Tup bebek tedavi suresinden hamilelige giden surecte neler yaptiniz.bilgi umut olsun bizlere..

breath12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
3.542
2.677
63
Merhaba arkadaslar..tup bebek tedavisinde..bi cok negatifi goren arkadaslarimiz var gurupta..yada yeni baslayanda bicok arkadssimiz var.tabikide herkezin rahatsizliklari farkli farkli..ve kismet nasip..ama belki yanlislar yapiliyo bu surecte..anilarinizi paylasirsaniz..bizler icin de aydinlanma olur diye dusunuyorum..benim 1 kez negatif denemem ve negatif asilamam oldu..suan 2. Sini deniyorum..elimden geleni yapmak istiyorum bu surecte..yorumlariniz olursa..guzel bi istatistik olur bizler icinde..aydinlanma olur diye dusunuyorum..sevgilerr...

Merhaba arkadaslar..tup bebek tedavisinde..bi cok negatifi goren arkadaslarimiz var gurupta..yada yeni baslayanda bicok arkadssimiz var.tabikide herkezin rahatsizliklari farkli farkli..ve kismet nasip..ama belki yanlislar yapiliyo bu surecte..anilarinizi paylasirsaniz..bizler icin de aydinlanma olur diye dusunuyorum..benim 1 kez negatif denemem ve negatif asilamam oldu..suan 2. Sini deniyorum..elimden geleni yapmak istiyorum bu surecte..yorumlariniz olursa..guzel bi istatistik olur bizler icinde..aydinlanma olur diye dusunuyorum..sevgilerr...
Hayırlı olsun sayfan canım😍

Canim ayni şekilde benim de 1 asilama 1 tüp negatifim var
2. Tüp bebek denemesiyle 13 haftalık hamileyim suan ama dusuk tehlikem kanamalarım hiç bitmiyo ikiz gebelik bide . İsterken lütfen hayırlısıyla isteyin saglikli hayırlı isteyin .
Ben ilk tüp denememde cooook dikkat ettim yemediğim şey kalmadi olmadı 2. De olmicak zaten diye dikkat etmemiştim sürekli film izledim kendimi mutlu edicek seyler yaptım çok şükür oldu ama olmakla bitmiyo İnan’ın 3 aydır hastanelerdeyim Allah herkesin yardımcısı olsun bebek bekleme süreci çok zor çok iyi anlıyorum sizi Rabbim nasip etsin saglikli sıhhatli insallah ♥️

Canim ayni şekilde benim de 1 asilama 1 tüp negatifim var
2. Tüp bebek denemesiyle 13 haftalık hamileyim suan ama dusuk tehlikem kanamalarım hiç bitmiyo ikiz gebelik bide . İsterken lütfen hayırlısıyla isteyin saglikli hayırlı isteyin .
Ben ilk tüp denememde cooook dikkat ettim yemediğim şey kalmadi olmadı 2. De olmicak zaten diye dikkat etmemiştim sürekli film izledim kendimi mutlu edicek seyler yaptım çok şükür oldu ama olmakla bitmiyo İnan’ın 3 aydır hastanelerdeyim Allah herkesin yardımcısı olsun bebek bekleme süreci çok zor çok iyi anlıyorum sizi Rabbim nasip etsin saglikli sıhhatli insallah ♥
Tesekkur ediyorum canim.paylasimin icin.bende ilk tup tedavimde..annem geldi..10 gun yerimden kalkmadim..panik felan yaptimm..bu sureci bole gecirmek istemiyorum..sende mutlu olmaya devam et olurmu..psikolojinin onemli oldugunu dusunuyorum...darisi insallah basimizaa...🤗allahim nazarlardan korusun..sizi..bebislerinizi..guzel allahim hep yaninimizda onu biliyorum..💕💕💕hersey guzel olucak ..siz transfer surecinde ne kadar dinlendiniz..ilk bi kac gunmu yoksa.ilk gunden normal hayatiniza devam mi ettiniz..ne yapcagimi inanin net bilmiyorum..eger transfer gercekleairse..ilk bi kac gun dinlenip sonra normal hayatima devam etmeliyim diye dusunuyorum ama dogrumu yanlismi bilmiyorum

Merhaba canım,
Benim e ilk denemem maalesef yumurtalarım kaliteli değil. Az yumurta embriyo haline geliyor. 3. Güne 5. Güne kalır mı kalmaz mi belli degil.
Olmadığında tekrardan tup bebek denerim diye düşünüyorum. Olana kadar çaba harcarım. Okuduğumda hiç vazgeçmeyen insanlar sonunda anne olmuş. Denemekten başka şansınız yok.

