18mm sağda 16.5mm folikul göründü. Bundan sonraki süreç nasıl olacak merak icindeyim.
İnşaAllah Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsinMerhaba ben de Ağustos ta yaptıracağım inşallah olumlu sonuçlanır
Zorlandığınız nokta ne tam olarak bebek bakımı mı ,hamilelik mi ,tüp bebek sürecimiarakadaşlar bende tüp bebek annesiyim. 2. transferimde çift transfer yapıldı biri tuttu 2 ay önce doğum yaptım 39 da hamile kaldım. yaşı olanlar üzülmesin asla tutmadı diye çünkü belli bir yaşta çok çok zor annelik daha doğrusu ben öyle hissediyorum. bana yorucu geliyordu tüp bebek süreci ki 5 ay sürdü sadece bizim sürecimiz bu süreçte 2 transfer oldum. bazen diyorum ilk transfer olumsuz olduğunda bıraksaydım keşke zorlamaya hiç
gerek yok. olacak olanın zamanı var zaten normal de olsa tüp bebekte olsa aynı zamanda olacaktı belki ama söylediklerim tamamen ileri yaş anneleri için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?