Tup bebek tedavi suresinden hamilelige giden surecte neler yaptiniz.bilgi umut olsun bizlere..

Evet canım bizim ilk tedavi. 9nyumurtadan 5 i embriyo oldu ilk gün. Normalde 7 8 oluyormuş. Sonra Işte 3 tane kaldi. Sperm de ileri hareket problemi var bizde de. Bir de az yumurta olgun oluyor.

Evet canım bizim ilk tedavi. 9nyumurtadan 5 i embriyo oldu ilk gün. Normalde 7 8 oluyormuş. Sonra Işte 3 tane kaldi. Sperm de ileri hareket problemi var bizde de. Bir de az yumurta olgun oluyor.
Tedavini nerde oldun canım? Biraz pahalı oluyor ama Ankara ve ya İstanbul'a yaptırsan emin ol daha çabuk sonuca ulaşılıyor. Embriyonun kalitesi sperm seçimine bağlı. İlk ikisinde saçma sapan seçtiler olmadı. Mikroçip dediğim sperm seçiminde özel bir yöntem 1500 lira ek ödeme yaptık. Nasıl 10 embriyo 5. Güne kaldı o zaman sorun varsa. İnofolik kullanmanı öneririm yumurta kalitesi için canım.

Bizi öyle inandırdılar ki embriyo kalitesiz diye biz son tedavimizde 10 tane embriyonun 5. Güne kaldığına inanamadık. 3. Güne kalmayan embryo 5. Güne gitti üstelik sayı olarakta fazla. Eşim inanıyordu evet diyordu demekki yumurtadan kaynaklı gördü iyi sperm seçimi nasıl durumu etkiledi.

Canım bizde de spermler yumurtaya konulup yapıldı mikroenjeksiyon ile. Siz sperm seçiminde mikroçip mi kullandınız. Eğer bu tup bebek olmazsa biz de onu deneyelim madem

Canım bizde de spermler yumurtaya konulup yapıldı mikroenjeksiyon ile. Siz sperm seçiminde mikroçip mi kullandınız. Eğer bu tup bebek olmazsa biz de onu deneyelim madem
Evet canım son tedavimde mikroenjeksiyon artı mikroçip yapıldı. Aklında bulunsun bu yöntem sperm hareketlilik problemi olanlar için umut.

Canım hangi hastanede tedavi olsun doktorun kimdi? Biz de eğer bu deneme olmazsa 2. Deneme için memorial semra kahramana mi gitsek diye dusunuyorum

Canım hangi hastanede tedavi olsun doktorun kimdi? Biz de eğer bu deneme olmazsa 2. Deneme için memorial semra kahramana mi gitsek diye dusunuyorum
3. Tedavimde pozitif gördüm canım. Gürgan Klinik Ankara da yaptırdım. Çok şükür ikizlerle sona yaklaştık onu da duydum canım. Memorial, Bahçeci bunlarda yine biraz pahalı ama en azından ayrıntılı

Şimdi de doktorum çok iyi erbil beye gidiyorum. Hiç bir ayrıntıyı atlamıyor ama lab kalitesi konusunu bilmiyorum.

Şimdi de doktorum çok iyi erbil beye gidiyorum. Hiç bir ayrıntıyı atlamıyor ama lab kalitesi konusunu bilmiyorum.
Erbil yağmur mu. İstda iyi doktorlardan ileri yasta baya methini duydum ve burda hamile kalanlar var bence iyi sonuç alabilirsin benımde aklımda vardı farklı şehirdeyim

Bu arada kacıncı güne geldi embriyo 3tane kaldı demıssın

Erbil yağmur mu. İstda iyi doktorlardan ileri yasta baya methini duydum ve burda hamile kalanlar var bence iyi sonuç alabilirsin benımde aklımda vardı farklı şehirdeyim
Evet canım doktor iyi. Ayrıntıcı hiç bir detayı atlamak istemiyor. Ben de 37 yaşındayım. Sperm de ileri hareket soeunu da vardı. O yuzden bir çok yer gezip erbil beyi tercih ettik. Umarım güzel sonuç alırım.

Benim dondurulmuş transfer olacak. Nasıl oluyor. Regl ile gel dediler. O süreç nasıl işliyor
Adet olunca gittiğinizde doktor ilaç tedavisine başlayacak 17 gün sonra falan transfer günü verilecekTransfer olacağınız günde embriyonuz dondurucudan çıkarılacak

Peki dondurucudan çıkarınca bozulmuş olma ihtimali var mı?
Malesef var ama bu çok düşük bi ihtimal embriyolog bana şöyle demişti “ embriyolorınızın dışarda yaşama şansı onları çözdürdüğümüzdeki yaşama riskinden daha az” Yani embriyolar için zor olan aslında 3. Veya 5. Gune gelmek çözülünce birşey olmaz korkmayın

Masallahh...kac embriyo ve kacinci kaliteydi..ve transferden sonra neler yaptiniz..bilgi verebilirmisiniz
12 yumurtam vardı 2 tane 5.gün embriyosu AA 4 tane 6.gün embriyom vardı Ben transferden 8 dakika sonra kendim tuvalete gittim hatta iki kere gittim yarım saat yattım sadece dönüşte 1,5 saat yol geldim ve her gün iğnelerime gitmek için yarım saat yürüdüm Sadece ilk gün için eve gelen Bir hemşire tutunKendinizi sıkmayın zaten doktor embriyoyu koyduğu gibi ya tutunuyor ya tutunmuyor. Benim doktorum embriyoyu koyduktan sonra tebrikler Hamilesin demişti

böyle birşey olabilirmi ilk defa okuyorum embriyo konulduğu anda hemen nasıl insan hamile kalabilir tutunma günler sonrası oluyor diye biliyorum 3 veya 5. güne değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…