• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi gorenler

Git sakın ihmal etme ne olursa olsun asla da pes etme lütfen güçlü ol ki bebeğin senin onu ne kadar istediğini bilsin gelsin bı an önce kuzum
İnşallah canım cokkkk istiyorum onun ıcınde cok cabalıyorum bı cok insan gibi ınsallah Bı gun bende sende ve hayalini kuran herkes o duyguyu tatar

Tedaviye baslayınca sogan suyu ıccem nasıl olur acaba ters tepki olurmu cok guzel yumurta uretıyo ıcmelımıyım yoksa sadece doktorun verdıgın mı kullanmalıyım
Canim yumurta üretmek diye bisey yok cunku biz daha anne karnindayken ömür boyu kullanacagimiz yumurtalarimiz hazir olmus oluyo.sperm gibi surekli olusturulan bisey degil.soğan suyu da şöyle cok guzel iltihap sökücü.ama hamilelik baslangicinda embriyoyu yabanci madde olarak görüp attirabilir.ben mesela pcoslu oldugum icin aylarca adet gormem.sogan suyu cok duydum ama adet gecikmesinden hamileligimden haberim olamayacagi icin bilmeden düsüge ya da kimyasal gebelige sebep olma korkusuyla hic icmedim..umarim yanlis anlamazsin.icin ne sekilde rahat edecekae oyle yap tabiki ben sadece bildigim kadarini anlatmak istedim.allah gonlune gore versin

Canim yumurta üretmek diye bisey yok cunku biz daha anne karnindayken ömür boyu kullanacagimiz yumurtalarimiz hazir olmus oluyo.sperm gibi surekli olusturulan bisey degil.soğan suyu da şöyle cok guzel iltihap sökücü.ama hamilelik baslangicinda embriyoyu yabanci madde olarak görüp attirabilir.ben mesela pcoslu oldugum icin aylarca adet gormem.sogan suyu cok duydum ama adet gecikmesinden hamileligimden haberim olamayacagi icin bilmeden düsüge ya da kimyasal gebelige sebep olma korkusuyla hic icmedim..umarim yanlis anlamazsin.icin ne sekilde rahat edecekae oyle yap tabiki ben sadece bildigim kadarini anlatmak istedim.allah gonlune gore versin
Amin canım benim cok tesekkur ederim

Aslında bılıyorum yumurta uretmek olmadıgı her ay 1 tane yumurta olurken onu ıcınce 3 tane oldu onu demek istedim aslında canım

Aslında bılıyorum yumurta uretmek olmadıgı her ay 1 tane yumurta olurken onu ıcınce 3 tane oldu onu demek istedim aslında canım
Sana tavsiyem bitkisel biseyler deniceksen tedavi gormedigun aylarda dene.tedavi suresince sadece ilaclarini kullan ve dr dediginin disina cikma.ilaclarin etkisini azaltan ya da yan etkiye sebep olan cok ot çöp var.maddi manevi sıkıntılı gececek bi süreci kulaktan dolma seylere feda etmek riskine girme derim:)

Benim vardı şahsen doktora inandım ilaçlar iğneler aşılamanın bi tik fazlası daha çok iğne daha çok ilaç ama hep enerjik oldum onun haricinde yumurta toplama zamanı 15 yumurta toplandı çok iyi felan diye düşünürken tek bir tane kaldı sonrasında rahimin dinlenmesi gerek dedi 1 adet daha oldum sonra gün verdi transfer günü heyecanlandım ama olacak dedim o an bile dua ediyordum doktor o anda çok iyi yerde güzel oldu felan diyince rahatladım yarım saat yattım evime geldim 1 gün daha yatıp sonrasında hep kalktım işlerimi yaptım ağır kaldırmayacak şekilde hep iyi iyi dedim 6.gün dayanamadım test yaptım negatifti olmadı sanırım dediö 7.gün leke geldi yerleşmemi ki dedim 9.gün duramadım tekrar kana gittim hamilesin dediler öyle öyle artışlar devam etti bu haftada kese kontolü var elinden geldiğince kabak çekirdeği ye transferden sonra stressiz ol ve rahat ilk defa bu ay öyleydim ve gerçketen insanlar haklıymış ne kadar kafa rahat o kadar iyi umarım en güzek şekilde sonuçlar alırsın
Canım öncelikle inşallah hamilesindir bende Şubat ayında adet olunca tüp başlıcam aciksaci korkuyorum tutarmi tutmazmi diye ve eşim azosperm hastası acaba eşime herhangi bi tedavi uygulanmadan mi tüp bebek olucak yoksa tedavimi olucak o düşünce beynimi yiyor binada beş yildir bekliyoruz ve devlet hastanesinde yapıcaz zeynep Kamil Hastanesinde siz nasl ilaçlar kulandiniz 🤔

