Tup bebek tedavisi oncesi estrofem

Teşekkür ederim muhtemelen bana da öyle olacak iğne tedavisine başladınız mı şuan
Evet 4 gun sadece gonalf kullandim. 5. Gun menopur 6. Gun cetrotide eklendi. Carsamba kontrolde opu tarihim belli olacak insallah🙏🏻 siz de regliyle beraber basliyorsunuz herhalde?

Evet 4 gun sadece gonalf kullandim. 5. Gun menopur 6. Gun cetrotide eklendi. Carsamba kontrolde opu tarihim belli olacak insallah🙏🏻 siz de regliyle beraber basliyorsunuz herhalde?
Evet Allahın izniyle ben de regliyle başlayacağım. Sizin de hayırlı olsun şimdiden Rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin🙏

Merhaba canım nasıl gectı opun sonrasında agrın oldumu kac yumurta toplandı bende pazartesi olucam heyecanlıyım o yuzden merak ettım 🙏
Merhaba öncelikle hayirli olsun.
14 folikul toplandi 5 tanesi dollenebilecek durumdaydi. Son durumda 3 adet embriyom olmus oldu.
Opu günü hiç ağrı ya da kanama yaşamadım. Merkezden çıktım tamamen normale döndüm. Ama bunun sebebinin benim cok fazla yumurtam olmamasi olduğunu düşünüyorum. Daha çok yumurta toplanan arkadaşlar biraz daha zorlanıyor galiba. Eminim değiyordur. Sizin de bol bol sağlıklı yumurtalariniz toplanir umarim. 🤗
Doktorunuz bilgi vermistir kaç folikul olduguyla alakali?

14 folikul toplandi 5 tanesi dollenebilecek durumdaydi. Son durumda 3 adet embriyom olmus oldu.
Opu günü hiç ağrı ya da kanama yaşamadım. Merkezden çıktım tamamen normale döndüm. Ama bunun sebebinin benim cok fazla yumurtam olmamasi olduğunu düşünüyorum. Daha çok yumurta toplanan arkadaşlar biraz daha zorlanıyor galiba. Eminim değiyordur. Sizin de bol bol sağlıklı yumurtalariniz toplanir umarim. 🤗
Bence yumurta sayınız çok da az değil. Biz 2 arkadaş başladık. Arkadaşın 6 yumurtadan 5i toplandı. Benim de toplam 6 yumurtam var kaçı toplanır haftaya belli olacak

8-9 tane cıkar demıstı o gun kac cıkar bılmıyorm benm amh1.5 sızın kac bırde yasınız kac

Merhabalar, ilk reglimle beraber tup bebek tedavisine baslayacagim. Doktorum reglinden bir hafta kadar once estrofem kullanmaya basla, adet olunca da gel dedi. Estrofemi tedavi oncesi vermesinin sebebi nedir yardimci olur musuniz?
Rahmi hazırlamak için veriliyor ben de kullanmıştım

Rahmi hazırlamak için veriliyor ben de kullanmıştım
Siz taze transfer mi olmustunuz? Ben taze diye yola ciktim ama surec icinde dinlendirme yapma karari alindi. Estrofemi bosuna kullanmis oldum galiba:) Bana ağır geldi kullandığım hafta hem fiziksel hem ruhsal zorlanmistim.

Siz taze transfer mi olmustunuz? Ben taze diye yola ciktim ama surec icinde dinlendirme yapma karari alindi. Estrofemi bosuna kullanmis oldum galiba:) Bana ağır geldi kullandığım hafta hem fiziksel hem ruhsal zorlanmistim.
Rahim dinlendirme yapılacaktı bunun taze yada dondurulmuşla ilgisi yok diye biliyorum Rahmi hazirlamakla alakalı bir durum estrofem ağır bir ilaç şişkinlik çok fazla oluyor aşırı sersemlik ve uyku hali agresiflik duygusallık ne ararsanız bir buçuk ay kullandım ignelere başlayınca bıraktırdı doktorum ikinci tedaviye hazırlanıyorum muhtemelen yine kullanmak zorunda kalacağım

Back
X