- 21 Ocak 2024
- 149
- 16
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Yumurta catlatma ignesi olacağı gün tup bebek tedavisinde estradiol e2 en az kaç olmalı bilgisi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta toplamadan önce mi? Belli bir değer yoktur herkesin yumurtasina göre değer değişir? Kiminde 3 yumurta vardır kiminde 10.Yumurta catlatma ignesi olacağı gün tup bebek tedavisinde estradiol e2 en az kaç olmalı bilgisi olan var mi
yumurta toplamadan önce mi? Belli bir değer yoktur herkesin yumurtasina göre değer değişir? Kiminde 3 yumurta vardır kiminde 10.
Yumurta sağlığı hakkında bilgi veriyor. Düzenli büyüyor mu büyümüyor mu anormal bir durum var mı diye e2 hormonuna bakarlar. Dediğim gibi belli bir ortalaması olmuyor çünkü vücudumuzdaki yumurta sayısına göre e2 degeri de değişiklik.gosterir. Çok hatırlamıyorum ama sanırım benim değerim 2500 seviyelerine gelmişti. Pcos var bende yumurtam daha fazla yani. Daha az yumurtası olanda bu seviye opu öncesi 1000 falan olabilir. Sizin değeriniz kaç? Kaç yumurtaniz var?Yumurta toplamadan önce olculen e2 değeri ortalama kaç olmalı. E2 yumurta kalitesini olmuyor mu tam olarak ne için bakılıyor biliyor musunuz
Yumurta sayınızla orantılı oluyor bu durum. Muayenede söylemiştir doktor kaç yumurtaniz olduğunu? Kaç yumurtan var toplam, kaç tanesi yeterince büyüdü?1300 lerce çıkmış
Hepsini toplarlarTahmini 15 tane falan saydı ama 6 7 tanesi sanırım yeterince büyümüştür tam hatırlamıyorum
Yarın opu günüm bir gün önce ölçtüklerinde 4200 lerde çıktı doktor 15 16 saymıştı yarın ne çıkacak bende çok merak ediyorumYumurta catlatma ignesi olacağı gün tup bebek tedavisinde estradiol e2 en az kaç olmalı bilgisi olan var mi