Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım blaktosit transferdi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mner

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
219
0
316
44
İzmir
Merhaba Doktor Bey,
Ben izmir irenbede eylül ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım blaktosit transferdi ve 2 embriyo transfer edilmişti ve ikiside tuttu . ancak tedavinin başında da myom tespit edilmişti ve tedavi sürecinde de büyüdü. ve 7-8 haftalıkken kanamalarım başladı ve iğneler ile 11 haftaya kadar dayanabildik ve sonra düştüler. size sorum myom kanamayı başlatmış ve düşüğe neden olmuş olabilir mi? çünkü transfer esnasında yeri itibariyle embriyonun transferinide zorlamıştı. Nisanda dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek ve ben yine aynı sorunu yaşamaktan çok korkuyorum.
ılginiz için teşekkür ederim.

Merhaba Doktor Bey,
Ben izmir irenbede eylül ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım blaktosit transferdi ve 2 embriyo transfer edilmişti ve ikiside tuttu . ancak tedavinin başında da myom tespit edilmişti ve tedavi sürecinde de büyüdü. ve 7-8 haftalıkken kanamalarım başladı ve iğneler ile 11 haftaya kadar dayanabildik ve sonra düştüler. size sorum myom kanamayı başlatmış ve düşüğe neden olmuş olabilir mi? çünkü transfer esnasında yeri itibariyle embriyonun transferinide zorlamıştı. Nisanda dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek ve ben yine aynı sorunu yaşamaktan çok korkuyorum.
İlginiz için teşekkür ederim.

Doktor bey birşey daha sormak istiyorum aralık ayındaki düşük ve kürtajdan bu yana ara ara kahverengi akıntılarım devam ediyor bunun sebebi nedir , myom olabilir mi?

merhabalar myomlar dusuge sebeb olabilir fakat yeri ve buyuklugu onemli ancak dusuge sebeb olabilecek diger sebebler ekarte edildikten sonra son olarak myom gozukuyorsa alınması gereklidir myom ara kanamalara sebeb olabilr fakat kurtaja baglı sekele de baglı olabilir sevgiler

Back
X