Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavi Süreci

Merhabalar, ben tüp bebek tedavisine başladım. İgnelerimin 4.gunundeyim. Yaşım 38, iki düşük, bir aşılama geçmişim var. Bugün tsh sonucun 4.5 çıktı en son sınır 4.2.. moralim bozuldu biraz..inşallah ertelenmesi tedavim..
insallah eretenmez canım . ben de başlayalı 2 gün oldu . göbekten igne yapıyorum . doktorum hep göbekten olacak dedi ama bazıları koldan da kullanıyormuş . bir zararı olmaz di mi?

hanımlar nasılsınız?? bana 2 tane 3. gün embryosu verildi. iyi kalite dedi doktorum . cok heyecanlıyım. insallah hepimiz güzel haberler alırız. bana dua edin. ayın 4 ünde gebelik testim var.

benim beş tane yumurtam vardı. ikisi döllendi ama bir tanesi daha sağlıklıydı ve transferden sonra gebelik oluştu. çok yumurta olması önemli değil yumurtaların sağlıklı döllenmesi önemli. umarım sonuç hayırlı olur.

benim beş tane yumurtam vardı. ikisi döllendi ama bir tanesi daha sağlıklıydı ve transferden sonra gebelik oluştu. çok yumurta olması önemli değil yumurtaların sağlıklı döllenmesi önemli. umarım sonuç hayırlı olur.
insallah ben de gebe kalırım . siz de saglıkla kucagınıza alırsınız insallah

Canım guzel haberler vermek isterdim ama bugün test günümdü maalesef sonuç negatif çok üzgünüm hem de cok
Çok geçmiş olsun. Ben 2 defa negatif sonuç aldım. Çok zor. Ama zamanla geçiyor. Allahtan ümit kesilmez. Belki kendiliğinden olur. Tup bebek tedavileri sonucunda ilaçların etkisiyle normal gebelik de gelisebiliyormus bir an önce kafanı rahatlatmaya bak.

Çok geçmiş olsun. Ben 2 defa negatif sonuç aldım. Çok zor. Ama zamanla geçiyor. Allahtan ümit kesilmez. Belki kendiliğinden olur. Tup bebek tedavileri sonucunda ilaçların etkisiyle normal gebelik de gelisebiliyormus bir an önce kafanı rahatlatmaya bak.
Benim de test gunum yaklasiyor. persembe gunu. cok korkuyorum. ya kizlar benim doktorumla bir gorusun derim. instagramda numarasi var.ben burdan yazardim da simdi dogru olmaz. bir arayin konusun. insallah ben olumlu sonuc alirim dua edin.

Benim de test gunum yaklasiyor. persembe gunu. cok korkuyorum. ya kizlar benim doktorumla bir gorusun derim. instagramda numarasi var.ben burdan yazardim da simdi dogru olmaz. bir arayin konusun. insallah ben olumlu sonuc alirim dua edin.
Canim inşallah hakkında hayırlısı olsun.

U UMUDUN canım benim çok üzüldüm ama ne diyoruz? Herşeyin hayırlısı, demek ki çok daha güzel günler gelecek ki bu günleri yaşıyoruz. Hiç kafana takma, yola devam Bu yaşadıklarımız diğer insanlardan daha güçlü kılıyor bizi. Enin de sonun da o bebiş gelecek hiç kafana takma

çok geçmiş olsun. umudunuzu kaybetmeyin. anne olmaya kendinizi inandırın. hepimiz bu zorlu yoldan geçiyoruz. güzel günler çok yakın diye düşünün. ve oyle olacak inşallah.

Bugün test vericem . Dua edin nolur . 3. gün 2 tane embriyo verilmişti. 11. gün bugun . kanda cıkar mı? yarındı test günüm ama bekleyemiycem . nolur dua edin . 2. denemem.

Back
X