Tüp bebek tedavisi ile gebelik sonrası kanama

Siz acile gidince zaten kadın doğum servisine götürüp ultrasonla bakıyorlar

Kese olmaz olur mu yine de kan bakarlar idrar testi yaparlar . Kanama içerde mi bakarlar . Yani ben her gittiğimde içerde kanama yok diyorlardı . Aktif kanama mı ona bakmaları lazım yine de ihmal etmeyin belki ek bir ilaca başlarlar
Siz acile mi gittiniz

Siz acile mi gittiniz
Evet bazen acile gittim bazen de hocanın asistanlarına . Kanamanın saati olmadığı için ya haftasonuysa ya da geç saatse acile gidip doktorumun adını veriyordum . Onlar kan idrar aldıktan sonra servise çıkarıp serviste kontrol ettiriyorlardı . Serviste 7-24 doktor oluyor . Benim üniversite hastanesiydi

Evet bazen acile gittim bazen de hocanın asistanlarına . Kanamanın saati olmadığı için ya haftasonuysa ya da geç saatse acile gidip doktorumun adını veriyordum . Onlar kan idrar aldıktan sonra servise çıkarıp serviste kontrol ettiriyorlardı . Serviste 7-24 doktor oluyor . Benim üniversite hastanesiydi
Buradaki devlet hastanesi acili haftasonu olduğu için ilgi alaka nasıl bilmiyorum ama gidicez yine de inşallah herşey normaldir dua edin

Devlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseff 😢 ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkınca tuvalete gidince oluyor 😥
Doktora gitmeniz lazım, geçen pazar başladı demişsiniz, bir hafta olmuş. İğneye başlamanız lazım. Kan verin betahcg de bakılsın.

Devlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseff 😢 ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkınca tuvalete gidince oluyor 😥
Benim aşırı oldu dün öyle böyle değil ayağa kalkınca aşırı oldu yürüyünce bilmiyorum hastaneye gittim doktoru aradık iğne serum hap verildi başka yapılabilirlik hiç birşey yokmuş

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim. Daha çok yeni keseyi falan görmedik. Geçen pazar kahverengi lekelenmem başladı. 2 gündür de ara ara bildiğin kan geliyor. Corasprin ile progesteron fitil kullanıyorum. Moralim çok bozuldu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu mu? Acile gitmem gerekir mi? Umarım yardımcı olabilecek birileri görür 😢😢
Ben 6.5 deyim benimde ara ara oluyo bi kaç gündür benimde başlarda hiç kasık ağrılarım lekelenmeler olmamıştı yeni oluyo ağrı ara ara kahverengi leke pembe leke falan. Koraspirini ve fitili kesip iğneyi 2 yapın dedi tüp bebek hemşirem. Olabiliyo endişelenmeyin dedi gitmedm doktora

Ben 6.5 deyim benimde ara ara oluyo bi kaç gündür benimde başlarda hiç kasık ağrılarım lekelenmeler olmamıştı yeni oluyo ağrı ara ara kahverengi leke pembe leke falan. Koraspirini ve fitili kesip iğneyi 2 yapın dedi tüp bebek hemşirem. Olabiliyo endişelenmeyin dedi gitmedm doktora
Daha çok yeni olduğu için tedirgin oldum geldim hastaneye inşallah herşey yolunda gider🤲

Değerim 1217 den 700 lere düşmüş muhtemelen düşük yapıyorsun dedi doktor birkaç gün böyle değere bakılacak

Sizin kaç oldu hafta gün ? Lekelenmeler ne zaman oldu bitti mi ?
Bugün 8.hafta oldu.lekeden biraz fazlaydı su gibi kan geldi içinde parçalarda vardı.kanama 6.haftada oldu 3 gün yatırdılar ama şükür bebek duruyor.🤲🤲🤲 progestan iğne başladık.devam ediyorum.

Bugün 8.hafta oldu.lekeden biraz fazlaydı su gibi kan geldi içinde parçalarda vardı.kanama 6.haftada oldu 3 gün yatırdılar ama şükür bebek duruyor.🤲🤲🤲 progestan iğne başladık.devam ediyorum.
Canım çok sevindim senin adına 🤲 inşallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizeni inşallah 🤲❤️ düşüğü yaşıyorum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın

Canım çok sevindim senin adına 🤲 inşallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizeni inşallah 🤲❤️ düşüğü yaşıyorum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Rabbim tez zamanda damada oldu sevinci yaşatsın inşallah.Birdaha gebe kalınca hemen kan sulandırıcıyı ve progestan iğne veya ilaçlarını Dr. Hatırlat düşük yaptığını söyle.rapor al yat.

Rabbim tez zamanda damada oldu sevinci yaşatsın inşallah.Birdaha gebe kalınca hemen kan sulandırıcıyı ve progestan iğne veya ilaçlarını Dr. Hatırlat düşük yaptığını söyle.rapor al yat.
Corasprin ile progesteron fitil kullanıyordum zaten canım. Olmadı düştü demek ki dusecekmis

Back
X