Tup bebek tedavi suresinden hamilelige giden surecte neler yaptiniz.bilgi umut olsun bizlere..

Beni etiketle lütfennnn🥰 güzel haberlere gellll 🥰
ALLAH im hamile kilsin yeterki tabikide..guzel bir haber alirsam paylasirim..belki bende birilerine umut olurum..cunki sansim cok az..yuzde 20 dedi doktorumm..dua et tatlim olirmu..cok tesekkur ederim..1 hafta kaldi test gunune..bugun 4. Gunumdu transfer sonrasi..🤗🤗

Evet bu 👍 birebir uyguladm tup bebek doneminde. Hatta benimki uzun protokoldu. Adetimin 21.gununden başladim. 45 gun boyunca dediklerinin hepsini yaptim..ekstralari da var mesela havuuç suyu ve kabak cekirdegi ananas...

ALLAH im hamile kilsin yeterki tabikide..guzel bir haber alirsam paylasirim..belki bende birilerine umut olurum..cunki sansim cok az..yuzde 20 dedi doktorumm..dua et tatlim olirmu..cok tesekkur ederim..1 hafta kaldi test gunune..bugun 4. Gunumdu transfer sonrasi..🤗🤗
Hadi insallah herkese çok dua ediyorum cok zor evreler biliyorum ama az kaldı en zorunu atlattın 🥰
Ben 5. Gün testte çift çizgi görmüştüm ama sen bekle 😂

Hadi insallah herkese çok dua ediyorum cok zor evreler biliyorum ama az kaldı en zorunu atlattın 🥰
Ben 5. Gün testte çift çizgi görmüştüm ama sen bekle 😂
Canimm adetim yarin yada birgun ve inanilmaz adet oncesi sanci ve halsizlik belirtilerini yasiyorum..cok korkuyorum suan olucam.diye sabah baya bi agladimm.esim saolsun destek oldu bana..benim umidim kalmadi artik..cunki inanilmaz adet sancisi ve halsizligi yasiyorum suan..allahim korusun..dua etmekten baska bisey kalamdi artik..lutfen cok dua et benim icin..🙁

Canimm adetim yarin yada birgun ve inanilmaz adet oncesi sanci ve halsizlik belirtilerini yasiyorum..cok korkuyorum suan olucam.diye sabah baya bi agladimm.esim saolsun destek oldu bana..benim umidim kalmadi artik..cunki inanilmaz adet sancisi ve halsizligi yasiyorum suan..allahim korusun..dua etmekten baska bisey kalamdi artik..lutfen cok dua et benim icin..🙁
Canim tamamda adet sancısı zaten oluyo . Benimde kasiklarim cok agridi adet gibi . Neden kendini üzüyorsun sahan 5. Günün sakin ol lütfen üzme kendini ilaçları bırakmadan zaten adet olamazsın

Canim tamamda adet sancısı zaten oluyo . Benimde kasiklarim cok agridi adet gibi . Neden kendini üzüyorsun sahan 5. Günün sakin ol lütfen üzme kendini ilaçları bırakmadan zaten adet olamazsın
Insallah canim...daha iyiyim ben simdi..hersey olacagina varicak mantigindayim artik..buhun transfer gununu saymazsak 6. Gunum..4 gun kaldi test gunune..su 4 gun bi gecseydi.tesekkur ederim🤗🤗

Çok az yumurta sayısı bence iyi bir doktora gözükün derim çünkü baxı doktorlar çok umut tacirliği yapıyor olan zamana ve paranıza oluyor malesef net tecrübeyle sabitlenmiştir ama şu var yaşınız daha çok genç ise denemeye değer
Gerçekten az mı? Ben her ay düzenli olurum. Yumurta ile bi sıkıntım yok ama benimde dikkatimi çekti,daha fazla yumurta olur sanmıştım. Yaş 36 rezervden olabilir.

