Teşekkür ederim muhtemelen bana da öyle olacak iğne tedavisine başladınız mı şuanMerhaba, regli oldugum ilk gun yine kullandım estrofemi. Doktorum son kez ic yarin gel dedi. 2. Gün doktora gittim. Estrofemi biraktirdi. Suan opu ya hazirlaniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim muhtemelen bana da öyle olacak iğne tedavisine başladınız mı şuanMerhaba, regli oldugum ilk gun yine kullandım estrofemi. Doktorum son kez ic yarin gel dedi. 2. Gün doktora gittim. Estrofemi biraktirdi. Suan opu ya hazirlaniyorum.
Evet 4 gun sadece gonalf kullandim. 5. Gun menopur 6. Gun cetrotide eklendi. Carsamba kontrolde opu tarihim belli olacak insallahTeşekkür ederim muhtemelen bana da öyle olacak iğne tedavisine başladınız mı şuan
Evet Allahın izniyle ben de regliyle başlayacağım. Sizin de hayırlı olsun şimdiden Rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsinEvet 4 gun sadece gonalf kullandim. 5. Gun menopur 6. Gun cetrotide eklendi. Carsamba kontrolde opu tarihim belli olacak insallahsiz de regliyle beraber basliyorsunuz herhalde?
Canım ben de 26 haziranda yani 2 gün önce başladım aynı iğnelere. Opu işlemin yapıldı mıAminnher birimiz icin insallah. Tedavi de kolayliklar diliyorum
Merhaba canım nasıl gectı opun sonrasında agrın oldumu kac yumurta toplandı bende pazartesi olucam heyecanlıyım o yuzden merak ettımHayırlı olsun canım insallah bol bol sağlıklı yumurtaların gelişirevet ben de 23 unde oldum.
Merhaba öncelikle hayirli olsun.Merhaba canım nasıl gectı opun sonrasında agrın oldumu kac yumurta toplandı bende pazartesi olucam heyecanlıyım o yuzden merak ettım![]()
Bence yumurta sayınız çok da az değil. Biz 2 arkadaş başladık. Arkadaşın 6 yumurtadan 5i toplandı. Benim de toplam 6 yumurtam var kaçı toplanır haftaya belli olacakMerhaba öncelikle hayirli olsun.
14 folikul toplandi 5 tanesi dollenebilecek durumdaydi. Son durumda 3 adet embriyom olmus oldu.
Opu günü hiç ağrı ya da kanama yaşamadım. Merkezden çıktım tamamen normale döndüm. Ama bunun sebebinin benim cok fazla yumurtam olmamasi olduğunu düşünüyorum. Daha çok yumurta toplanan arkadaşlar biraz daha zorlanıyor galiba. Eminim değiyordur. Sizin de bol bol sağlıklı yumurtalariniz toplanir umarim.
Doktorunuz bilgi vermistir kaç folikul olduguyla alakali?
8-9 tane cıkar demıstı o gun kac cıkar bılmıyorm benm amh1.5 sızın kac bırde yasınız kacMerhaba öncelikle hayirli olsun.
14 folikul toplandi 5 tanesi dollenebilecek durumdaydi. Son durumda 3 adet embriyom olmus oldu.
Opu günü hiç ağrı ya da kanama yaşamadım. Merkezden çıktım tamamen normale döndüm. Ama bunun sebebinin benim cok fazla yumurtam olmamasi olduğunu düşünüyorum. Daha çok yumurta toplanan arkadaşlar biraz daha zorlanıyor galiba. Eminim değiyordur. Sizin de bol bol sağlıklı yumurtalariniz toplanir umarim.
Doktorunuz bilgi vermistir kaç folikul olduguyla alakali?
Amh 2.49 yaş 35.8-9 tane cıkar demıstı o gun kac cıkar bılmıyorm benm amh1.5 sızın kac bırde yasınız kac
Kolaylikla gecsin gönlünüze gore olsun.Bence yumurta sayınız çok da az değil. Biz 2 arkadaş başladık. Arkadaşın 6 yumurtadan 5i toplandı. Benim de toplam 6 yumurtam var kaçı toplanır haftaya belli olacak
Hayırlısı olsun ınsallahAmh 2.49 yaş 35.
Buyuk olasilikla ultrasonda gorunenden daha cok cikacaktir![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu transferinizİnsallah guzel haberlerle gelirim
Gercekten en zor kısmı beklemek .
Geçmiyor gibi günler![]()
3. Gün embryosuKaçıncı gün embriyosuydu transferiniz![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu transferinizİnsallah guzel haberlerle gelirim
Gercekten en zor kısmı beklemek .
Geçmiyor gibi günler![]()
ayy maşallah benim de öyle, inşallah bana da tutunur yavrumm3. Gün embryosu![]()
Rahmi hazırlamak için veriliyor ben de kullanmıştımMerhabalar, ilk reglimle beraber tup bebek tedavisine baslayacagim. Doktorum reglinden bir hafta kadar once estrofem kullanmaya basla, adet olunca da gel dedi. Estrofemi tedavi oncesi vermesinin sebebi nedir yardimci olur musuniz?
Siz taze transfer mi olmustunuz? Ben taze diye yola ciktim ama surec icinde dinlendirme yapma karari alindi. Estrofemi bosuna kullanmis oldum galiba:) Bana ağır geldi kullandığım hafta hem fiziksel hem ruhsal zorlanmistim.Rahmi hazırlamak için veriliyor ben de kullanmıştım
İnsallah pozitif sonuç alırsınız siz de .Kaçıncı gün embriyosuydu transferiniz
ayy maşallah benim de öyle, inşallah bana da tutunur yavrumm![]()
Rahim dinlendirme yapılacaktı bunun taze yada dondurulmuşla ilgisi yok diye biliyorum Rahmi hazirlamakla alakalı bir durum estrofem ağır bir ilaç şişkinlik çok fazla oluyor aşırı sersemlik ve uyku hali agresiflik duygusallık ne ararsanız bir buçuk ay kullandım ignelere başlayınca bıraktırdı doktorum ikinci tedaviye hazırlanıyorum muhtemelen yine kullanmak zorunda kalacağımSiz taze transfer mi olmustunuz? Ben taze diye yola ciktim ama surec icinde dinlendirme yapma karari alindi. Estrofemi bosuna kullanmis oldum galiba:) Bana ağır geldi kullandığım hafta hem fiziksel hem ruhsal zorlanmistim.