• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek tedavisi sürerken diyet veya spor yapanlar var mı?

cnmici

rabbi hebli mines salihin
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
149
87
323
Arkadaşlar merhaba,

Tüp bebek için kullanılan hormon ilaçları kilo yaptığı için bi yandan diyet veya spor yapanınız var mı? bize zararı olur mu? konu hakkında bilgi sahibi olan var mı??

Merhaba, bildiğim kadarıyla ağır spor aktivelerinden kaçınmak gerekiyor. Zararı olduğunu biliyorum.Bende şuan düzenli olarak fitness yapıyorum. 2 denemeden sonra kilo aldım, Aralık ayı gibi kısmetse 3. denemeye başlıyacağız. O zamana yakın üyeliğimi bitireceğim. Zaten iğnelerden göbeğin kocaman oluyor, hareketin sınırlanıyor, eğilemiyorsun felan, istesende yapamazsınki zaten...

merhaba transfere kadar herhangi bir sakıncası yok doktor kısıtlamıyor yumurta toplama işleminden sonra çok ağır işlerden kaçının diyorlar aksine kiloluysan zaten diyet ve spor tavsiye ediyorlar

merhaba transfere kadar herhangi bir sakıncası yok doktor kısıtlamıyor yumurta toplama işleminden sonra çok ağır işlerden kaçının diyorlar aksine kiloluysan zaten diyet ve spor tavsiye ediyorlar ha burada spor derken herhalde yaptığın spor seni gerçekten çok yoracak hırpalayacak bir spor değildir sanırım

merhaba transfere kadar herhangi bir sakıncası yok doktor kısıtlamıyor yumurta toplama işleminden sonra çok ağır işlerden kaçının diyorlar aksine kiloluysan zaten diyet ve spor tavsiye ediyorlar

bende vücudumun yorulmasından korktuğum için spor diyet yapmaktan korkuyordum. o zaman başlamalıyım :)

Merhaba, bildiğim kadarıyla ağır spor aktivelerinden kaçınmak gerekiyor. Zararı olduğunu biliyorum.Bende şuan düzenli olarak fitness yapıyorum. 2 denemeden sonra kilo aldım, Aralık ayı gibi kısmetse 3. denemeye başlıyacağız. O zamana yakın üyeliğimi bitireceğim. Zaten iğnelerden göbeğin kocaman oluyor, hareketin sınırlanıyor, eğilemiyorsun felan, istesende yapamazsınki zaten...

bnm dondurulmuş embriyo transferi olucak kısmetse. ben iğne falan olmuyorum sadece hormon ilaçları hapları kullanıyorum. Bu da aşırı derecede kilo almama sebep oluyor :( spor yapmayı kesmiştim ama artık kocaman bi göbeğe sahip olmaya başladım :( spor yapsam mı diye düşünüyorum fakat korkuyorum. o kadar çaba emek boşa gitmesin :(

bnm dondurulmuş embriyo transferi olucak kısmetse. ben iğne falan olmuyorum sadece hormon ilaçları hapları kullanıyorum. Bu da aşırı derecede kilo almama sebep oluyor :KK43: spor yapmayı kesmiştim ama artık kocaman bi göbeğe sahip olmaya başladım :KK43: spor yapsam mı diye düşünüyorum fakat korkuyorum. o kadar çaba emek boşa gitmesin :KK43:
dediğim gibi yürüyüş falan yapın diyorlar zaten böyle tedavilerde en iyi spor yürüyüş ama transferden sonra tabiki kendini fazla yormaman gerek yemene dikkat et bence

Back
X