Banada ayın 8. Vercekmiş o iğneyi lucrin iğneyi şmdi hap içiyorum cylo varya o hap beyaz kahverengiKuzum ben adetin ikinci günü lucrin iğne oldum birde hapa başladım şimdi ikinci adette de iğne olacağım reçetede estrofem ve iğne var
İnşAllah canımHayırlı uğurlu olsun rabbim güzel sonuçlar nasip etsin
Güzel kuzum yarın doktor randevum var iğne vurucm demişti regl günüm de azaldı
Canım lütfen kusura bakma etiketler düşmüyor bana İyiym çok şükür
Evet benim negatif. Ne iğnesi?Güzel kuzum yarın doktor randevum var iğne vurucm demişti regl günüm de azaldısenn sonuçta negatif mi oldu şmdi
Deneyecek misin bidaha Canm hersy Allahtan hayırlısı değil miş öyle düşün üzme kendini. Yum için demişti lucrin mi neydi adıEvet benim negatif. Ne iğnesi?
Bakarım banane önceden çok yazardınCanım lütfen kusura bakma etiketler düşmüyor bana İyiym çok şükürsen nasılsın
Deneyecem tabi ki üzmüyorum zaten. Herkes defalarca deniyo.Deneyecek misin bidaha Canm hersy Allahtan hayırlısı değil miş öyle düşün üzme kendini. Yum için demişti lucrin mi neydi adı
Canım çok şükür iyi gidiyor şimdi bi farklılık yok. Transferin ne zmanBakarım banane önceden çok yazardıniyiyim kuzum ya aynı devam sen nasl gidiyor
Şubat bası demişti regl de haftaya gözüküyorCanım çok şükür iyi gidiyor şimdi bi farklılık yok. Transferin ne zman
Aynen canım öyleDeneyecem tabi ki üzmüyorum zaten. Herkes defalarca deniyo.
Anladım canım hayrlısı olsun inşallahŞubat bası demişti regl de haftaya gözüküyor
İğne vuruldum bugün canım rahim iyi dedi regl olunca gel dedi bakalımDeneyecem tabi ki üzmüyorum zaten. Herkes defalarca deniyo.
Bana yapmadılar ama opudan önce yapan yerler var canım.İğne vuruldum bugün canım rahim iyi dedi regl olunca gel dedi bakalımtransfer zamanı covid testi yapıyor muyuz kuzum ?
Opu dan önce bende verdim test ama transferi bilmiyorumBana yapmadılar ama opudan önce yapan yerler var canım.Transferde yapatlar mı bilmem.
Canım estrofem kullanıyorum rahim kalınlaştırıcı prolutex kullanacağım birde Ocak sonu transfer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?