- 12 Mart 2019
- 16.212
- 35.698
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz acile mi gittinizKese olmaz olur mu yine de kan bakarlar idrar testi yaparlar . Kanama içerde mi bakarlar . Yani ben her gittiğimde içerde kanama yok diyorlardı . Aktif kanama mı ona bakmaları lazım yine de ihmal etmeyin belki ek bir ilaca başlarlar
Devlette de bakıyorlar demiSiz acile gidince zaten kadın doğum servisine götürüp ultrasonla bakıyorlar
Evet bazen acile gittim bazen de hocanın asistanlarına . Kanamanın saati olmadığı için ya haftasonuysa ya da geç saatse acile gidip doktorumun adını veriyordum . Onlar kan idrar aldıktan sonra servise çıkarıp serviste kontrol ettiriyorlardı . Serviste 7-24 doktor oluyor . Benim üniversite hastanesiydiSiz acile mi gittiniz
Buradaki devlet hastanesi acili haftasonu olduğu için ilgi alaka nasıl bilmiyorum ama gidicez yine de inşallah herşey normaldir dua edinEvet bazen acile gittim bazen de hocanın asistanlarına . Kanamanın saati olmadığı için ya haftasonuysa ya da geç saatse acile gidip doktorumun adını veriyordum . Onlar kan idrar aldıktan sonra servise çıkarıp serviste kontrol ettiriyorlardı . Serviste 7-24 doktor oluyor . Benim üniversite hastanesiydi
Doktora gitmeniz lazım, geçen pazar başladı demişsiniz, bir hafta olmuş. İğneye başlamanız lazım. Kan verin betahcg de bakılsın.Devlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseffne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkınca tuvalete gidince oluyor
![]()
Benim aşırı oldu dün öyle böyle değil ayağa kalkınca aşırı oldu yürüyünce bilmiyorum hastaneye gittim doktoru aradık iğne serum hap verildi başka yapılabilirlik hiç birşey yokmuşDevlet hastanesinde yaptırdığım için doktorla iletişime geçme şansım yok maleseffne yapacağımı şaşırdım ayağa kalkınca tuvalete gidince oluyor
![]()
Hastaneye geldim yatış yapıldı canım. Beta güzel çıktı takip yapacaklarDoktora gitmeniz lazım, geçen pazar başladı demişsiniz, bir hafta olmuş. İğneye başlamanız lazım. Kan verin betahcg de bakılsın.
Ben 6.5 deyim benimde ara ara oluyo bi kaç gündür benimde başlarda hiç kasık ağrılarım lekelenmeler olmamıştı yeni oluyo ağrı ara ara kahverengi leke pembe leke falan. Koraspirini ve fitili kesip iğneyi 2 yapın dedi tüp bebek hemşirem. Olabiliyo endişelenmeyin dedi gitmedm doktoraMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim. Daha çok yeni keseyi falan görmedik. Geçen pazar kahverengi lekelenmem başladı. 2 gündür de ara ara bildiğin kan geliyor. Corasprin ile progesteron fitil kullanıyorum. Moralim çok bozuldu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar oldu mu? Acile gitmem gerekir mi? Umarım yardımcı olabilecek birileri görür![]()
Sizin kaç oldu hafta gün ? Lekelenmeler ne zaman oldu bitti mi ?Benim aspirini ve oksapar kan sulandırıcıyı kesmediler hala kullanıyorum
Kanama sebebi için bi şey dediler mi neden oluyp diye ?Hastaneye geldim yatış yapıldı canım. Beta güzel çıktı takip yapacaklar
Daha çok yeni olduğu için tedirgin oldum geldim hastaneye inşallah herşey yolunda giderBen 6.5 deyim benimde ara ara oluyo bi kaç gündür benimde başlarda hiç kasık ağrılarım lekelenmeler olmamıştı yeni oluyo ağrı ara ara kahverengi leke pembe leke falan. Koraspirini ve fitili kesip iğneyi 2 yapın dedi tüp bebek hemşirem. Olabiliyo endişelenmeyin dedi gitmedm doktora
Bugün 8.hafta oldu.lekeden biraz fazlaydı su gibi kan geldi içinde parçalarda vardı.kanama 6.haftada oldu 3 gün yatırdılar ama şükür bebek duruyor.Sizin kaç oldu hafta gün ? Lekelenmeler ne zaman oldu bitti mi ?
Canım çok sevindim senin adınaBugün 8.hafta oldu.lekeden biraz fazlaydı su gibi kan geldi içinde parçalarda vardı.kanama 6.haftada oldu 3 gün yatırdılar ama şükür bebek duruyor.progestan iğne başladık.devam ediyorum.
Rabbim tez zamanda damada oldu sevinci yaşatsın inşallah.Birdaha gebe kalınca hemen kan sulandırıcıyı ve progestan iğne veya ilaçlarını Dr. Hatırlat düşük yaptığını söyle.rapor al yat.Canım çok sevindim senin adınainşallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizeni inşallah
düşüğü yaşıyorum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Corasprin ile progesteron fitil kullanıyordum zaten canım. Olmadı düştü demek ki dusecekmisRabbim tez zamanda damada oldu sevinci yaşatsın inşallah.Birdaha gebe kalınca hemen kan sulandırıcıyı ve progestan iğne veya ilaçlarını Dr. Hatırlat düşük yaptığını söyle.rapor al yat.