Canim tabikide rahatsizligina gore degisiyodur ama..asilama bende yaptirdim 1 kere..yaptirma sebebim..tup bebek icin tedavi goruyodumm..yumurtam catlamis..doktorum hemen asilama yapalim dedi..ve 1300 lira bosu bosuna verdim..bence hic yaptirma..direk tup bebege basla..asilamayi okuyorum burada cogu kisinin olmamis..normal iliskinin taklidi aslinda asilama..bi dhaa dusun..tabi bastada soledim..rahatsizligina gore degisiyodur tabi durumlar..ama yumurta rezerv azligi felan varsa zaten sakin deneme bile..para tuzagindan baska bisey degill..
Evet benimde umudum yok açıkçası aşılamadan. Bizim bi sorunumuz yok,sebepsiz. Yumurta rezervimede bakmadı doktor. Gerek yok dedi ama ben baktıracağım yine de. Yaş 36,muhtemelen azdır

Gerçekten az mı? Ben her ay düzenli olurum. Yumurta ile bi sıkıntım yok ama benimde dikkatimi çekti,daha fazla yumurta olur sanmıştım. Yaş 36 rezervden olabilir.
Canım yani iki yumurta az ama kaliteliyse sıkıntı yok sana tüp bebek önermiştir doktorlar

Merhaba arkadaslar..tup bebek tedavisinde..bi cok negatifi goren arkadaslarimiz var gurupta..yada yeni baslayanda bicok arkadssimiz var.tabikide herkezin rahatsizliklari farkli farkli..ve kismet nasip..ama belki yanlislar yapiliyo bu surecte..anilarinizi paylasirsaniz..bizler icin de aydinlanma olur diye dusunuyorum..benim 1 kez negatif denemem ve negatif asilamam oldu..suan 2. Sini deniyorum..elimden geleni yapmak istiyorum bu surecte..yorumlariniz olursa..guzel bi istatistik olur bizler icinde..aydinlanma olur diye dusunuyorum..sevgilerr...
Canım benimde bir başarısız denemem oldu şimdi ikinciyi düşünüyoruz çok zorlu süreçler ve ilki olumsuz oluncada insanın aklında deli sorular birikiyır malesef

Gecmis olsun canim..sizde problem neydi
Teşekkürler canım ben ilk tedaviye başladığımda problem yoktu ben ve eşimde sebrpsi denildi akabinde tüp bebk yaptık iki kaliteli embiryo transferi yapıldı ama olmadı ardından ben kendiliğimden gebe kaldım düşük yaptım 7. Haftada şöyleki bebek olma ihtimali düşünmüyordum o ay maydanoz detoksu uyguladım akabinde sahuna masaja girdim iki gün sonrada hamile olduğumu öğrendim 4 hafta bitmişti tabi olmayacağı varmış. Şimdi beklrmedeydim iki aydır normal yol deniyorduk eşimde varikosel vardı ama değerlerine etki etmemişti tekrar bakaalım dedik tabi biz şok eşimde sperm değerleri düşmüş biraz. Normal yolla vakit kaybı bende yaşta ileri onedenle tekrar tüp bebek deneyecez. Yani ilk tedaviyle olsaymış herşey çok iyi olacaktıda nasip değilmiş. Ama tüp bebek olayı çok sıkıntılı çünkü doktorlar çok şey atlıyor çok dikkat etmek lazım

