Tüp bebek tedavisi yarım kalanlar??

Vatanimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
640
545
53
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk tedaviye başlamıştık. Durumumuz sebepsiz infertilite. 9 yumurtadan 5 i olgundu ve tek embriyo oluştu o da gelişmedi malesef tedavim yarım kaldı. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bizi neler bekliyor bilmiyorum doktorumuzla yarın goruscez.

Merhaba benim tek yumurtaydı genetik bozuk olduğu için transfer yapılması bu ay tekrar 2. Tedaviye başlayacağım ilaçları değiştirdi adet olmayı bekliyorum

V Vatanimsensin Canım benim 3 Tante tedavim transfer gününe birkaç gün kala iptal oldu ama hep 2 yumurta ile yola cikmistim..,.. senin durumun biraz farkli çünkü birsürü yumurta toplamışlar acaba laboratuvar koşullarından kaynaklı olabilirmi nerede yaptırdın tedavini..

V Vatanimsensin Canım benim 3 Tante tedavim transfer gününe birkaç gün kala iptal oldu ama hep 2 yumurta ile yola cikmistim..,.. senin durumun biraz farkli çünkü birsürü yumurta toplamışlar acaba laboratuvar koşullarından kaynaklı olabilirmi nerede yaptırdın tedavini..
Evet canım durumlarimiz farklı. Bahçeci umutta tedavi goruyorum

Ngs 350 veya 450 dolar isteniyor embriyo başına genelde benim teki 350 dolar verdim ikincide göndermek istemedim doktoruma da söyledim tamam dedi adet olayım iğnelere başlıyacağım

Benimde aynı şekilde bahçeci umutta embriyolarım gelişmediği için 6. gün transfer iptal oldu.Sonrasında ikinci denemenizde embriyonuz geliştimi acaba?

Benimde aynı şekilde bahçeci umutta embriyolarım gelişmediği için 6. gün transfer iptal oldu.Sonrasında ikinci denemenizde embriyonuz geliştimi acaba?
Kusura bakmayın siteye yeni girdim anca gördüm mesajınızı daha 2.ye gecemedik biraz beklemedeyiz. Sizin doktorunuz kim bahcecide

Back
X