Merhaba bende aynı sürece gireceğim inşallah bayram ertesi bende 33 yaş amh 0,52 sizde amh kaçSelam Kızlar. Önümüzdeki hafta tüp bebek sürecine gireceğim. 2 ay önce bir düşüğüm oldu. onun haricinde çift rahimim (uterus didelfis) ve düşük AMH seviyem var. 34 yaşındayım. Bunca zaman tüp bebek yapmamak için direndim fakat doktorum artık pek zamanım kalmadığımı söylüyor. Tüp bebek yapmaya neden bu kadar karşı ve tepkiliyim hiç bilmiyorum. Aynısı olmasa da buna benzer süreçler yaşayan oldu mu? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Bu arada 9 aylık evliyim evlendim ertesi ay kendiliğinden hamile kaldım ve tuplerim düşük sonrası tıkandı sağ tüp sol açık fakat amh düşük olunca da hemen risk beklemek dediler acil tüp bebeğe önerdiler ve bizde öneri uyduk 9 günündeyim tedaviminSelam Kızlar. Önümüzdeki hafta tüp bebek sürecine gireceğim. 2 ay önce bir düşüğüm oldu. onun haricinde çift rahimim (uterus didelfis) ve düşük AMH seviyem var. 34 yaşındayım. Bunca zaman tüp bebek yapmamak için direndim fakat doktorum artık pek zamanım kalmadığımı söylüyor. Tüp bebek yapmaya neden bu kadar karşı ve tepkiliyim hiç bilmiyorum. Aynısı olmasa da buna benzer süreçler yaşayan oldu mu? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba. Evet ben İstanbul'dayım. Ben de öyle, pozitif kalmaya çalışıyorum.Bende bu ay gireceğim inşallah yada bayramdan sonra yaş 40 amh düşük ama yumurtam var sürece çok hakim değilim doktoruma güveniyorum siz İstanbul’da mısınız ben Acıbadem de olacağım akışlarda soru işareti muhakkak var ama pozitif düşünmek istiyorum
Umarım süreciniz sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanır.Merhaba bende düşük AMH yaş 35 önümüzdeki hafta bende başlıyorum ilk iğnemi aldım reglimin 2.gününü bekliyorum
Benim 0,306 olarak çıkmış. Her tahlilin referansı farklı olabiliyor tabi. Sanırım sizin yazdığınıza göre 0.30 oluyor.Merhaba bende aynı sürece gireceğim inşallah bayram ertesi bende 33 yaş amh 0,52 sizde amh kaç
İnşallah her şey sağlıkla ve gönlünüzce olurMerhabalar bende tedavimin 9 günündeyim amh 0.18 görülen yumurta sayım şuan 2 inşallah toplaninca da döllenir diye dua ediyorum başka çarem yok yaş 34
Hangi merkezde tedavi görüyorsunuzMerhabalar bende tedavimin 9 günündeyim amh 0.18 görülen yumurta sayım şuan 2 inşallah toplaninca da döllenir diye dua ediyorum başka çarem yok yaş 34
Merhaba benim devlet hastanesi İstanbul da Üsküdar da Zeynep kamil hastanesi kadın doğum üzerineHangi merkezde tedavi görüyorsunuz
Merhaba ben de 4 günümdeyim zeynep kamilde başladım bende tepkiliydim ama mecbur kaldık ama zor bi süreç allah yardımcımız olsunSelam Kızlar. Önümüzdeki hafta tüp bebek sürecine gireceğim. 2 ay önce bir düşüğüm oldu. onun haricinde çift rahimim (uterus didelfis) ve düşük AMH seviyem var. 34 yaşındayım. Bunca zaman tüp bebek yapmamak için direndim fakat doktorum artık pek zamanım kalmadığımı söylüyor. Tüp bebek yapmaya neden bu kadar karşı ve tepkiliyim hiç bilmiyorum. Aynısı olmasa da buna benzer süreçler yaşayan oldu mu? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
İnşallah her birimizin süreci sağlıkla ve kolaylıkla ilerlerMerhaba ben de 4 günümdeyim zeynep kamilde başladım bende tepkiliydim ama mecbur kaldık ama zor bi süreç allah yardımcımız olsun
Benim de ame yaşım geçen yıl 054'tü bu yıl 0.59 32 yaşındayım ilk aşılamamı yeni yaptırdım tutmadı tüp bebeği özelde mi yaptırıyorsunuz yoksa üniversite hastanesinde miSelam Kızlar. Önümüzdeki hafta tüp bebek sürecine gireceğim. 2 ay önce bir düşüğüm oldu. onun haricinde çift rahimim (uterus didelfis) ve düşük AMH seviyem var. 34 yaşındayım. Bunca zaman tüp bebek yapmamak için direndim fakat doktorum artık pek zamanım kalmadığımı söylüyor. Tüp bebek yapmaya neden bu kadar karşı ve tepkiliyim hiç bilmiyorum. Aynısı olmasa da buna benzer süreçler yaşayan oldu mu? Bana yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?