• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavi sonra hastaneniz hiç aradımı?

hayır sormadılar parayı yatırama dek sürekli ilgilendiler tranfer işlemi tamamlanıp ücreti ödedikten sonra bir daha arayıp sormadılar ee menfaat dünyası herkes kendi çıkarını düşünüyor aman bizim bebeklerimiz olsunda varsın sormasınlar

bende ümraniye erdem hastanesinde yaptırmıştım
tedavim bitti sonuçları aldk negatifdi işimiz bitti sonra neden arıcaklar onu anlamadım ben benimde doktorum cep numarası vardı istediğim zaman arıyoum sorcağımı soruyodum merkeze de doktorumun cebine de ama tedavi bitince herşey bitti tabi ee başka bişeyde beklemek yalnış

ben ankarad yaptım tüp bebek sonrası arayıp durumumu sordular.düşük yaıncada doktorum durumumu değerlendirip hemşirye arattı ve bazı genetik testler istedi.ben anatoliada yaptırdım

bende anatolıada yaptırdım transfer sonrası teste 3 gun kala hergun aradılar kanama varmı dıye sordular test gunumu hatırlatılar .testten sonrada bhcg sonuclarını faxlamamı ıstedıler ama ben faxlamadım onlarda artık aramadı bu arada sonucum pozıtıftı

Hepinize paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Neden bunu merak ettiğim konusuna gelincede bazı yerlerden tedavi bittiğindede arayıp sorduklarını duydum ve gerçekten arıyorlarmı diye merak ettim.

sonuçta tüp bebek veya micro enjeksiyon uygulamasının nasıl yapıldığını araştırınca çıkan şey betahcg testinden negatif sonucun alınmasıyla tedavinin olumsuz şekilde tamamlandığı yönünde belirtiliyor. eğer pozitif olursa takrar edilerek gebelik kesinleşince tedavi olumlu olarak sonuçlanmış ve tamamlanmış oluyor. sıra gebelik takibine geliyor istenirse aynı merkezde devam ediliyor istenmzese başka dr ve hastaneye gidiliyor. yani tedavi sürecinde bir yerden sonra arayıp aramamaları çok da gerekli değil.

Ben tedavilerimi Memorial hastanesinde yaptırıyorum.Sonuçları aldıktan 1 veya 2 hafta sonra (ben hep negatif gördüğüm için negatif sonuçları kastediyorum) mutlaka arayıp hem telefonda hemde yüzyüze görüştüler.5- 6 ayda bir bir gelişme veya sorun varmı diye arandım.Ben genel olarak hastanemden bu noktada memnunum.

sonuçta tüp bebek veya micro enjeksiyon uygulamasının nasıl yapıldığını araştırınca çıkan şey betahcg testinden negatif sonucun alınmasıyla tedavinin olumsuz şekilde tamamlandığı yönünde belirtiliyor. eğer pozitif olursa takrar edilerek gebelik kesinleşince tedavi olumlu olarak sonuçlanmış ve tamamlanmış oluyor. sıra gebelik takibine geliyor istenirse aynı merkezde devam ediliyor istenmzese başka dr ve hastaneye gidiliyor. yani tedavi sürecinde bir yerden sonra arayıp aramamaları çok da gerekli değil.

Bu süreci çok iyi biliyorum zaten canım.1 denememiz oldu:( Burada mesele gereklilik değil.Sadece bu derece ilgilenen merkez varmı gerçekten diye paylaşım bekledik arakadaşlarımızdan.

bencede arkadasım aramaları gereksız dıye bısı yok negatıf sonuctan sonra ılgı beklıyosun acaba neden olmadı baska bı sorun mu var dıye hastadan baska tetkıkler ıstemelerı gereklı dıye dusunuyorum.bende ılk tedavımde kımyasal gecırdım ıkı tadavımıde anatolıada yaptırdım evet sonuca 3 gun kala arayıp kanama varmı tahşlılın 3 gun sonra dıye soruyolar kımyasaldan sonrada degerlerım nasıl dıye devamlı aradılar sonra degerlerım dusunce benden genetık testler yaptırmamı soyledıler ıkıncı ıcınde oraya gıttık guzel ılgı gorduk dıye tedavıdede devamlı arayıp e2 sonucumu usg mı sordular transferden sonrada sonuca 2-3 gun kala arayıp kanama varmı dıye sordular sonuc gunu sonucumu ogrenmek ıcın aradılar ama negatıf deyınce bırdaha armadılar ee tabı ıkı hakkımıda kullandım bundan sonra zaten gelmez dıye dusunuyorlar heralde kı aramıyorlar

ılkınde negatıftı denememız aradılar sordula ben konusmak ıstemedım psıkolojık olarak ıyı degıldım esım gorustu
ama ıkıncı denememızde baska merkezde yaptırdık test gununde aradılar sonucu fakslamamı ıstedıler faksladım yılbası gunuydu sonucu ogrenınce hemsıre benden cok sevındı cıglık attı nerdeyse :)
tebrık ettıler drum ılaclarımla ılgılı duzenleme yaptı 2 gunde bır arandım
cagırdılar ama merkez uzak oldugu ıcın gıdemedım
hangı dr la devam edecegımı sordular
3 ayımızı doldurduk
dun bana ulasamayınca esımı aramıslar hatrımızı sormuslar bebegı sormuslar selam soylemısler
ben cok sevındım sagolsunlar hep ılgılendıler

Back
X