Canım öncelikle inşallah hamilesindir bende Şubat ayında adet olunca tüp başlıcam aciksaci korkuyorum tutarmi tutmazmi diye ve eşim azosperm hastası acaba eşime herhangi bi tedavi uygulanmadan mi tüp bebek olucak yoksa tedavimi olucak o düşünce beynimi yiyor binada beş yildir bekliyoruz ve devlet hastanesinde yapıcaz zeynep Kamil Hastanesinde siz nasl ilaçlar kulandiniz 🤔
Canım azosperm konusunda bi bilgim yok ama önlem alacaklardır illa ki diye tahmin ediyorum yumurta uyarıcı iğneler kullandım gonalf 450 bide karından yapıştırıcı clımara forte yapıştırıcı verdi rahim kalınlaşsın diye estrofem corasprin verdi transferden sonra da progesteron iğne 10 haftalık oluncaya kadar kullanacaksın dedi estrofem ve folik asit ile devam ediyorım hala şuan çarşamba kontrolüm var keseyi göreceğim inşallah hakkında hayırlısı olsun gönlündeki muradını tez zamanda versin 🤲🤲🤲

Canım azosperm konusunda bi bilgim yok ama önlem alacaklardır illa ki diye tahmin ediyorum yumurta uyarıcı iğneler kullandım gonalf 450 bide karından yapıştırıcı clımara forte yapıştırıcı verdi rahim kalınlaşsın diye estrofem corasprin verdi transferden sonra da progesteron iğne 10 haftalık oluncaya kadar kullanacaksın dedi estrofem ve folik asit ile devam ediyorım hala şuan çarşamba kontrolüm var keseyi göreceğim inşallah hakkında hayırlısı olsun gönlündeki muradını tez zamanda versin 🤲🤲🤲

Sana tavsiyem bitkisel biseyler deniceksen tedavi gormedigun aylarda dene.tedavi suresince sadece ilaclarini kullan ve dr dediginin disina cikma.ilaclarin etkisini azaltan ya da yan etkiye sebep olan cok ot çöp var.maddi manevi sıkıntılı gececek bi süreci kulaktan dolma seylere feda etmek riskine girme derim:)
Tesekkur ederim canım benim sagolasın

Kızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.

İlk aşılama yapilcaginda Dünyam yıkıldı ama bı şekilde yendim kendimi ve sonuç negatif neyse 2.yi yaptırmaya karar verdik yine sonuç negatif Ankara'da özel bı kliniğe gittik konuşmak için doktor bana rahim filmime bakar bakmaz hidrosalpenks yani tüp te sıkıntı var sebepsiz değil eğer şu an tüp yaparsak olumsuz olur yada sağlıklı ilerlemez dedi fiyat yüksekti ordan çıktık ben delircem tabi nasıl olur hani sebepsiz di diye devlete tekrar gittim dedim böyle böyle laparoskopi olmam gerekiyomus ne deseler bana hangi akla hizmet demiş bilemiyoruz gel aşılama yapalım hay dedim sizin yapacaginiz işe gitmedim bidaha doktor aramaya başladım bı tanidigimiz gitmişti ve tüp bebek pozitif ti şimdi yanında bebişi bizde gitmeye karar verdik gittik görüşmeye ve önceki doktor gibi hidro dedi fiyatları falan konuşup tarih aldık hemen kurban bayramı sonrası ameliyat oldum ve söyledikleri gibi tüp hasarliymis çok şaşırdık nasıl 2 aşılama yaptıklarına neyse biraz bekleyelim dedim ameliyat sonrası doktora kalsa hemen tüp bebek yapicakti ama bekledi sağolsun yılbaşı günü tekrar gittik hemen kan tahlili muayene falan ilaçlara başladık bu arada biz rapor cikartmadik direk herşeye ücret ödedik rapora girsek uzun sürerdi mantıken git geller uzayacakti neyse adetin 2.gunu gonalf a başladık 6 gün kullandım sonra kontrol cetrotide verdi 4 tane ve bı kutu daha gonalf 5 gün sonra falan tekrar gittik o gün ovitrelle verdi akşam vurmam için ve 2 gün sonraya yumurta toplama dedi akşam iğneyi vurduk pazar sabah erkenden kliniğe gittik damar yolu açtılar ameliyat haneye götürdüler anestezi ve ben iptal 😂 2.alışım olmasına rağmen bu sefer ağlayarak uyandim birazcık adet sancisinin fazlası ağrı oldu işlem sırasında kanama olabilir demişti doktorum önlük falan biraz kan olmuştu kalktığımda ama iyiydim şükür 4 tane yumurta olmuştu 1 saat sonra falan çıktık ordan tabi 9400 TL girişte verdik hemen 😂 ona karşılık Allah razı olsun bı çorba küçük ekmek vermişlerdi toplamadan sonra çorba çok güzeldi ama yiyemedim tabi neler olcak acaba diye düşünmekten 😂😂oksapar iğne gunluk prolutan iğne haftalık estofem hap progestan fitil zitromax 3 gün prednol 5 gün kullan neyse ertesi gün aradı doktorum 3 u dollendi diye yarın yine konuscaz dedi ertesi gün tekrar aradı 3 u gelişmeye devam 3.gun transfer edicez diye neyse transfer günü gittik yine sabah erkenden bu sefer anestezi yok rahatım korku var ama tatlı bişey doktorum her an yanımda bizi sakinleştiriyo tabi giyindim önlüğü götürdüler beni 3 tanesi daha yaşıyordu ve biz 2 embriyo koymayı kararlastirmistik hatta dalga geçti embriyolog ve doktorum 3 unu de mi koyacaktik ya falan diye aman ha hocam yok biri dursun 2 si lütfen falan diye gülüştük beni rahatlattilar ve o an çok güzel allahimm ekrana bakıyorum embriyom doktorum anlatıyo bı yandan çok güzel bı duyguydu benim için anlatılmaz tabi bu arada sabah gideceksen gece den vc çıkma sabah sıkışık gitmen lazim ultrasonda bakiyo hemsire en uygun yere koyuyor doktor ben sabah dayanamayıp gitmiştim sonra hastaneye kadar su içtim ama biraz zorladım onları önemini anladım ve oldu bitti 2 dakikalık bir işlem egerki şartların hepsi uygunsa ben 5 dkka da falan odadaydim geri 1 saat yatış verdi orda sonrasi içinde 2 3 gün istirahat et dedi doktorum kendini yorma ağır iş yapma kaldırma zorlama kendini dedi zaten direk annemlere geldik biz 10 gündür burdayım nasipse pazartesi kan vercem hiç test yapmadım daha kan için sabırsızlanıyorum
Merhaba usenmeden hepsini okudum benzer seyleri yasamisiz. 3 defa asilama oldum tutmadi meger benimde tuplerim kapaliymis. Ben yurt disinda yaptiriyorum prosedure gore ilerledigimiz icin 3 asilamadan sonra diger asamalara geciliyor. Neyse benim sag tarafimi %50 diger tarafimida hic acamadi nihayetinde ocak ayinda tup bebek tedavime basladim 3 gun oldu ignemi vuruyorum hali hazirda 3 yumurta olmus. Merakla sonucu bekliyorum insallah olur. Sizde saglikla buyutun evladinizi.

