• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ

melinaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
24
0
1
37
Arkadaşlar tüp bebek sahibi olmak isteyen anne adayları bebek sahibi olamayanlar tüp bebek tedavisinden sonuç alanlar doktor arayışı içinde olanlar bu tarz konularda bildiklerimizi paylaşalımmm ....

Çok paylaşı konu var

Çok konu açıldığı için ayrı başlık var

Somut sorun varsa yaz yardımcı olmaya çalışalım

sanirim yalnis yere konu acmissin. forumdaTUB BEBEK OZEL BOLUMEbak orda aradigin her seyi bula bilirsin

ayrıca da sizi ne ilgilendirio ki bu kadar yorum yapıosunuz istediğim konuyu istediğim yere açarım isteyen yazar isteyen de yazmaz sırf yazmak ıcın bıseler yazıp laf kalabalıgıyla kırletmeyın ya bılgı almak ıcın acılan forumların altında bole bos yorumlar bınlerce oturup o bosları okumamak ıcın actım bu formu anlatabıldım mııı

Fevri davranmaniza gerek yok önce bunu belirteyim . Nedir merak ettiğiniz sorun ben yanitlayayim tüp bebekle ikizlerim oldu çok şükür elimden geldiğince yardımcı olurum. Basladinjz mi tedaviye

muckdudu sen sorarsın belkı nıye buraya actın dıye actım sende sordun zaten
Sana düzgünce bişey anlatmaya çalıştık neden böyle cvp veriyorsun? Sabah yazistigin msj lara bakınca ilgili konulara yaklastigin gözüküyor, kolay gelsin

evet orda böyle bos konusmalar oldugu ıcın aralarda dırek sorularına yonelık bı konusma acmak ıstedım ama ılgınız yok ve yınede burayı kırletıosunuz ınsanlar burda bılgılenmek ıcın var nıye actın nıye yaptın bunun ıcın deıl ayrıca osteyen ıstedıgı konuyu acar yorum yapar kırallar dahılınde şimdi rica edicem konu dısında seyler yazmayalım laf kalabalıgı olmasın tesekkur ederım anlayısınıza konu baslıgım altına madem neden acmısım yazmayın lütfen gercekten bu konuda konuscaklar yazsın

hakime hnm tesekkür ederim fevrilik değil niye actın zaten bu konu var buraya yazmak ısteyen buraya oraya yazmak ısteyen oraya yazar cok laf kalabalıgı vardı okumak ıstemedım en dogal hakkım olarak kendım konu actım yapılan yorumlar sacma ılgılerını cekmıosa yazmıcaklar o zaman ordada bunun gıbı yazısmalardan rahatsızlık duydum sayfalarca okuyamadım tüp bebek tedavi süreçlerini öğrenmek istiyorum

birde tavsiye edilcek net gittiğiniz bi doktor özelden yazabılırsınız yada burdan tesekkür ederim

Ben de yeri burası değil diyenlerdenim ama somut sor cevap yazalım da dedim

Sen yeri değil diyene cevap yazdın ama derdini açık yazmadım ki

Sorun kimde ne kadarlık evlisin yaşın kaç şehir nere maddi durum nasıl

Tedavinin süresini mi parasını mı duygusunu mu soruyorsun

Gerginsiniz vs ama somut sorun somut yazalım maalesef genelgeçer doğrular herkese uymaz alanında uzman doktor lazım

ankaradan yazıyorum 28 yasındayım 3 yıllık evliyim yanı napcamı bılmıorum hıc doktora gıtmedım henuz

ya doktora gıtmedım dedıgım daha önce tüp bebek tedavisi gördüm tekrar ıstıyorum bebek ama o yolla olmaz dediler

ankaradan yazıyorum 28 yasındayım 3 yıllık evliyim yanı napcamı bılmıorum hıc doktora gıtmedım henuz

aa hiç doktora gitmedin de tüp bebek niye soruyorsun

belki tüp bebeklik bir durum yoktur

öncelikle korkma

ben burada çok yazdım mesela Ekim de çocuğumuzun normal yolla olmayacağını öğrendik bir sonraki ağustos ta bebek kucağımızda idi

kötü değil iyi örnekleri oku

stres vs yapma

sıkıntı teşhis edilmiş durum var mı eşinde ya da sende

bir de eskiden çok uzun yıllar tedavi vs diye anlatırlardı şöyle zor böyle zor

artık teknik gelişti nispeten kolaylaştı her şey

yaşın da çok genç stressiz bir ortamda iyi bir uzman ile başlarsan her şey yoluna girebilir

Bende basladim donmus embriyolarla 20 si gibi koydurycam Allah izin verirse.cok zor bir surec 3.kez koydurusum,ilki kimyasal gebelik dusuk,ikincisi 3 uz gebelik oldu,3.ayda birini sonlandirdi doktorlar,6,ayima girmistim erken dogum yaptim kaybettim ikizlerimi,7 ay olucak,simdi yeniden basladim,off offff cok acilar gözyaşılari döktüm,insaAllah sen benim gibi olmazsin..

Arkadaşlar tüp bebek sahibi olmak isteyen anne adayları bebek sahibi olamayanlar tüp bebek tedavisinden sonuç alanlar doktor arayışı içinde olanlar bu tarz konularda bildiklerimizi paylaşalımmm ....
Meraba canim ben 5 martta tup bebek tedavisine basladim konya novavertil tup bebek merkeznde harika bi yer doktor ve calisanlar..bir kac kez muayne icin gidiyosun igneler ilaclar doktorun ne uygun gorurse onu kullaniyosun benim ayin 16si yumurta toplama islemim oldu genel anasteziyle yapilio bu islem hiçbişey hissetmiyosun uyandktan sonra cok hafif agri oluyo ama onemsencek kadar degil bugun doktorum aradi 6 yumurtam vardi 6sida dollenmis umarim en kisa surede transfer icin cagircaklar Allahim tum isteyenlere hayirli saglikli sihhatli ewlatlar nasip etsin ☺

Back
X