Progestani kalçadan 100 mg yapmaya başladılar bana .kanama çok önemli mutlaka git.Bu durumu yaşayan kimse yok mu
Kanama miktarın ne kadardı canım sürekli mi oldu detaylı yazabilir misinAcile git.ben yaşadım yatırdılar.ilaclari ayarladilar.mutlaka tüp Bebek olduğunu söyle
İl dışındayım bı de acil fark etmez demiProgestani kalçadan 100 mg yapmaya başladılar bana .kanama çok önemli mutlaka git.
Önce fitil mi kullaniyordun. Ağrın falan oldu muProgestani kalçadan 100 mg yapmaya başladılar bana .kanama çok önemli mutlaka git.
Tüp bebek merkezine haber verdiniz mi? Doktorunuzla mutlaka konuşun. Kanama neredeyse herkeste oluyor bende de olmuştu korkmayın ama önlemini almak lazım. Kanama olunca çoğunlukla coraspini kesip progesteron içeren bir iğne başlanır. Doktorunuzun sizi yönlendirmesi lazım.Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim. Daha çok yeni keseyi falan görmedik. Geçen pazar kahverengi lekelenmem başladı. 2 gündür de ara ara bildiğin kan geliyor. Corasprin ile progesteron fitil kullanıyorum. Moralim çok bozuldu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu mu? Acile gitmem gerekir mi? Umarım yardımcı olabilecek birileri görür
Devlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseffDoktoruna danışmalısın. Bazen coraspin ve progestan kesip iğneyle geçiş yapıyorlar
Devlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseffTüp bebek merkezine haber verdiniz mi? Doktorunuzla mutlaka konuşun. Kanama neredeyse herkeste oluyor bende de olmuştu korkmayın ama önlemini almak lazım. Kanama olunca çoğunlukla coraspini kesip progesteron içeren bir iğne başlanır. Doktorunuzun sizi yönlendirmesi lazım.
Aynı durumu 12. Haftaya kadar neredeyse her hafta yaşadım . Ve her yaşadığımda da doktoruma gittim . Doktoruma yazınca hemen hastaneye git diyordu kendisi olmasa da asistanları ultrasonla bakıp ona bilgi veriyordu . Benim bebeğin çevresinde kanama yoktu ama yine de her ihtimale karşı kalp atışı var mı diye kontrol ediyorlardı.Sizde aksatmayın doktora gidin Allah korusun bebeğin çevresinde kanama felan varsa iğne yapıyorlar ya da yatış veriyorlar . Ben öyle olmamasına rağmen bir gece hastanede yatmıştım 9 haftalık felandı o zaman.Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim. Daha çok yeni keseyi falan görmedik. Geçen pazar kahverengi lekelenmem başladı. 2 gündür de ara ara bildiğin kan geliyor. Corasprin ile progesteron fitil kullanıyorum. Moralim çok bozuldu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu mu? Acile gitmem gerekir mi? Umarım yardımcı olabilecek birileri görür
Benim doktorumda üniversite hastanesinde numarası felan yok ama instagramdan yazardım .yine siz acile gidin tüp bebek hastasıyım şu doktor benimle ilgileniyor derseniz ona da bilgi verirlerDevlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseffne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkınca tuvalete gidince oluyor
EvetÖnce fitil mi kullaniyordun. Ağrın falan oldu mu
Kese için bu hafta çağırdılar daha çok yeni. Görmedik daha keseyi falan napcam bilemedim. Acile gitsem kese yok daha ne yapacaklar diyorumAynı durumu 12. Haftaya kadar neredeyse her hafta yaşadım . Ve her yaşadığımda da doktoruma gittim . Doktoruma yazınca hemen hastaneye git diyordu kendisi olmasa da asistanları ultrasonla bakıp ona bilgi veriyordu . Benim bebeğin çevresinde kanama yoktu ama yine de her ihtimale karşı kalp atışı var mı diye kontrol ediyorlardı.Sizde aksatmayın doktora gidin Allah korusun bebeğin çevresinde kanama felan varsa iğne yapıyorlar ya da yatış veriyorlar . Ben öyle olmamasına rağmen bir gece hastanede yatmıştım 9 haftalık felandı o zaman.
Siz keseyi falan gördükten sonra mı oldu kanamaBenim doktorumda üniversite hastanesinde numarası felan yok ama instagramdan yazardım .yine siz acile gidin tüp bebek hastasıyım şu doktor benimle ilgileniyor derseniz ona da bilgi verirler
Kese olmaz olur mu yine de kan bakarlar idrar testi yaparlar . Kanama içerde mi bakarlar . Yani ben her gittiğimde içerde kanama yok diyorlardı . Aktif kanama mı ona bakmaları lazım yine de ihmal etmeyin belki ek bir ilaca başlarlarKese için bu hafta çağırdılar daha çok yeni. Görmedik daha keseyi falan napcam bilemedim. Acile gitsem kese yok daha ne yapacaklar diyorum
Ağrım hiç olmadı.adet kanamasından biraz fazlaydı.hem su gibi hem parçalar vardı.bir anda oldu.hastaneye gittiğimde sızıntıyı dönmüştü ama kırmızıydı.Kanama miktarın ne kadardı canım sürekli mi oldu detaylı yazabilir misin
Evet keseyi kalp atışını görmüştüm.Siz keseyi falan gördükten sonra mı oldu kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?