Tup bebek tedavi suresinden hamilelige giden surecte neler yaptiniz.bilgi umut olsun bizlere..

Canim ayni şekilde benim de 1 asilama 1 tüp negatifim var
2. Tüp bebek denemesiyle 13 haftalık hamileyim suan ama dusuk tehlikem kanamalarım hiç bitmiyo ikiz gebelik bide . İsterken lütfen hayırlısıyla isteyin saglikli hayırlı isteyin .
Ben ilk tüp denememde cooook dikkat ettim yemediğim şey kalmadi olmadı 2. De olmicak zaten diye dikkat etmemiştim sürekli film izledim kendimi mutlu edicek seyler yaptım çok şükür oldu ama olmakla bitmiyo İnan’ın 3 aydır hastanelerdeyim Allah herkesin yardımcısı olsun bebek bekleme süreci çok zor çok iyi anlıyorum sizi Rabbim nasip etsin saglikli sıhhatli insallah ♥
Sağlıkla gelsinler inşallah canım . Tüp bebekte ikiz gebelik nasıl oluyor acaba .diyorlar ki yaşı genç olana sadece bir tane transfer yapılıyor çoklu gebelik istenmiyor diye öyle bir şey var mı ben 25 yaşındayım ikiz felan olsun diye çok isterim ama aklıma takıldı . Bizde bu aylarda tüp bebeğe başlayacağız inşallah h

böyle birşey olabilirmi ilk defa okuyorum embriyo konulduğu anda hemen nasıl insan hamile kalabilir tutunma günler sonrası oluyor diye biliyorum 3 veya 5. güne değişebilir
Hayr doktorunuzn tecrubesi çok önemli embriyonun bir milim bile yanlış yere konulması tutunmasını etkilicek. Embriyonun hücre içine girmesinden bahsetmiyorum en ufak bir tutunma onun orda koşullanmasını saglıyor 5 güne daha yeni yeni tutunsaydı her tuvalette embriyo kayardı Ama şöyle diyebiliriz 5güne kadar tutunması Son bulur artk hücre içine girer Doktorunuz çok önemli tüp bebektE benim doktorum bana göre türkiyenin bir numarası

Tesekkur ediyorum canim.paylasimin icin.bende ilk tup tedavimde..annem geldi..10 gun yerimden kalkmadim..panik felan yaptimm..bu sureci bole gecirmek istemiyorum..sende mutlu olmaya devam et olurmu..psikolojinin onemli oldugunu dusunuyorum...darisi insallah basimizaa...🤗allahim nazarlardan korusun..sizi..bebislerinizi..guzel allahim hep yaninimizda onu biliyorum..💕💕💕hersey guzel olucak ..siz transfer surecinde ne kadar dinlendiniz..ilk bi kac gunmu yoksa.ilk gunden normal hayatiniza devam mi ettiniz..ne yapcagimi inanin net bilmiyorum..eger transfer gercekleairse..ilk bi kac gun dinlenip sonra normal hayatima devam etmeliyim diye dusunuyorum ama dogrumu yanlismi bilmiyorum
Canim ben ilk 3 gün yattım sadece sonra yavaş yavaş ayaklandım ama tabiki temizlik agir is vs. Yapmadim . Sonuç ne zaman belli olcak 😊

Sağlıkla gelsinler inşallah canım . Tüp bebekte ikiz gebelik nasıl oluyor acaba .diyorlar ki yaşı genç olana sadece bir tane transfer yapılıyor çoklu gebelik istenmiyor diye öyle bir şey var mı ben 25 yaşındayım ikiz felan olsun diye çok isterim ama aklıma takıldı . Bizde bu aylarda tüp bebeğe başlayacağız inşallah h
Hastane özel olunca kabul ediyorlar hatta ben istememiştim doktorum ısrarla 2 tane olsun dedi .
Sürekli dusuk riski kanama hastanelerdeyim ben yerinde olsam tek transferle başlardım yasımız genç bencede 2 transfer çok mantıklı degil .

Hastane özel olunca kabul ediyorlar hatta ben istememiştim doktorum ısrarla 2 tane olsun dedi .
Sürekli dusuk riski kanama hastanelerdeyim ben yerinde olsam tek transferle başlardım yasımız genç bencede 2 transfer çok mantıklı degil .
Aman olsun da bire de razıyız ama iki olsa hiç fena olmaz b🥰

Evet canım doktor iyi. Ayrıntıcı hiç bir detayı atlamak istemiyor. Ben de 37 yaşındayım. Sperm de ileri hareket soeunu da vardı. O yuzden bir çok yer gezip erbil beyi tercih ettik. Umarım güzel sonuç alırım.
Merhaba siz Erbil yağmurda tedavi görüyorsunuz nasıl memnunmusunuz süreç hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

Merhaba siz Erbil yağmurda tedavi görüyorsunuz nasıl memnunmusunuz süreç hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
Evet memnunum. Daha henüz transfer yapılmadı. Ama yoğunluğa rağmen hiç bir detayı atlamayan bir doktor. Iletisime hastalarıyla çok kuvvetli. Demoralize olacağın hiç bir şey olmuyor. Her duruma göre farklı çözüm önerileri oluyor.

