Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba gecen ay yaşadığım tüp bebek tedavisi kimyasal gebelik sonucu psikolaga gitmeye başladım psikolog lustral adlı antidepresan öneriyor. Bunun yumurtalıklar üzerinde hormonlar üzerinde bir etkisi var mı ?
Merhaba gecen ay yaşadığım tüp bebek tedavisi kimyasal gebelik sonucu psikolaga gitmeye başladım psikolog lustral adlı antidepresan öneriyor. Bunun yumurtalıklar üzerinde hormonlar üzerinde bir etkisi var mı ?
Öncelikle ya ciddi anlamda uykusuzluk ya da aşırı uyku hali yapabilir iştah açar haliyle kilo artımı da yapabilir ayrıca bir anda bırakılmıyor doktor önerisiyle azaltılarak bırakılıyor ama bildiğim kadarıyla doğurganlığa bir etkisi olmuyor
Öncelikle ya ciddi anlamda uykusuzluk ya da aşırı uyku hali yapabilir iştah açar haliyle kilo artımı da yapabilir ayrıca bir anda bırakılmıyor doktor önerisiyle azaltılarak bırakılıyor ama bildiğim kadarıyla doğurganlığa bir etkisi olmuyor
Merhaba bende kullandım gebeliktede ilk üç sonrası devam ettim. Kullanmaniz hormonlariniza daha iyi gelir. Sonuçta stres en büyük zarar. En iyisini yapıyorsunuz ilaçlarınızı bırakmayın. İnşallah bebisinizi kucağınıza alırsınız