Tup bebek tedavisi oncesi estrofem

tilsim256

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
69
19
3
34
Merhabalar, ilk reglimle beraber tup bebek tedavisine baslayacagim. Doktorum reglinden bir hafta kadar once estrofem kullanmaya basla, adet olunca da gel dedi. Estrofemi tedavi oncesi vermesinin sebebi nedir yardimci olur musuniz?

Rahmin kalınlaşması için veriliyo transfer öncesi rahmi kalınlaştırıyolar ki embiriyoyu transfer estetiklerinde tutunsun dıye hatta transfer sonrası bebiş tutunursa belli bi haftaya kadar kullanıyosun

Merhabalar, ilk reglimle beraber tup bebek tedavisine baslayacagim. Doktorum reglinden bir hafta kadar once estrofem kullanmaya basla, adet olunca da gel dedi. Estrofemi tedavi oncesi vermesinin sebebi nedir yardimci olur musuniz?
Doktorunuza sormadınız mı, neden adetten bir hafta önce başlatıyor? Hangi aşamadasınız? Normalde ilaçlara adetle birlikte başlanıyor. Doktorunuza sorun aklınıza takılan her şeyi.

Doktorunuza sormadınız mı, neden adetten bir hafta önce başlatıyor? Hangi aşamadasınız? Normalde ilaçlara adetle birlikte başlanıyor. Doktorunuza sorun aklınıza takılan her şeyi.
Doktorla gorusurken tup bebek ile ilgili hic bilgi sahibi degildim. Bilmeyince sormak aklima gelmedi. Simdi yavas yavas arastiriyorum. İlaci kullanmaya baslayinca ne ise yaradigina baktim. Rahimi kalinlastiriyormus. Ama regliyle beraber rahim kalinligi zaten sifirlanacagi icin kullanmam ilginc geldi.
Suan sadece estrofem kullaniyorum. 4 5 gun sonra regli olunca doktora gidecegim. Saniyorum tedavi o zaman baslayacak.

Ben estrofem kullanirken regl olamiyorum
Degisik bir uygulaması var doktorun.
Elbette vardır bir bildigi .
Telefonla konuşma şansın varsa hemşireyle falan görüş .
Bende estrofem hic kullanmiyorum. şasırmıştım acaba doktor unuttumu vermeyi diye ama bu sekilde tedavi uyguluyor
Her doktorun tedavi anlayışı farklı .

Şöyle kiii rahmi biraz daha kalınlaştırmak istemiş olabilir. Biraz daha fazla rahim duvarı dökülsün tazelensin denmiş olabilir. Regliniz lekelenme ile başlıyosa luteal faza da bir ayar getirmek istemiş olabilir. O da bir hormon sonuçta o hormona ihtiyaç görmüş olabilir tahlil sonuçlarında ya da endometrium ölçümü ince gelmiş olabilir ve daha bir sürü şey.

Dogru aslinda bir cok sebebi olabilir. Sorgulamak yerine doktora teslim olmakta fayda var sanirim

Muhtemelen hastanin degerlerine gore tedavi degisiklik gosteriyor. Siz hangi asamadasiniz?

Muhtemelen hastanin degerlerine gore tedavi degisiklik gosteriyor. Siz hangi asamadasiniz?
Transfer oldum sonuç bekliyorum
Evet hastanin değerlerine göre tedavi uyguluyor .rahim kalinliği iyi demişti o yüzden vermedi belki

Regli ile birlikte yumurta toplama mı olacak? Eğer öyle ise yumurtalar eşit büyüsün, senkronizasyon sorunu olmasın diye verebiliyorlar.

Estrofemi yumurtaların eşit büyüklükte olmasını sağlamak için de veriyor doktorlar.

Estrofemi yumurtaların eşit büyüklükte olmasını sağlamak için de veriyor doktorlar.
Anladım teşekkür ederim ama adet olunca bırakıcam ilacı bu ay yumurta toplama işlemi yapılmayacak muhtemelen bana endometrium kalınlaşması ve rahmi tüp bebeğe hazırlamak için verdiğini düşünüyorum

Adetiniz ne zaman tekrar ne zaman gideceksiniz. Bana da adetten sonra yumurtlamadan 2 gün sonrasına başlattı estrofem diğer adete kadar
Merhaba, regli oldugum ilk gun yine kullandım estrofemi. Doktorum son kez ic yarin gel dedi. 2. Gün doktora gittim. Estrofemi biraktirdi. Suan opu ya hazirlaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…