Tüp bebek tedavi

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.028
387
123
Merhaba arkadaşlar ...regl ikinci günü doktor çağırdı kontrol için muhtemel yumurtalıklara bakmaya ...illaki alttan muayene mi olunmalı ultrason dan baktiran oldumu ...kasiliyorum alt muayeneden

Merhaba arkadaşlar ...regl ikinci günü doktor çağırdı kontrol için muhtemel yumurtalıklara bakmaya ...illaki alttan muayene mi olunmalı ultrason dan baktiran oldumu ...kasiliyorum alt muayeneden
Evet alttan bakıyor alışmaya çalıs cünkü 1 gün gitmiyorsun 1 gün gidiyorsun her gidişinde alttan muayneyle kontrol ediyor

Her muayenede alttan baktı canım benim

Alttan bakınca yumurtalar daha iyi görünüyor canim tadavi başlayınca zaten hep ordan bakılıyor.rahat olmaya çalış.bnde zorlanıyordum ama bu süreçte mecburen alistim

Merhaba cevaplarınız için teşekkür ederim.dun gittim doktora ultrason dan baktı iyi dedi ..Şubat regl de gel dedi raporda cikaricakmisiz ..olumlu konuştu hoca inşallah rabbim aratmasin

Merhaba. İlk alttan bakıyor hem rahmin durumuna hem folikül sayısına. Ona göre ilaç vs veriyor. Tabi kan testlerinede bakıyor. Ben de cok kasılıyordum ama doktor inanın ki bakmıyor bile. 2.den sonra alısıyorsunuz

Siz Gökalp Öner’de tedavi olacaktınız ne oldu sizinle aynı süreçleri yaşıyoruz ben Ünye de yaşıyorum ailem Kayseri’de yazın Gökalp de tekrar başlamak istiyordum bakalım fikrim değişmezse… benim 1 tedavim var Gökalp de negatif oldu sonda bahçeci yine negatif oldu şimdi tekrar Gökalp düşünüyorum en azından geçmişi biliyor diye. Samsun’da başladınız sanırım nasıl gidiyor

Back
X