- 13 Ocak 2020
- 45.720
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.885
- 598
- 33
Ben hap kullanıyodum ya dün sonuncuyu kullandım. 2 aralık randevum. Bekliyorum. Ama önce regl olursam koşacam doktora.İnşAllah bebeğim amin sen ne yaptın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hap kullanıyodum ya dün sonuncuyu kullandım. 2 aralık randevum. Bekliyorum. Ama önce regl olursam koşacam doktora.İnşAllah bebeğim amin sen ne yaptın![]()
Canım benimde kasıklarım da ağrı var ara ara kese için gün bekliyorm işte Allah nasip ederse görürüz inşallahİnşAllah canım senn nasl gidiyor![]()
Var mı adet belirtilerin canımBen hap kullanıyodum ya dün sonuncuyu kullandım. 2 aralık randevum. Bekliyorum. Ama önce regl olursam koşacam doktora.![]()
Walla suan bende aynı durumdayım canım baslamalımıyım baslamamalımıyım kararsızdım baktım ki bugün başladımValla nasıl başladım inann bilmiyorum bir baktım baslamisizilk basta çok korkuyordum canım acır mı falan diye ama madem bu kadar kolaymış keşke önce yapsaydım dedim, çevremde gitmeye cesarwt edemeyen 3 kişi benden cesaret alıp tedaviye başladı
Evet stresliydi ama ailem eşim sağolsun herkes bana çok moral verdi mutlu olmam için herşeyi yaptılar ilk denememizde oldu çok şükür
İlk başta iğneleri kullandım 5 gün sonra kontrole gittim yeniden iğne dozu ayarlandı tekrar gittim toplamda 3 kere gittim sonra yumurta toplama işlemi oldu 12 yumurtam oluşmuştu benim . Ama önemli olan sayısı değil kalitesi bunu hep söylüyor doktorlarbu süreçte daha önce tedavi ile gebe kalan arkadaşımın tavsiyesi ile günde bir dilim ananas yedim , kabak cegirdegi ve havuç tükettim
![]()
Transfer günü aşırı heyecanliydim iki embriyom hayatta kalmıştı sadece ikiside transfer edildi ama teki tutundu. Olsun çok şükür yavrum benimle , Allah bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()
Ne zaman gününCanım benimde kasıklarım da ağrı var ara ara kese için gün bekliyorm işte Allah nasip ederse görürüz inşallah
Ya hemen ol hemen hemenBen hap kullanıyodum ya dün sonuncuyu kullandım. 2 aralık randevum. Bekliyorum. Ama önce regl olursam koşacam doktora.![]()
Canm aşılama da da vermişti doktorum hormon ilacı işte unuttum suanLetrol ne için? Onu tanımıyorum.
Hadi bakalım haber ver kuzumHaftaya çarşamba canım![]()
İnşAllah canım herşey güzel geçerde hala korkuyorum malesef süreç çok stresliHadi bakalım haber ver kuzum![]()
Yok beybi. Benim pek olmaz zaten. Durduk yere zırlama ve çikolata krizi harici.Var mı adet belirtilerin canım
Anladım canım olur inşallah bir kaç gün içindeYok beybi. Benim pek olmaz zaten. Durduk yere zırlama ve çikolata krizi harici.![]()
1 aralıkta başlasın 2 aralıkta coşmuş ve tam iğne vurulcak gibi olsun.Anladım canım olur inşallah bir kaç gün içinde
O halde bende Amin deyim canım. Bu kez herşey yolunda gidecek merak etme1 aralıkta başlasın 2 aralıkta coşmuş ve tam iğne vurulcak gibi olsun.![]()
İnşallah canım.O halde bende Amin deyim canım. Bu kez herşey yolunda gidecek merak etme![]()
Korkma kuzum dua et bol bol edelimİnşAllah canım herşey güzel geçerde hala korkuyorum malesef süreç çok stresli
Merhaba ben de başlasam mı hazır mıyım anneliğe derken bir anda bir cesaret geldi başladım (inşallah böylesi hayırlıdır). Reglin ikinci günü gel başlayalım demişti doktor. Bu akşam regl oldum. Yarın gidiyorummm heyecanlıyımMerhaba kızlar evet bugün yani regl 2. Günü doktoruma gittim muayene oldum 5 tüp kan verdim EKG çekildim akciğer filmi çekildim ve covid testi yaptırdım. Sonra ilaçlarımı aldım 5 gün sonra kontrole çağırdı benmle birlikte “Bebeğine kavuşmak isteyenleri bekliyorum”![]()
Ah canım bende öyle gece uyuyamadım merakla bekliyorum gelişmeleri yazMerhaba ben de başlasam mı hazır mıyım anneliğe derken bir anda bir cesaret geldi başladım (inşallah böylesi hayırlıdır). Reglin ikinci günü gel başlayalım demişti doktor. Bu akşam regl oldum. Yarın gidiyorummm heyecanlıyım![]()
Canım naptın ?Merhaba ben de başlasam mı hazır mıyım anneliğe derken bir anda bir cesaret geldi başladım (inşallah böylesi hayırlıdır). Reglin ikinci günü gel başlayalım demişti doktor. Bu akşam regl oldum. Yarın gidiyorummm heyecanlıyım![]()