Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

2 tane 5.gün embriyosu gayet güzel canım inşallah ilk denemede tutar bebişin🤗😍
İnşAllah kuzum regliden sonra başlayacağız ama doktor bize ister transfer dedi ister tekrar yumurta geliştir toplarz dedi elimizde dursun dedi bi 3 yıl sonra geldiğinde çözdürüp transfer olursun dedi karar verin dedi amh 0.5 o zamana daha çok düşer dedi

İnşAllah kuzum regliden sonra başlayacağız ama doktor bize ister transfer dedi ister tekrar yumurta geliştir toplarz dedi elimizde dursun dedi bi 3 yıl sonra geldiğinde çözdürüp transfer olursun dedi karar verin dedi amh 0.5 o zamana daha çok düşer dedi
Adam haklı aslında. Sen ne düşünüyorsun peki kararsız misin?

Kızlar ben de tüp bebek düşünüyorum ilk defa bu konuda adım attım. Ve bahçeci sağlık grubu. Şle görüşme ayarladım. Benim amh yüksekliği var 6.75 eşimde hareket sayı ve morfoloji sorunu var 2 yıl denedik olmadı burda bir doktor hiç aşılama işe uğraşmayın. Direk tüp bebek deneyim deyince. İnternette. Biraz araştırdım bahçeci önerildi. Sizlerden. Bu konuda deneyimli olanlardan öneriler istiyorum adetim 21 22 Aralık civarında olacak Tam olarak adetin 1 ya da 2 . Günü gitmeyi planlıyorum ilk muayene için
Bizde de aynı sorun var canım. Üç ay normal yollarla takip edelim dedi doktorum. Olmazsa tüp bebeğe başlayacağız ama mikroenjeksiyon yöntemi ile.

Canım benimmmmm çok sevindim iki embriyona bugün aradılar bir tanesi çok iyi gelişmiş yarın gelin imza atın donduralım dedi diğeri arkadan geliyormuş şayet oda diğeri gibi istenilen şekilde olursa yarın onu da dondurcaklarmış
İnşAllah kuzum onuda dondursunlar. 🙏🤲🤲 transferin hemen mi senn

Tüp bebek kararı aldık biz fakat virüs biraz azalsın istiyoruz bu süreçte. Yumurta Çatlatma ile devama edeceğim 😏
Hayırlısı neyse o olsun. Çok zorlu bir süreçteyiz. Ve sayımız gerçekten çok fazla. Hormonlu yiyeceklerin yarattığı bir etki bence o kadar fazlayız ki kısa sürede normal yollarla hamile kalan sayısı yok denecek kadar az. Allah yardımcımız olsun.

Yok bebeğim benim 40-45 gün sonra transferim
Banada öyle dedi eğer ben istersem işte bize iki seçenek sundu ister transfer dedi ister tekrar yumurta geliştirip bir embriyo elde edelim dedi. İlerde 3 yıl sonra geldiğinde örmek veriyorum bu amh çok daha düşebilir dedi suan bile zorken elde etmek o zaman daha zor olur dedi en azından elimizde olur cebinde olmuş olur dedi ay bilmiyorum 🤷‍♀️

Back
X