Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi geçmiş olsun, inşallah bundan sonrası da hep güzel olur, hayırlı haberlerle gelirsiniz. Sayı ile ilgili fazla bilgim yok maalesef, tecrübeli olanlar fikir verebilir belki.Bugün yumurtam toplandı 7 tane yumurtam var. Yasim38 nasıl sizce inşallah kaliteli olurlar. Çok endiseliyim
Amin inşallah, ağrın falan yok değil mi sonrasında da?İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnşallah senin de tedavin çokgüzel geçer hayırlı sonuçlar alırız. Ben çok korkuyordum tedaviye başlamadan önce korktuğum kadar değilmis. Gayet kolay bir süreç. Bu yolda olan herkese Allah'ım yardım etsin
Yok canım hiç .Ağrım olmadı çok rahat geçti korkulacak hicbiseyden yokmusAmin inşallah, ağrın falan yok değil mi sonrasında da?
Merhaba Meliss benim de dün toplanmıştı .Bugün aradılar 5i döllenmiş dediler. İnşallah ikimizinkiler de devam eder inan çok stresli ve endiseliyim. Allah'ım yardımcımız olsun. 2 düşükten sonra çok korkar oldum. Benim ilk tüp denemem. Sizin de ilk mi? İnşallah beraber guzel sonuçlarınızı alır buradan paylaşırızUmudun merhaba, 7 tane yumurtan toplanmış kaç tanesi istenilen olgunlukta ve kaçı döllendi. Ben de bu ay başladım tedaviye dün yumurtalar toplandı. 19 tane toplandı ancak bugün aradılar ve 4 tanesinşn istenilen olgunlukta olduğunu ve 4 tanesinşn döllendiğini söylediler. Bakalım kaç tanesi devam edebilecek. En kısa sürede sağlıklı bir gebelik elde etmen dileklerimle
Çok üzüldüm kayıpların için. Benim transferim yapılacak herhalde salı tekrar arayıp embriyolarin durumunu söyleyecekler. Hemşire Perşembe olur herhalde dedi. Senin ne zaman transferin?Biz iki senedir ilaçlarla normal yolla deniyorduk. 2 kere 1 er sene arayla hamile kaldım. İkisinin de 8 haftalıklen kalbi durdu. İkincisinin üstünden 6 ay geçti ve artık tüp bebeğe geçelim dedik. Dünden beri inanılmaz karnım şiş çok rahatsız ediyor yürürken bile basınç yapıyor. Verilen ilaçlar en azından ağrımı azalttı. Senin transferin yapılacak mı?
Ben de senin kayıpların için çok üzgünüm. Ama bu sefer güzel haberi vericeksin herşeyin güzel ilerliyor sağlıkla alıcaksın kucağına inan Benim transferim 1,5 ay sonra gibi olucak inşallah. Çok yumurta toplandığı için ohss denen sendrom oluşabilir dediler. Progestron da yüksek çıktı. İnşallah 4 adet döllenen embriyolar donulacak güne kadar gelişim gösterirler. Haber ver muhakkak olur mu Çünkü sen de bilirsin kimseyle konuşulmuyor, saçma sapan gereksiz sorular. Bir de başından bu durum geçmeyen kolay çocuk sahibi olan hiç anlamıyor
Aradılar canım transferim yarın sabah olacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum. 3 kaliteli embiryo olmus. Yarını bir atlatsam keşke..korkuyorum işlemden. Çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun. İnşallah hepimiz için çok güzel olsun. Sen nasılsınUmudun, canım nasılsın? Bugün aradılar mı yarın yada perşembe günü transferin var mı? Senin için dua edeceğim Herşey çok güzel olucak inanıyorum
Canım çok şükür transferim oldu. Boşuna korkmusum. Çok kolay bir işlem 5 dakikada bitti. Evet ekrandan izledim çok degisik bir duyguyuydu . İnşallah sen de guzel haberler alirsin bugün. İnşallah senin transferinde kolay güzel geçsin. Sırayla müjdeli haberlerimizi veririz canimŞimdi görfüm mesajını, hayırlısıyla oldun transferini Hadi bakalım şimdi bekleyiş ve güzel haberi alıcaksın opu sonrası benim çok ağrım oldu karnımda baya şişti, dün kontrole gittim. Benim için normalmiş zaten bu yüzden transfer yapamıyoruz dediler. 2 tanesini 3. gün olarak dondurdular bakalım diğer ikisi 5.güne gidecek mi yarın haber verirler. Transfer nasıl oldu izledin mi biraz bahseder misin? Allahın izniyle bu sefer herşey çok güzel olucak önce sen mutlu haberi vericeksin sonra da ben inşallah
Hayırlı olsun, şimdi nasılsınız, sıkıntı yoktur inşallah, hep de güzel devam eder.Canım çok şükür transferim oldu. Boşuna korkmusum. Çok kolay bir işlem 5 dakikada bitti. Evet ekrandan izledim çok degisik bir duyguyuydu . İnşallah sen de guzel haberler alirsin bugün. İnşallah senin transferinde kolay güzel geçsin. Sırayla müjdeli haberlerimizi veririz canim
Cok teşekkür ederim şimdi iyiyim evde dinleniyorum işlemin stresinden kurtuldum. Ama hiç korkulacak birşey değilmiş kendimi boşa uzmusum. İnşallah hepimizin tedavisi hayırlı bir şekilde sonuclanirHayırlı olsun, şimdi nasılsınız, sıkıntı yoktur inşallah, hep de güzel devam eder.![]()