Kızlar forumda gezerken topiğinizi gördüm ve yazmak istedim inşallah içinizden birine bi faydam olur öncelikle rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın isteyen dileyen herkese doldursun versin

bende daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı gerekçe olarak hep embriyo kalitesiz deniliyordu ben polikistik overliyim evet her defasında çok yumurta çıkıyordu ama döllenen azdı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onuda transfer ederlerdi kalitesi iyi derlerdi fakat manidar konuşurlardı anlardım iyi olmadıklarını sonuç hep hüsran sonra dedimki bide kendi kendimin doktoru olayım 7. Ci tedavime başlamadan 5 ay önce imom latte kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil tamamen vitamin mineral içeriyor yumurta kalitesini artırmak için hergün bitane içiyosunuz onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim bitane inciri saf zeytinyağına 4 e kesip akşamdan koydum sabah yedim günde iki buçuk litre su içtim düzenli olarak yürüyüş yapmadım ama gideceğim heryere yürüyerek gittim otobüslere binmedim sırf hareket olsun diye ve bunları tam 5 ay düzenli bi şekilde uyguladım beş ayın sonunda çok şükür 52 yumurta toplandı 32 si olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) Allahım inanamıyordum bu bi mucizeydi bitane bile blastokist embriyom olması için neler vermezdim ama bu yaptıklarımla sonuç harikaydı doktorda bende çok şaşırmıştık hepsinide dondurttuk bende rahimsel problemlerde var eğer onlarıda aşabilirsek transfer olucam demem oki kızlar bazı şeyler bizlerin ellerinde ben bu kürlerin faydasını gördüm inşallah sizde görürsünüz kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim kardeşlerim inşallah rabbim gönlümüze göre versin