Asla umutsuzluğa kapilmayin lütfen ben o kadar umutsuzdum ki anlatamam ama dün betada değerimi gördüm yarın tekrar gideceğim değere bakmak için doktorum güzel değer dedi demem o ki umutsuz olma lütfen olcak inşallah Allah'ın izniyle güzelce rahatça ol stres yapma 😊

Merhaba usenmeden hepsini okudum benzer seyleri yasamisiz. 3 defa asilama oldum tutmadi meger benimde tuplerim kapaliymis. Ben yurt disinda yaptiriyorum prosedure gore ilerledigimiz icin 3 asilamadan sonra diger asamalara geciliyor. Neyse benim sag tarafimi %50 diger tarafimida hic acamadi nihayetinde ocak ayinda tup bebek tedavime basladim 3 gun oldu ignemi vuruyorum hali hazirda 3 yumurta olmus. Merakla sonucu bekliyorum insallah olur. Sizde saglikla buyutun evladinizi.
Canimm olcak inşallah asla umutsuzluğa kapilma ben çok umutsuzdum 1 embriyom 4 günde durdu haberi gelince acaba içimdekiler dedim ama şükür değer gördüm dün 😊 ihmal etmeden vur iğneleri ilaçları ve sana tavsiyem 12 gün test yapma ben dün beta da gördüğüm halde şimdi test yaptım 2.cizgi silik çıktı transfer sonrası hiç test yapmamıştım iyikide yapmamışim umutsuz olacaktım yoksa

Canimm olcak inşallah asla umutsuzluğa kapilma ben çok umutsuzdum 1 embriyom 4 günde durdu haberi gelince acaba içimdekiler dedim ama şükür değer gördüm dün 😊 ihmal etmeden vur iğneleri ilaçları ve sana tavsiyem 12 gün test yapma ben dün beta da gördüğüm halde şimdi test yaptım 2.cizgi silik çıktı transfer sonrası hiç test yapmamıştım iyikide yapmamışim umutsuz olacaktım yoksa
Insallah tutar cok yoruldum cunku bundan once asilama maceram laparaskopi maceram oldu insallah bu defa o kadar uzamaz. Hayir test yapmam doktorum kiziyor kendim test yaptigimda😂😂 saglikla kucagina al insallah darisi basimiza.

Merhaba elimde 2020 yılının ocak ayında aldığım 3 kutu oksapar var şuan tüp bebek transferi olacak salonumda duruyordu kullanabilir miyim bozulmusmudur kızlar..

Hanımlar ben Aralık ayında transfer oldum hamd olsun tuttu. Lutinus kullanıyorum ama fazla stoklarımışım elimde fazladan 2 3 kutu var. Bulamayan yada almak isteyen olursa özelden yazabilir. Daha uygun fiyata vereceğim.

Tedaviye baslayınca sogan suyu ıccem nasıl olur acaba ters tepki olurmu cok guzel yumurta uretıyo ıcmelımıyım yoksa sadece doktorun verdıgın mı kullanmalıyım
Tedavin başarılı sonuçlansın inşallah. Bence doktoruna danışmadan hiç bir kür uygulama. Bana kür filan sakın yapma dediler.

Back
X