Merhaba canım,
Benim e ilk denemem maalesef yumurtalarım kaliteli değil. Az yumurta embriyo haline geliyor. 3. Güne 5. Güne kalır mı kalmaz mi belli degil.
Olmadığında tekrardan tup bebek denerim diye düşünüyorum. Olana kadar çaba harcarım. Okuduğumda hiç vazgeçmeyen insanlar sonunda anne olmuş. Denemekten başka şansınız yok.
Kesinlikle dogru soyluyosun canim..seninde gidicek 5. Gune🤗🤗guzel dusunelim hep🤗🤗

Merhaba canım,
Merhaba yumurtaların kaliteli oldugu nasil anlaşılıyor

1 negatif 1 pozitif aşılama, 1 düşük, 1 kimyasal gebelik sonrası ilk tüp bebek denemesi negatif 2.deneme çok şükür ki pozitif. Hatta şu an ben msj yazarken oğlum minik minik tekmeliyor. Çok şükür, bin şükür.🤲

İlk tüp bebekte 11 gün hiç bi iş yapmadım, sürekli tuttu mu tutacak mı düşündüm çok dikkat ettim yememe içmeme, tutmadı. İkincide dondurulmuş transferdi, transferden çıktım yemeğe gittim eşimle eve geldim oturdum TV izledim, 1 gün sonra duşumu aldım, 3.gün toz aldım lavabolarımı filan temizledim. Olacağına inandım, stres yapmadım, netflixten bol bol dizi, film izledim kitap okudum, havuç ananas yedim. 6.gün idrarda çift çizgi gördüm. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. 🤲

Sadece DUA NASIP demeye geldim.. ne 3. Gün embriyosu nede 5. Gün embriyosu..
Allahın ol demesi... burda ne imkansızlar gördük kendiliğinden bile hamile kaldılar..
Aynı zamanda transfer olduğum görüştüğüm arkadaşlar var.. birinin 3. Gün embriyosu orta kaliteydi benimde iyi kalite 5. Gün embriyosuydu..
Arkadaş diyorduki senin kesin tutar benim tutmaz.. sonuç onun pozitif benim negatif ile sonuçlandı...
ALLAH ol derse ne durabilir önünde hiç bir şey..
O yüzden tek tavsiyem DUA DUA DUA...

Benim iyiydi sevindim sagolun:) peki sperm kalitesi nasil belli olur

U Umut999 Morfolojinin 4 ve üzeri çıkması gerekir, sperm dna hasar analizi yapılıncada kaç sperm normal formda, kaç spermde deforme var belli olur. Ama önemli olan yumurta kalitesi, rahmin durumu 1 sperm yetiyor sonuçta.

1 negatif 1 pozitif aşılama, 1 düşük, 1 kimyasal gebelik sonrası ilk tüp bebek denemesi negatif 2.deneme çok şükür ki pozitif. Hatta şu an ben msj yazarken oğlum minik minik tekmeliyor. Çok şükür, bin şükür.🤲

İlk tüp bebekte 11 gün hiç bi iş yapmadım, sürekli tuttu mu tutacak mı düşündüm çok dikkat ettim yememe içmeme, tutmadı. İkincide dondurulmuş transferdi, transferden çıktım yemeğe gittim eşimle eve geldim oturdum TV izledim, 1 gün sonra duşumu aldım, 3.gün toz aldım lavabolarımı filan temizledim. Olacağına inandım, stres yapmadım, netflixten bol bol dizi, film izledim kitap okudum, havuç ananas yedim. 6.gün idrarda çift çizgi gördüm. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. 🤲
Tesekkur ediyorum canimmmm🤗🤗🤗umut oldunuz bizlere🤗🤗💕amin insallah..masallah sizede..Allah nazarlardan saklasin💕

Canım herhangi bir sorunum yok. Sadece tiroid hastasiyim. Az yumurtam olgunlaşıyor. 9 yumurtadan ancak 5 i dollendi ornegin.
Bizede de iki tedavide embriyo kalitesi düşük bunun nedeni yumurta dediler. Benim eşimin sperm sayısı düşük ve ileri haraketli sayımız az. Sperm i seçemiyoruz demiyorlarda kalite düşük diyorlar. İlk iki tedavimde üçüncü güne zar zor embriyo kalıyordu. Mikroenjeksiyon ile klasik tüp bebek tedavisi oldum. İlk ikisinde. Artık o kadar inandıkki embriyo kalitesi sorunlu diye. Üçüncü tedavi de mikroçip ile sperm seçimi yapıldı. 5. Güne 10 embriyo kaldı. Nerde kaldı embriyo kalitesizliği. İki minik karnımda gerisi donduruldu merkezde. Senin triot belki etkiliyor olabilir canım ama sperm de çok önemli.

Back
X