Tup bebek tedavi suresinden hamilelige giden surecte neler yaptiniz.bilgi umut olsun bizlere..

Transferi olan arkadaşlar nasıl oldu anlatırmısınız transfer hakkında bı bılgım yok agrı oluyormu canınınz yandımı ?

Transferi olan arkadaşlar nasıl oldu anlatırmısınız transfer hakkında bı bılgım yok agrı oluyormu canınınz yandımı ?
Hiç ağrın olmuyo canım içini ferah tut alttan muayene ediyormuş gibi her zaman ki gibi bişey bende korkuyordum ama korkulcak hiç bişey yokmuş

Evet benimde umudum yok açıkçası aşılamadan. Bizim bi sorunumuz yok,sebepsiz. Yumurta rezervimede bakmadı doktor. Gerek yok dedi ama ben baktıracağım yine de. Yaş 36,muhtemelen azdır
Merhaba canım.. Maalesef ben de arkadaşa katılıyorum.. Aşılama para tuzağı.. 2 kere yaptırdım hikaye.. İlk gittiğim doktor yumurta sayın az hemen tüp bebeğe başla demişti.. Ben adama güvenmeyip şansımı denemek istedim.. Tabi hem paradan, hem zamanımda hem umudumdan oldum.. Boşuna iğne ilaç kullandım. Senin durumunu bilmiyorum ama aşılama yaptıracaksan da mutlaka rahim filmi çektir önce..

Merhaba canım.. Maalesef ben de arkadaşa katılıyorum.. Aşılama para tuzağı.. 2 kere yaptırdım hikaye.. İlk gittiğim doktor yumurta sayın az hemen tüp bebeğe başla demişti.. Ben adama güvenmeyip şansımı denemek istedim.. Tabi hem paradan, hem zamanımda hem umudumdan oldum.. Boşuna iğne ilaç kullandım. Senin durumunu bilmiyorum ama aşılama yaptıracaksan da mutlaka rahim filmi çektir önce..
Canım 6 ay önce rahim filmi çektirdim. Sol tüp tıkalı ve rahimağzı dar ve tıklalıydı dedi doktor,ama açılmış.gerçekten çok zor sebebi olmayan.

Back
X