• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi gorenler

Dün dayanamadım idrar testi yaptım. Ama erken gebelik testinden değil. Negatifi gördüm. Kendimi üzmeyeceğim negatif dahi olsa kanı verene kadar olumlu düşüneceğim diyordum ama öyle olmadı moralim dün çok kötüydü. Bugün de içimde bi ümitsizlik ağır basıyor. Bugün 10. günüm. Pazar günü kan vereceğim. İnşallah olumlu olur hayırlısı ile ve buraya yazarım
Olumlu düşün olumlu olsun inşallah canim

Dün dayanamadım idrar testi yaptım. Ama erken gebelik testinden değil. Negatifi gördüm. Kendimi üzmeyeceğim negatif dahi olsa kanı verene kadar olumlu düşüneceğim diyordum ama öyle olmadı moralim dün çok kötüydü. Bugün de içimde bi ümitsizlik ağır basıyor. Bugün 10. günüm. Pazar günü kan vereceğim. İnşallah olumlu olur hayırlısı ile ve buraya yazarım
Seni cok iyi anliyorum canim benim ilk tup bebek denemem 0 umit var icimde esimde de oyle demek ki bu iste ilkinde olmuyormus onu anladim o yuzden hic uzme kendini canim. Insallah sen yaniliyordursun. 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

Seni cok iyi anliyorum canim benim ilk tup bebek denemem 0 umit var icimde esimde de oyle demek ki bu iste ilkinde olmuyormus onu anladim o yuzden hic uzme kendini canim. Insallah sen yaniliyordursun. 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️
Çok teşekkür ederim canım. İçim bir tuhaf hal aldı pazar günü test günüm ama içimde soğukluk ne bileyim ya

Çok teşekkür ederim canım. İçim bir tuhaf hal aldı pazar günü test günüm ama içimde soğukluk ne bileyim ya
Uzme kendini lutfen bak hepimiz ayni sorun icin cabaliyoruz saglikli olsun gec olsun. Cok zor surec gercektende ama mecburuz bunu yapmaya sabretmeye. Bazen kendime kiziyorum sanki benim elimdeymiste kendim yapmamisim gibi. Insanlara bakiyorum dusunmeye basladik dedikleri ay hamile kaliyorlar. Soruyorum kendim acaba bu kadar basitmi hamile kalmak?. E bu kadar basitse benim cektiklerim ne?diye ama bazi insanlar emek harcamadan kavusamiyorlar demekki 😭😭😭

Kız bende soğuk soğuk gitmiştim teste sıfır umuttu içimde karamsar olma lütfen kan ver test yapıp moral bozmak yok
Ay canım yarın kan vereceğiz. Vücut ısım transferden beri 37 üstünde ve adet sancıları devam ediyor. Erken gebelik testinden bir de deneyeyim dedim. Test başta bozuk gibiydi bir köşeye bıraktım. Baya geç saatlerde teste baktım çok çok çoooook silik ikinci çizgi görünüyor. Ben yanılıyor olabilirim dedim eşime gösterdim o da gördü. Ama çok geç çıktı ve çok silin yarın bakalım Rabbim bebişlerime can vermiş mi. İnşallah hayırlısı ile ikisi de sıkı sıkı tutunmuştur.

Sonuç negatif olmadı nasip
Üzülme canım benim bı daha deneriz yılmak vazgecmek yok bılıyorum soylemesı cok kolay ama bende aynı durumdayım vazgecersek pes edersek olmaz ALLAH guc sabır verdıgı surece vaz gecmek yok zorlu olan herseyın sonu guzel olur sakın umudunu kaybetme

Eklentiler

• IMG_20210208_123421_664.webp
    IMG_20210208_123421_664.webp
    7 KB · Görüntüleme: 15
Slm kızlar. Yeni üyeyim. Aydında bir doktora gidiyorum.izmir Tavmergende opu yapıldı.. Merionel 75 ve fostimon 75 ile başladık. 9.gün 10.gün merionel 112 vuruldum. 3 gün de 150 mg merionel 75 fostimon cetrodit ile devam ettm . Yaş 31 amh 1.35 fsh 10 .... 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapılmış. Sadece 2 si döllenmiş. Sürekli ağlıyorum. Yarın 3 e ulaşırlarsa dondurulacak. Herkesın çok fazla yumurtası oluşmuş grupta . Doktor iğne dozu kiloya göre olur zayıfsın dedi kilom 54 . Sizce de çok az değil mi yumurtam? Bir de hiç 75+75 mg duymadım forumda iğne dozum da çok az sanki.

Benmde 2 şubatta yapıldı trnsferm progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere canım. Belirtin varmı
Sabah akşam Estrofem ve progestan fitil günlük oksapar iğne haftalık prolutan iğne folik asit aç karnına sabah tiroid için levotiron unuttuğum yok galiba 😂 toplama sonrası da 2 3 ilaç vardı çabuk bitti onlar antibiyotik tarziydi umarım sizinledir bebisiniz belirti aramayın ben de hiç belirti yoktu delircektim olmadı tutmadı diye ama çok şükür

Back
X