- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
Şişli kolan ınternational doktorum bulat aytek şıkDoktorunuz kim ve hangi hastanede acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişli kolan ınternational doktorum bulat aytek şıkDoktorunuz kim ve hangi hastanede acaba
canım ikisini bir mi kullanıyorsun, bende yarın akşam vuracağım ilk dozu, bende de ikisi birdenGonal f ve merional sizde adet agrısı gıbı agrı yapıyormu ?
Evet canım gonal f yapıyorum once sonra merional bugun cetrotide yede basladım 3 nu ard arda yapıyorumcanım ikisini bir mi kullanıyorsun, bende yarın akşam vuracağım ilk dozu, bende de ikisi birden![]()
Agir geliyor mu kuzum, senin skntin neydi, hormon degerlerin nasildi baslarkenEvet canım gonal f yapıyorum once sonra merional bugun cetrotide yede basladım 3 nu ard arda yapıyorum
Hiç ağrın olmuyo canım içini ferah tut alttan muayene ediyormuş gibi her zaman ki gibi bişey bende korkuyordum ama korkulcak hiç bişey yokmuşTransferi olan arkadaşlar nasıl oldu anlatırmısınız transfer hakkında bı bılgım yok agrı oluyormu canınınz yandımı ?
Bende bir problem yok eşimde sperm sayısı düşük agır gelmıyor iğneler bence kolayAgir geliyor mu kuzum, senin skntin neydi, hormon degerlerin nasildi baslarken
İnşallah öyle olur muayne gıbıyse sıkıntı degılHiç ağrın olmuyo canım içini ferah tut alttan muayene ediyormuş gibi her zaman ki gibi bişey bende korkuyordum ama korkulcak hiç bişey yokmuş
Aynen öyle canım fazlası yok emin ol yaniİnşallah öyle olur muayne gıbıyse sıkıntı degıl![]()
Bende psikolojik bir sknti yaratiyormu diye merak ediyorm.Bende bir problem yok eşimde sperm sayısı düşük agır gelmıyor iğneler bence kolay
Yoo yanı gayet rahatım bu 2. Denemem ama 1. Dede gayet iyiydiiBende psikolojik bir sknti yaratiyormu diye merak ediyorm.
Merhaba canım.. Maalesef ben de arkadaşa katılıyorum.. Aşılama para tuzağı.. 2 kere yaptırdım hikaye.. İlk gittiğim doktor yumurta sayın az hemen tüp bebeğe başla demişti.. Ben adama güvenmeyip şansımı denemek istedim.. Tabi hem paradan, hem zamanımda hem umudumdan oldum.. Boşuna iğne ilaç kullandım. Senin durumunu bilmiyorum ama aşılama yaptıracaksan da mutlaka rahim filmi çektir önce..Evet benimde umudum yok açıkçası aşılamadan. Bizim bi sorunumuz yok,sebepsiz. Yumurta rezervimede bakmadı doktor. Gerek yok dedi ama ben baktıracağım yine de. Yaş 36,muhtemelen azdır
Canım 6 ay önce rahim filmi çektirdim. Sol tüp tıkalı ve rahimağzı dar ve tıklalıydı dedi doktor,ama açılmış.gerçekten çok zor sebebi olmayan.Merhaba canım.. Maalesef ben de arkadaşa katılıyorum.. Aşılama para tuzağı.. 2 kere yaptırdım hikaye.. İlk gittiğim doktor yumurta sayın az hemen tüp bebeğe başla demişti.. Ben adama güvenmeyip şansımı denemek istedim.. Tabi hem paradan, hem zamanımda hem umudumdan oldum.. Boşuna iğne ilaç kullandım. Senin durumunu bilmiyorum ama aşılama yaptıracaksan da mutlaka rahim filmi çektir önce..
Benimde ikisi tıkalı çıktı açılmışCanım 6 ay önce rahim filmi çektirdim. Sol tüp tıkalı ve rahimağzı dar ve tıklalıydı dedi doktor,ama açılmış.gerçekten çok zor sebebi olmayan.