Histereskopi nasıl oluyor peki canım?
günaydın histereskopi basit bir işlem bana narkoz verildi çok az 1 saat içinde tamamen kendime geldim işlem 15 dk sürüyo rahimin içine sıvı verilip sorun varmı diye bakıyorlar eğer varsa açılıyo aslında kürtajdan sonra yaptırmak lazım benim başımdan 3 kürtaj geçti ve neticesi yapışıklık çıktı
Çok üzüldüm canım,geçmiş olsun.Kürtaj olmaya iten neden yapışıklıymıymış peki? Birde kürtaj sonrası adetlerinde bir değişlik oldumu? Miktarın azalması ve adet zamanlarında karnından çok kasıklarının şiddetli ağrıması gibi.
saol canım allah razı olsun.bilmiyoruz canım bir sebebide o olabilir dedi doktorum benim adetlerim düzensiz zaten canım ama bu arad ben doğumkontrol hapı kullandım düzenli geldi adetim miktarım çok azaldı ayyy evt canım şiddetli karın ağrılarım oluyor hatta bu sabah adet oldum karnım feci ağrıdı
selam kızlar bende şubat ayında kürtaj oldum kürtajdan sonra adet kanmamda azalma oldu benimde normalde 5 gün süren kanamam 3. gün bitiyordu. bu ay dondurulmuşlarıma başlamaya karar verdim. drum bana antibotik verdi adet öncesi. bu ay maşallah kanamam ne kadar yoğun geldi. 4 gün dolu dolu kanamam oldu sevinsemmi bilemedim:) yapışıklık konusuna gelince evet arkadaşlarıma katılıyorum yapışıklık oluyormuş dr söledi banada ama ben baktırmadım açıkcası. benimde merak ettiğim konu şuki eğerki yapışıklık varsa bunun tüp bebekde etkisi olurmu?
yaazdıklarınızı okuyunca ben de korktum şimdi yapışıklık olmasından. ben de 3 ay önce bir düşük yaşadım ve o günden sonra hem yumurtlama döneminde hem de regl döneminde 3 gün önce başlayan sancılarım var önceden hiç ağrım olmazdı hissetmezdim bile ve regl kanamalarım da azaldı önce ilk gün kahverengi leke geliyor sonra kanama oluyor ama o da çok az geliyor ben nisanda dış gebelikten ameliyat olmuştum dr. ameliyat sonrası yapışıklık olabilir demişti ama düşüğe kadar hiç sorun yaşamamıştım. İnş. yapışıklık yoktur tabii bunun cevabını en iyi verebilecek olan dr.lar. dır.
Benimde hemen hemen öyle canım.Ağrılarım oluyordu o dönemlerde zatn ama karnım ağrıyordu sadece ama şimdi kasıklarım ağrıyor daha çok.Hmde şiddetli oluyor yani.Kontrolüm var ama gitmeye korkuyorm birşey çıkcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?