Evet memnunum. Daha henüz transfer yapılmadı. Ama yoğunluğa rağmen hiç bir detayı atlamayan bir doktor. Iletisime hastalarıyla çok kuvvetli. Demoralize olacağın hiç bir şey olmuyor. Her duruma göre farklı çözüm önerileri oluyor.
Ya çok sevindim bende başlamayı düşünüyorum yumurta toplanan acıbadem nasıl memnun kaldınmı aslonda çok sorum var😬

Kızlar ben bu ay aşılama yapacağım. Açıkçası umudum yok. Tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Bulunduğum ilde değil de yakın bir ilde. Kaç kere gitmem gerekecek. Giderken yanımızda götürmemiz gereken evraklar var mı? 36 yaşındayım

Kızlar ben bu ay aşılama yapacağım. Açıkçası umudum yok. Tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Bulunduğum ilde değil de yakın bir ilde. Kaç kere gitmem gerekecek. Giderken yanımızda götürmemiz gereken evraklar var mı? 36 yaşındayım
Canim tabikide rahatsizligina gore degisiyodur ama..asilama bende yaptirdim 1 kere..yaptirma sebebim..tup bebek icin tedavi goruyodumm..yumurtam catlamis..doktorum hemen asilama yapalim dedi..ve 1300 lira bosu bosuna verdim..bence hic yaptirma..direk tup bebege basla..asilamayi okuyorum burada cogu kisinin olmamis..normal iliskinin taklidi aslinda asilama..bi dhaa dusun..tabi bastada soledim..rahatsizligina gore degisiyodur tabi durumlar..ama yumurta rezerv azligi felan varsa zaten sakin deneme bile..para tuzagindan baska bisey degill..

12 yumurtam vardı 2 tane 5.gün embriyosu AA 4 tane 6.gün embriyom vardı Ben transferden 8 dakika sonra kendim tuvalete gittim hatta iki kere gittim yarım saat yattım sadece dönüşte 1,5 saat yol geldim ve her gün iğnelerime gitmek için yarım saat yürüdüm Sadece ilk gün için eve gelen Bir hemşire tutunKendinizi sıkmayın zaten doktor embriyoyu koyduğu gibi ya tutunuyor ya tutunmuyor. Benim doktorum embriyoyu koyduktan sonra tebrikler Hamilesin demişti
Maşallah 🧿 Hangi şehirdesiniz doktorunuz kimdi?

Canim tabikide rahatsizligina gore degisiyodur ama..asilama bende yaptirdim 1 kere..yaptirma sebebim..tup bebek icin tedavi goruyodumm..yumurtam catlamis..doktorum hemen asilama yapalim dedi..ve 1300 lira bosu bosuna verdim..bence hic yaptirma..direk tup bebege basla..asilamayi okuyorum burada cogu kisinin olmamis..normal iliskinin taklidi aslinda asilama..bi dhaa dusun..tabi bastada soledim..rahatsizligina gore degisiyodur tabi durumlar..ama yumurta rezerv azligi felan varsa zaten sakin deneme bile..para tuzagindan baska bisey degill..
eşimde de bende de hiç sorun yok. Sebepsiz bizimkisi. Geçen ay ilk defa klomen çat oldum. Bu ayda ilk defa aşılama olacak. 1 kere değerlendirip sonra diğer tedaviye geçiyorum hemen. Yumurta rezervimi bilmiyorum ama. Aşılamayı da yine bi deneyelim dedik canım

eşimde de bende de hiç sorun yok. Sebepsiz bizimkisi. Geçen ay ilk defa klomen çat oldum. Bu ayda ilk defa aşılama olacak. 1 kere değerlendirip sonra diğer tedaviye geçiyorum hemen. Yumurta rezervimi bilmiyorum ama. Aşılamayı da yine bi deneyelim dedik canım
Canim muayeneede solemistir doktorun azlik su yonde oluyo 1 tane yumurtan olusuyosa..yada bosta cikiyo olabiliyoo..sorun yoksa dusunulebilir..tabi..

Canim muayeneede solemistir doktorun azlik su yonde oluyo 1 tane yumurtan olusuyosa..yada bosta cikiyo olabiliyoo..sorun yoksa dusunulebilir..tabi..
Bilmiyorum ki. Tek bildiğim her ay düzenli ve olgun yumurtam olıyor ve çatlıyor. Amh ye bakmayacakmısınız dediğimde gerek yok dedi

Geçen ay klomenle 2 yumurta vardı. Bu ayda 2 tane,bugün takibe gittim. Tabi geçen ay 1 kutu klomen kullandım,bu ay iki kutu verdi. Sayı artabilir heralde

Geçen ay klomenle 2 yumurta vardı. Bu ayda 2 tane,bugün takibe gittim. Tabi geçen ay 1 kutu klomen kullandım,bu ay iki kutu verdi. Sayı artabilir heralde
Çok az yumurta sayısı bence iyi bir doktora gözükün derim çünkü baxı doktorlar çok umut tacirliği yapıyor olan zamana ve paranıza oluyor malesef net tecrübeyle sabitlenmiştir ama şu var yaşınız daha çok genç ise denemeye değer

Ibrahim saraçoglunun asilama ve tup bebek yaptirmak isteyenlere youtube da yiyip yememesi gereken videosu var onu uyguladim ben cnm daha detayli da yazarim ama suan misafir var

Eklentiler

• ED034470-91B1-4246-A03F-626C91B24818.webp
    ED034470-91B1-4246-A03F-626C91B24818.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 6DD62A84-8907-4E0A-B37A-B267A0D52AD8.webp
    6DD62A84-8907-4E0A-B37A-B267A0D52AD8.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 66
Back
X