Tüp bebek sürecindeyim

Zorlandığınız nokta ne tam olarak bebek bakımı mı ,hamilelik mi ,tüp bebek sürecimi
Süreçte hiç zorlanmadım. Beş ay sürdü ilk 2 ayı Doktor'un sizin doğal da olur diye bekletmesi. Belki en kolay hastası bendim öyle söyleyeyim. Hamileliğin aşırı rahattı. Zorlandığım meğerse bebeğe bakma enerjim hiç yokmuş ben olmamasına odaklanmışım. Birde sürekli yaş sayar oldum. En güzel yıllarım olması gerekirken kendimi yaşlı ilan ettim. Bu yaşalrımı neden çocuk bakarak geçireceğim diye kendime kızıyorum. İleri de çocuk bana neden beni doğurdunuz der diye korkuyorum. Zorlandığım noktalar bunlar

Süreçte hiç zorlanmadım. Beş ay sürdü ilk 2 ayı Doktor'un sizin doğal da olur diye bekletmesi. Belki en kolay hastası bendim öyle söyleyeyim. Hamileliğin aşırı rahattı. Zorlandığım meğerse bebeğe bakma enerjim hiç yokmuş ben olmamasına odaklanmışım. Birde sürekli yaş sayar oldum. En güzel yıllarım olması gerekirken kendimi yaşlı ilan ettim. Bu yaşalrımı neden çocuk bakarak geçireceğim diye kendime kızıyorum. İleri de çocuk bana neden beni doğurdunuz der diye korkuyorum. Zorlandığım noktalar bunlar
Hiç yaşlı degilsiniz. Şimdi olması gerekiyormuş. En doğru en hayırlı zaman buymuş sizin için. Çocuğun da beni niye doğurdun demez İnşaAllah"annecim Allah sizden razi olsun benim için çabaladınız, vazgeçmediniz, pes etmediniz bana kavuşmak için" der 🥰 moralini asla bozma sen belkide daha bilinçli, olgun bir anne olduğun için çok daha iyi bir evlat yetiştireceksin. 😘🫶🏻

arakadaşlar bende tüp bebek annesiyim. 2. transferimde çift transfer yapıldı biri tuttu 2 ay önce doğum yaptım 39 da hamile kaldım. yaşı olanlar üzülmesin asla tutmadı diye çünkü belli bir yaşta çok çok zor annelik daha doğrusu ben öyle hissediyorum. bana yorucu geliyordu tüp bebek süreci ki 5 ay sürdü sadece bizim sürecimiz bu süreçte 2 transfer oldum. bazen diyorum ilk transfer olumsuz olduğunda bıraksaydım keşke zorlamaya hiç
gerek yok. olacak olanın zamanı var zaten normal de olsa tüp bebekte olsa aynı zamanda olacaktı belki ama söylediklerim tamamen ileri yaş anneleri için.
Zorlandığınız nokta ne tam olarak bebek bakımı mı ,hamilelik mi ,tüp bebek süre
hiç böyle şeylerle kafanızı karıştırmayın , mutlaka zordur bizim yaşlarımızda çocuk yetiştirmek ama yaş skalaları artık değişti 🙂40-55 yaş arası yetişkin genç olarak adlandırılıyor 🙂 eskisi gibi yaşlı olarak değil 🙂

Back
X