- 4 Mart 2016
- 24
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi melinaaaaa
Arkadaşlar tüp bebek sahibi olmak isteyen anne adayları bebek sahibi olamayanlar tüp bebek tedavisinden sonuç alanlar doktor arayışı içinde olanlar bu tarz konularda bildiklerimizi paylaşalımmm ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana düzgünce bişey anlatmaya çalıştık neden böyle cvp veriyorsun? Sabah yazistigin msj lara bakınca ilgili konulara yaklastigin gözüküyor, kolay gelsinmuckdudu sen sorarsın belkı nıye buraya actın dıye actım sende sordun zaten
Hangi şehirden yazdığına bağlı Dr onerim bulunduğum şehirde yaptırdım ben memnun kaldım şükür.birde tavsiye edilcek net gittiğiniz bi doktor özelden yazabılırsınız yada burdan tesekkür ederim
ankaradan yazıyorum 28 yasındayım 3 yıllık evliyim yanı napcamı bılmıorum hıc doktora gıtmedım henuz
ya doktora gıtmedım dedıgım daha önce tüp bebek tedavisi gördüm tekrar ıstıyorum bebek ama o yolla olmaz dediler
Meraba canim ben 5 martta tup bebek tedavisine basladim konya novavertil tup bebek merkeznde harika bi yer doktor ve calisanlar..bir kac kez muayne icin gidiyosun igneler ilaclar doktorun ne uygun gorurse onu kullaniyosun benim ayin 16si yumurta toplama islemim oldu genel anasteziyle yapilio bu islem hiçbişey hissetmiyosun uyandktan sonra cok hafif agri oluyo ama onemsencek kadar degil bugun doktorum aradi 6 yumurtam vardi 6sida dollenmis umarim en kisa surede transfer icin cagircaklar Allahim tum isteyenlere hayirli saglikli sihhatli ewlatlar nasip etsin ☺Arkadaşlar tüp bebek sahibi olmak isteyen anne adayları bebek sahibi olamayanlar tüp bebek tedavisinden sonuç alanlar doktor arayışı içinde olanlar bu tarz konularda bildiklerimizi paylaşalımmm ....