Tüp bebek tedavim ertelendi prolaktin yüksekliği yüzünden?

Sınır 25 miş canım benim 61..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Zamanı var demekki.. duruma göre ayarlayacaklar.. bence ocak ayını bulur benim tüp bebek tedavisi...

Benim prolaktinim hep yüksekti. 64 e kadar cıktı. Beyin mr cekildim iki tane adenom görüldü. Bir ilacla düzenleniyor. Ben sıkıntımı bildiğimden transfer ayına kadar ictim ilacı. O ay bıraktım. Prolaktinim 0 ile başladım tedaviye ve tuttu.

Prolaktinn zaten gebelige engel oluyor yahu. Nasil ilac vermediler sana ?
Tabiki ertelemeleri iyi. Guzel sonuclar icin bu gerekli canimmm..

Tabikide engel tüp bile olsa.bi tanidigim devlette tüp bebek yaptirdi.prolaktini düsürene kadar transfer yapmadilar.düstü yaptilar ve ilkte tuttu.

Ben de aynı durumu yaşadım, taze transfer olmadı, yumurta toplandıktan sonra 2 adet geçtikten sonra hemen tedaviye devam edildi, hem zihinsel hem bedensel daha rahat oluyorsun, can sıkacak bir durum değil

Evet arkadaşlar benim de öyle olacak nasipse doldurulacak ve ilaç kullanacağım o arada prolaktini düşürmek için...
Dondurulmuş embriyo transferi olacak inşallah.. yeni yıla kalır transferim bu yıl olmaz bence artık.. geç olsun güç olmasın inşallah..
Hakkımızda hayırlısı olsun.. hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…