Teşekkürler canım ben ilk tedaviye başladığımda problem yoktu ben ve eşimde sebrpsi denildi akabinde tüp bebk yaptık iki kaliteli embiryo transferi yapıldı ama olmadı ardından ben kendiliğimden gebe kaldım düşük yaptım 7. Haftada şöyleki bebek olma ihtimali düşünmüyordum o ay maydanoz detoksu uyguladım akabinde sahuna masaja girdim iki gün sonrada hamile olduğumu öğrendim 4 hafta bitmişti tabi olmayacağı varmış. Şimdi beklrmedeydim iki aydır normal yol deniyorduk eşimde varikosel vardı ama değerlerine etki etmemişti tekrar bakaalım dedik tabi biz şok eşimde sperm değerleri düşmüş biraz. Normal yolla vakit kaybı bende yaşta ileri onedenle tekrar tüp bebek deneyecez. Yani ilk tedaviyle olsaymış herşey çok iyi olacaktıda nasip değilmiş. Ama tüp bebek olayı çok sıkıntılı çünkü doktorlar çok şey atlıyor çok dikkat etmek lazım
Ya kesinlikle dogru canim..ben bir daha yaptirirsam tup bebek..mesela yumurtam cikar insallahh..cikarasda kaliteli olmazsaa asla denemeyi dusunmuyorum..transferi..birde bekliyoaun bole 10 gun..doktoeum bana dedi mesela yuzde 20 snasin var diye..ama dedigim gibi canim..bi daha yaptirirsam kalitesiz bir embriyoyla bu ise girmicem..cok gecmis olsun tekrar sizede..tatlim..

Ya kesinlikle dogru canim..ben bir daha yaptirirsam tup bebek..mesela yumurtam cikar insallahh..cikarasda kaliteli olmazsaa asla denemeyi dusunmuyorum..transferi..birde bekliyoaun bole 10 gun..doktoeum bana dedi mesela yuzde 20 snasin var diye..ama dedigim gibi canim..bi daha yaptirirsam kalitesiz bir embriyoyla bu ise girmicem..cok gecmis olsun tekrar sizede..tatlim..
Aynen canım benim boşa vakit kaybı birde umutlanıyorsun oladar insanın hevesi kursağında kalıyor ayrıca iki masraf senin doktorun bellimi kimde yaptırmayı düşünüyorsun

Aynen canım benim boşa vakit kaybı birde umutlanıyorsun oladar insanın hevesi kursağında kalıyor ayrıca iki masraf senin doktorun bellimi kimde yaptırmayı düşünüyorsun
Inan canim suan doktor dusunmuyorum..ama duygularima resmen tercuman olmussun..1 asilama 2 tupp bebekte en az 10 gunden olsa 30 gun yani 1 ay salak salak bekledim..hayatimdan 1 ay kayipp yani..cektigim aci vucuma o hormon ilaclarinin ignelerinin yan etkileri...ustune ettigim masraf...ustune psikoljik anlamdaki yipranmalar zaten cabasii...bi sure dusunmuyorum..canim cok yoruldum.her anlamda..sadece vitamin takviyesi ve ot cop takviyesi yapcam2-3 ay sonra artik Allah kerimm...

Inan canim suan doktor dusunmuyorum..ama duygularima resmen tercuman olmussun..1 asilama 2 tupp bebekte en az 10 gunden olsa 30 gun yani 1 ay salak salak bekledim..hayatimdan 1 ay kayipp yani..cektigim aci vucuma o hormon ilaclarinin ignelerinin yan etkileri...ustune ettigim masraf...ustune psikoljik anlamdaki yipranmalar zaten cabasii...bi sure dusunmuyorum..canim cok yoruldum.her anlamda..sadece vitamin takviyesi ve ot cop takviyesi yapcam2-3 ay sonra artik Allah kerimm...
Bubyasadigim herseyide Sakinkal Sakinkal 2. Kalite embriyo icin yasadim..birdaha 2. Kalite embriyoyla transfer felan olmam..1. Kalite olupta kalamayanda var o ayri..ama 1. Kalitede sansim artiyo en azindan..canim..

Hayr doktorunuzn tecrubesi çok önemli embriyonun bir milim bile yanlış yere konulması tutunmasını etkilicek. Embriyonun hücre içine girmesinden bahsetmiyorum en ufak bir tutunma onun orda koşullanmasını saglıyor 5 güne daha yeni yeni tutunsaydı her tuvalette embriyo kayardı Ama şöyle diyebiliriz 5güne kadar tutunması Son bulur artk hücre içine girer Doktorunuz çok önemli tüp bebektE benim doktorum bana göre türkiyenin bir numarası
Doktorunuz kim ve hangi hastanede acaba

Back
X