Hayırlı olsun sayfan canımMerhaba arkadaslar..tup bebek tedavisinde..bi cok negatifi goren arkadaslarimiz var gurupta..yada yeni baslayanda bicok arkadssimiz var.tabikide herkezin rahatsizliklari farkli farkli..ve kismet nasip..ama belki yanlislar yapiliyo bu surecte..anilarinizi paylasirsaniz..bizler icin de aydinlanma olur diye dusunuyorum..benim 1 kez negatif denemem ve negatif asilamam oldu..suan 2. Sini deniyorum..elimden geleni yapmak istiyorum bu surecte..yorumlariniz olursa..guzel bi istatistik olur bizler icinde..aydinlanma olur diye dusunuyorum..sevgilerr...
Tesekkur ediyorum canim..bizler icin fikir olur diye dusundumm..Hayırlı olsun sayfan canım
Tatlim srni cok iyi anliyorum..insallah musait olupta yazan olur..Özellikle benim gibi umutsuz vakalara umut olacak birileri varsa yazsın lütfen
Tesekkur ediyorum canim.paylasimin icin.bende ilk tup tedavimde..annem geldi..10 gun yerimden kalkmadim..panik felan yaptimm..bu sureci bole gecirmek istemiyorum..sende mutlu olmaya devam et olurmu..psikolojinin onemli oldugunu dusunuyorum...darisi insallah basimizaa...Canim ayni şekilde benim de 1 asilama 1 tüp negatifim var
2. Tüp bebek denemesiyle 13 haftalık hamileyim suan ama dusuk tehlikem kanamalarım hiç bitmiyo ikiz gebelik bide . İsterken lütfen hayırlısıyla isteyin saglikli hayırlı isteyin .
Ben ilk tüp denememde cooook dikkat ettim yemediğim şey kalmadi olmadı 2. De olmicak zaten diye dikkat etmemiştim sürekli film izledim kendimi mutlu edicek seyler yaptım çok şükür oldu ama olmakla bitmiyo İnan’ın 3 aydır hastanelerdeyim Allah herkesin yardımcısı olsun bebek bekleme süreci çok zor çok iyi anlıyorum sizi Rabbim nasip etsin saglikli sıhhatli insallah ♥
Kesinlikle dogru soyluyosun canim..seninde gidicek 5. GuneMerhaba canım,
Benim e ilk denemem maalesef yumurtalarım kaliteli değil. Az yumurta embriyo haline geliyor. 3. Güne 5. Güne kalır mı kalmaz mi belli degil.
Olmadığında tekrardan tup bebek denerim diye düşünüyorum. Olana kadar çaba harcarım. Okuduğumda hiç vazgeçmeyen insanlar sonunda anne olmuş. Denemekten başka şansınız yok.
Merhaba yumurtaların kaliteli oldugu nasil anlaşılıyorMerhaba canım,
Benim e ilk denemem maalesef yumurtalarım kaliteli değil. Az yumurta embriyo haline geliyor. 3. Güne 5. Güne kalır mı kalmaz mi belli degil.
Olmadığında tekrardan tup bebek denerim diye düşünüyorum. Olana kadar çaba harcarım. Okuduğumda hiç vazgeçmeyen insanlar sonunda anne olmuş. Denemekten başka şansınız yok.
Valla kimse bir şey demiyor ama embriyo oluşumunun ilk 3 gününde embriyonun ilerlemesi yumurta kalitesi ile ilgiliymiş.Merhaba yumurtaların kaliteli oldugu nasil anlaşılıyor
Fsh değeriniz belirler yumurta kalitesini. Fsh yükseldikçe yumurta kalitesi düşer.Merhaba yumurtaların kaliteli oldugu nasil anlaşılıyor
Probleminiz nedir? Ona göre yorum yapacağım.Valla kimse bir şey demiyor ama embriyo oluşumunun ilk 3 gününde embriyonun ilerlemesi yumurta kalitesi ile ilgiliymiş.
Canım herhangi bir sorunum yok. Sadece tiroid hastasiyim. Az yumurtam olgunlaşıyor. 9 yumurtadan ancak 5 i dollendi ornegin.Probleminiz nedir? Ona göre yorum yapacağım.
Benim iyiydi sevindim sagolun:) peki sperm kalitesi nasil belli olurFsh değeriniz belirler yumurta kalitesini. Fsh yükseldikçe yumurta kalitesi düşer.
Tesekkur ediyorum canimmmm1 negatif 1 pozitif aşılama, 1 düşük, 1 kimyasal gebelik sonrası ilk tüp bebek denemesi negatif 2.deneme çok şükür ki pozitif. Hatta şu an ben msj yazarken oğlum minik minik tekmeliyor. Çok şükür, bin şükür.
İlk tüp bebekte 11 gün hiç bi iş yapmadım, sürekli tuttu mu tutacak mı düşündüm çok dikkat ettim yememe içmeme, tutmadı. İkincide dondurulmuş transferdi, transferden çıktım yemeğe gittim eşimle eve geldim oturdum TV izledim, 1 gün sonra duşumu aldım, 3.gün toz aldım lavabolarımı filan temizledim. Olacağına inandım, stres yapmadım, netflixten bol bol dizi, film izledim kitap okudum, havuç ananas yedim. 6.gün idrarda çift çizgi gördüm. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Bizede de iki tedavide embriyo kalitesi düşük bunun nedeni yumurta dediler. Benim eşimin sperm sayısı düşük ve ileri haraketli sayımız az. Sperm i seçemiyoruz demiyorlarda kalite düşük diyorlar. İlk iki tedavimde üçüncü güne zar zor embriyo kalıyordu. Mikroenjeksiyon ile klasik tüp bebek tedavisi oldum. İlk ikisinde. Artık o kadar inandıkki embriyo kalitesi sorunlu diye. Üçüncü tedavi de mikroçip ile sperm seçimi yapıldı. 5. Güne 10 embriyo kaldı. Nerde kaldı embriyo kalitesizliği. İki minik karnımda gerisi donduruldu merkezde. Senin triot belki etkiliyor olabilir canım ama sperm de çok önemli.Canım herhangi bir sorunum yok. Sadece tiroid hastasiyim. Az yumurtam olgunlaşıyor. 9 yumurtadan ancak 5 i dollendi ornegin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?