Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandim ilk tup bebegimde saglikla kucagima aldim 32 haftaya kdr cnm,)arkadadlar
tup bebek icin coraspin mi baslatiyorlar
zarari oluyo mu
kanpihtilasma egilimi icin yazdi doktor ama korkuyorum
kanama riskini artirdigi icin korkuyorum forumda da var kanamasi artip dusuk yapanÇoğunlukla kullandırıyor doktorlar özellikle daha önce düşük ve trombofili hikayesi varsa. Bir zararı olacağını sanmıyorum neden korkuyorsunuz ki?
Bende transferden önce 5 gün kullandım, yumurta toplamayı yapan doktor başlatmıştı. Kendi doktorum kesti sonra. Sadece oksapar kullan dedi. Çok şükür pozitif oldu. Daha sonra 8-10 haftalar arası gittiğim bir başka doktor corasprin kullan mutlaka dedi ama ben kendi doktoruma güvendiğim için devam etmedim.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o kadar sorguladım ki, günlerce makale okudum acaba corasprin olmalı mı acaba oksapar dozu yetecek mi diye. Ha neye karar verdin dersen, hiç bir şeye.. Çünkü öyle muallak bir konu ki her doktor başka bir şey söylüyor.kanama riskini artirdigi icin korkuyorum forumda da var kanamasi artip dusuk yapan
suan zaten dusuk onleyici tedavideyim kesede zayiflik var ksnama alanlari var
Trombofili panelde mthfr 677t heteroAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende o kadar sorguladım ki, günlerce makale okudum acaba corasprin olmalı mı acaba oksapar dozu yetecek mi diye. Ha neye karar verdin dersen, hiç bir şeye.. Çünkü öyle muallak bir konu ki her doktor başka bir şey söylüyor.
Doktorunuz ne diyor? Hangi problemleriniz için corasprin vermişti? Bazı şartlarda-tam hatırlamıyorum maalesef - mutlaka corasprin kullandırılıyor çünkü.
Trombofili panelde mthfr 677t hetero
ama kadindogumcum da cok net deil coraspin de
sabahtan beri talan ettim forumu
kullanan da var kullanmayan da
Ben hem oksapar hem coraspirin kullaniyordum ama lekelenmelerim baslayinca kestik coraspirini.arkadadlar
tup bebek icin coraspin mi baslatiyorlar
zarari oluyo mu
kanpihtilasma egilimi icin yazdi doktor ama korkuyorum
bu igneler neye yariyorBen hem oksapar hem coraspirin kullaniyordum ama lekelenmelerim baslayinca kestik coraspirini.
kan pihtilasmaniz varmiyduBen hem oksapar hem coraspirin kullaniyordum ama lekelenmelerim baslayinca kestik coraspirini.
Bebege kan akisi saglaniyor.tutunmasi icin.bu igneler neye yariyor
2 tane mutasyonum var ama kritik olanlarindan degil normal gebeliklerimde kullandigimda da dusuk yaptim kullanmadigimda da yaptim.kan pihtilasmaniz varmiydu
anlqdim cok gecmis oosun2 tane mutasyonum var ama kritik olanlarindan degil normal gebeliklerimde kullandigimda da dusuk yaptim kullanmadigimda da yaptim.