Tüp bebek tedavisi görüyorum..Tüm ilaçlarım bitti ama yumurta sayım çok az..

ayduman

prensesim hoşgeldinn
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
450
15
98
41
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum butün ilaçlarım bitti ama sadece 2 tane yumurtam var biraz önce kontrolden geldim çoğalmamışçok üzülüyorum doktorum 2 yumurtaylada olabileceğini olmassa bir dahaki ay yüksek doz ilaçtan başlıcamızı söledi ama ben birdahaki ay olsun istemiyorum psikolajim çok bozuk çok sevdiğim sigaradan vazgeçtim ilaçlarımı düzenli kulllandım neden ama neden böyle olduuu benimle aynı durumda olan varsa fikir vermek adına yardımcı olursa sevinirim...(((((((((((((((

tatlım hiç üzülme inan olacağı varsa oluyor benim daha önceki denememde 13 tane yumurtam oldu 9 tane 1. kalitede embriyo oluştu ama fossssssssss tutmadı burda 1 tane orta kalitede embriyo tranfer edilip tutan arkadaşları okudum sen bol bol dua et eğer nasipse oluyor eğer nasip değilse 100 tane yumurtanda olsa olmuyor

moralini bozma arkadaşım banada doktor yumurta rezermvimin az olduğunu söyledi tedaviye başladık yüksek doz ilaç uygulandı normalde ilaçsız 3 yumurtam oluştu ilaçlarla 7 ye çıktı 5 topladılar hepside 1.kaliteydi 3 döllendi ve 19.mart ta transfer edildi bugün 11.günüm bakalım hayırlısı inşallah hayırlı sonuç alırım gayet iyiyim hamdolsun moralim benimde ilk öğrendiğimde çok bozuldu günlerce ağladım ama sonra silkindim ve kendime geldim bol bol okudum dua ettim rabbim gönlüme göre ver diye.herşey bizim için buda bizim imtihanımız önemli olan bu imtihanda başarılı olmak allah büyük ol derse olur canım bunu unutma rabbim dileyip isteyen herkese nasip etsin inşallah.

senin adına çok sevimdim şevika umarım benim sonuçumda güzel olur doktor 1 yumurtaylada olur önemli olan kalitesi diyo rabbime kaldı artık bol bol dua ediyorum elimden gelen başka bişey yok.

hiç takma kafanı zaten lazım olan en fazla 2 ebriyo..bende az olsun istiyorum tam tersine...gerisi çöp oluyor malesef...sanırım ilk denemen stresten olabilir benim ilk denememde yumurta toplamada çkımadı yumurta..

evet ilk denemem çok heyacanlı ve sistresliyim sigarayıda bıraktım onunda etkeni var umarım öle bişey olmaz 2 yumurtamıda alırlar doktor görüyo burda yumurtaları orda çıkmama şansı varmı

evet ilk denemem çok heyacanlı ve sistresliyim sigarayıda bıraktım onunda etkeni var umarım öle bişey olmaz 2 yumurtamıda alırlar doktor görüyo burda yumurtaları orda çıkmama şansı varmı

canım benim ilk denemede yumurta vardı ama toplamada alınamadı boş çıktılar benim yumurta büyüme süreci çok uzun olduğundan kaliteleri gitti diyebilirim..ama 2. de 39 yumurta 3 transfer gerisi çöp yinede negatif..yani bende az olsun öz olsun istiyorum 2 yumurta mutlaka döllenecektir çünkü yumurtası fazla çıkanlardada en önde giden bir kaç yumurta vardır gerisi ufak tefek olanlar işe yaramazlar pek..senin zaten 2 ana yumurtan var büyümelerinde sıkıntı yoksa hiç üzülme mutlaka döllenir...

sağol canım verdiğin bilgiler için büyümelriyle ilgil bir probem yok sanırım sadece biri biraz küçük oda toplamaa gününe kada r büyür dedi doktorum.. umarım canım tez zamanda bebeşlerimizi kucağımıza alırız..

aynı durum bendede var hızlı bir şekilde yumurtalarını kaybediyorsun dedi doktor çok üzüldüm 2.denememde kaliteli embryo oluştu sansın çok yüksek dedi ama tutmadı. çok düşük olanların tuttu. kısmet kabullenmemiz lazım daha kolay oluyor hayata katlanmak

Son düzenleme:

evet arkadaşım kabullenmek gerekiyo bazı şeyleri ama vazgeçmemek umarım 3.denemende tutucak buna inan ben başından beri ilk denememde olucağına inandım yumurta sayım çok az ama eminim tutucak bebişim olucakk allah herkes o duyguyu yaşatsın...

merhaba,
senin gibi olan çok arkadaş var, bende bunşardan birisiyim, ve inan bir yumurtayla ben hamile kaldım, ancak kalbi durdu 9. haftada o başka,

burada bunun için bir topic var, yumurta rezervind azalma olupta başaran varmı topiği, sana orayı tavsiye ederim, çok başarılı sonuçlar var ve çok bitkisel ürün var bunlarla insanlar çok güzel sonuçlar elde ediyorlar, moral bozma hem sen de bir yumurtadan oldun demi?,

hadi bakalım umudu yıtırmek yokk, sevgiler canım:)

benimde ilk denememde pko olmama rağmen 3 yumurtam vardı...

maharet hamile kalmak ddiiil sağlıkla kucağına almak evladı...

ama çok şükür ki şu anda hamileyim... allah tamamına erdirsin diye duacıyım yani 3 yumurta ile... hem de iki tane dondurulmuşum var...

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ler......içim açıldı valla :))....bir sorum olucak yumurta sayısı en iyi hangi gün maximumuna ulaşmış olur? ....yani şöyleki....benim adetimin son günü bittikten hemen sonra o gün doktora gittim ve 3 tane yumurtam olduğunu söyledi.....bu adettim bittiği gün bakmış olduğu için az çıkmış ola bilir mi????
Gerçi doktorumu deyiştirme kararı aldım ve pzt günü yeni doktoruma sorucam bunu da daha önce bir bilgi ala bilirsem daha mutlu oucam.....şimdiden tşk ederim arkadaşlar ....

arkadaşlar gerçekten yumurta azlığı üzülmeye sebeb değilmiş 2 adet yumurtam vardı ama oldu transferimin 4.günü 16 sında sonuç belli olucak zaman geçmiyo çok heyacanlıyım inşallah hamile kalırım yüce rabbim nasip eder.. içimde bir his var olucak ama bebeğim sıkı tutunucak eminim allah herksin yanında yardımcısı olsun..

inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın tatlım 313 kere ayetel kürsi oku rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah

hayırlı ve güzel sonuçlar alman dileklerimle...

inşallah allah herkeze güzel sonuçlar nasip etsin

inşallah güzel sonuçlar alırsın bendede rezerv azlığı var 2.denemem olacak BAK SENİN İLK DENEMEDE TRANSFER OLMUŞ BENDE ODA OLMAMIŞTI RABBİM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE ANNELİĞİ TATTIRIR İNŞALLAH BANADA AMİN

Canım artık stresten çok uzak dur...Benimde aynı sorun vardı...4 yumurta toplandı...3 tane döllendi...2 si 1. kaliteydi...Önemli olan döllenmesi...Gerisi boş...Bak ne güzel döllenmiş ve şuan karnında...Sana tutunabilmesi için bol bol dua et ve stresten uzak kal...Hadi bakalım hayırlı olsun canım

İnş. Canım Allahım kalbindekini verir sanada canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…